Sunday 11 February 2018

IIOTTEL - Industrieel internet der dingen over blockchain

IIOT Telecom werkt aan het leveren van diensten voor het industriële internet van dingen door gebruik te maken van blockchain-technologie. Er zijn twee hoofdcomponenten van hun bedrijf. Ze zijn een LoRaWAN draadloos netwerk en een gedecentraliseerd platform voor het IIoT. Het IIoT-platform verzamelt grote hoeveelheden gegevens van slimme apparaten die vervolgens worden opgeslagen op blockchain en verwerkt met behulp van gespecialiseerde algoritmen. De informatie die op blockchain is opgeslagen, kan worden verzonden naar verschillende bedrijfssystemen voor analyse en visualisatie. Blockchain-technologie creëert een onafhankelijk en algemeen verkrijgbaar platform.
Het IIoT-platform is van plan gebruik te maken van reeds gevestigde technologie van startups als SONM. Op deze manier kunnen ze meer inspanningen leveren voor zaken als geavanceerde programmering en algoritmen. De LoRaWAN-apparaten zullen worden vervaardigd in partnerfaciliteiten om ook de kosten te verlagen. De plannen zijn om middelgrote tot grote steden met een draadloze netwerkdekking te voorzien van de LoRaWAN-technologie. Deze netwerken zullen het transport van gegevens vergemakkelijken.
Sommige potentiële services bevatten deze opties. Er kunnen gegevens worden verzameld van energiemeters zoals water, elektriciteit en gas. Een parkeer- en reserveringssysteem is mogelijk. Het gebruik van sensoren kan helpen bij het bepalen van de optimale plaatsing en verplaatsing van apparatuur of goederen in een fabriek. Ook kunnen sensoren worden gebruikt om te helpen bij het vinden van onderbrekingen in olie- of gaspijpleidingen. Er zijn ook veel andere potentiële toepassingen van deze technologie. Tegen het jaar 2022 is het de bedoeling om in meer dan duizend steden over de hele wereld te zijn met meer dan vijftig miljoen connecties.Om te betalen voor services die gebruikmaken van het IIoT-platform, worden betalingen gedaan met behulp van hun eigen cryptocurrency-token op basis van de Ethereum-blockchain. Mensen die de IIoT-technologie gebruiken voor hun bedrijven, hebben het potentieel om kosten te besparen en de voordelen ten opzichte van andere bedrijven te vergroten. Als je nieuwsgierig bent om meer over het project te lezen, heb ik een paar links hieronder opgesomd.

>>> ANN ICO page <<<


No comments:

Post a Comment