Sunday 11 February 2018

CASPER API Het is eerst systeem gedecentraliseerde cloudgebaseerde gegevensopslag voor DAPPS

De schoonheid van blockchain-technologie wordt alleen onthuld als hun basis er is een gedecentraliseerde autonome onderneming - een geheel nieuwe entiteit met zijn unieke mogelijkheden. En over een van deze mogelijkheden, verstopt onder de afkorting DApp, zou ik vandaag met je willen praten, mijn vrienden.
De eerste van de platforms waarop deze mogelijkheid serieus nam, was (en blijft) Ethereum. Op het moment van schrijven is dit de op een na grootste cryptocurrency ter wereld en een van de meest actieve in echte taken.
Door de blockchain te gebruiken als runtime voor uw app, maakt u het gedecentraliseerd en krijgt u alle voordelen die gepaard gaan met haar - bescherming tegen censuur, fouttolerantie, transparantie, enz. Door uw service als DApp te creëren, kunnen we ook de kapitaalkosten aanzienlijk verminderen en bieden een ongeëvenaarde hoge mate van integratie met andere applicaties!
En het eerste platform - Casper Project, dat gedecentraliseerde cloudopslag zal zijn voor DAPPs met een universele API.Welke voordelen heb je:
Weerstand tegen censuur.
 
Zonder een enkel centrum en host kan een gedecentraliseerde applicatie niet met geweld worden vernietigd of gewijzigd. Met de juiste aanpak zal zelfs het uitschakelen van het internet uw netwerk niet kappen en uw applicatie zal kunnen werken met die gebruikers in de buurt.
Snelheid.In een gedecentraliseerd netwerk kunnen stukjes data die nodig zijn om de applicatie uit te voeren worden gepompt van verschillende nabijgelegen machines die deelnemen aan het werk van DApp!
Privacy van informatie.In een gedecentraliseerd netwerk kan informatie worden opgeslagen als een set versleutelde gesynchroniseerde kopieën van de blockchain - terwijl de informatie zelf helemaal bestaat, maar de mogelijkheid om alleen de jij te krijgen en te gebruiken - de eigenaar van de sleutel.
Resource besparing.Alle kracht van het netwerk wordt gecombineerd, zodat alle knooppunten op één blockchain werken. En alle kracht van deze computer kan worden gebruikt ten behoeve van DApp op basis van dit netwerk. Tegelijkertijd kunt u, zelfs als u deel uitmaakt van de netwerkinfrastructuur, zelfs op uw telefoon nuttige berekeningen maken - met behulp van uw niet-actieve stroom en ervoor worden betaald door het cryptocurrency-netwerk!
Pre-sale van tokens heeft al plaatsgevonden en achter het idee van dit project staat het Legion Digital-team met goede ervaring op dit gebied.Meer informatie over deze links:

No comments:

Post a Comment