Thursday 11 January 2018

ELLCRYS: 🔮Gecentraliseerde Git Hosting en Leaderless Organisaties

Ellcryz presenteert een netwerk voor het creëren en beheren van open, gedecentraliseerde organisaties bestaande uit wereldwijd verspreide medewerkers die samenwerken om softwareproducten en -diensten te bouwen. Ellcryz biedt een blockchain-netwerk dat Git integreert.
We verwijzen naar deze organisatie als een gemeenschapscontract. Een gemeenschapscontract bestaat uit een adres voor het verzenden en ontvangen van betalingen en transacties, een git-repository voor versiebeheer en samenwerking, een voorstel en een stemsysteem voor het goedkeuren van vooraf gedefinieerde acties voorgesteld door medewerkers en een taakgericht systeem voor het verspreiden van werk en het ontvangen van bijdragen .
Ellcrys wil het gebruik van moderne talen, zoals Javascript, Go, Ruby en Python, toestaan ​​voor het schrijven van slimme contracten. Contracten worden uitgevoerd in een geïsoleerde omgeving met een afgetopte uitvoeringstijd. Dit betekent dat contracten naar verwachting een uitvoer produceren voordat de uitvoeringstermijn is verstreken of het risico van gedwongen beëindiging.
Ellcrys doel als een netwerk moet niet een ander gedecentraliseerd netwerk worden met als doel centralisatie irrelevant te maken - Ellcrys is geen anti-centralisatie. Ellcrys maakt gebruik van blockchain-technologie om transparantie tussen medewerkers, knooppunteigenaren en de Ellcrys-organisatie te bieden en af ​​te dwingen. Bijdragers kunnen samenwerken om producten te maken die bedoeld zijn voor gecentraliseerde systemen of die bedoeld zijn om decentraal te worden uitgevoerd.Wat is een communautair contract?
Een gemeenschapscontract beschrijft een entiteit die één of meerdere medewerkers toestaat om open source-organisaties te bouwen die softwareproducten en -diensten aanbieden, zoals een website, API, smart contract, pakketten, frameworks enz.
Communitycontracten voor het bouwen van softwareproducten die bedoeld zijn om te worden benaderd vanuit een browser of als een webservice, kunnen hun project implementeren en structureren om te worden gecompileerd en uitgevoerd door gecentraliseerde cloudhostingplatforms die het buildpack- en hostprotocol van Ellcrys ondersteunen.
Ellcrys buildpack biedt interfaces voor services die worden uitgevoerd op gecentraliseerde platforms om toegang te hebben tot officiële en externe services. Projecten die met het buildpack worden gelanceerd, zijn niet direct toegankelijk voor ontwikkelaars zodra ze zijn geïmplementeerd.
Ellcrys smart-contracten kunnen worden geüpgraded, versiecodes die zijn geladen vanuit een repository. Ze zijn repository-adresseerbaar. Dit betekent dat transacties van oorsprong moeten verwijzen naar het gemeenschapscontract in plaats van rechtstreeks naar het slimme contract te verwijzen.

Token Sale & Budget Plan
Het onderzoeken en ontwikkelen van de bovenstaande ideeën vereist geld. Voor dit project zullen we verschillende token-verkooprondes organiseren. Tijdens de Pre-Sale zullen tokens worden uitgegeven op ons eigen portefeuillesysteem. Na de hoofd token verkoop, zullen we ERC20 tokens uitgeven die zullen worden geruild voor de belangrijkste netwerk tokens wanneer deze wordt gelanceerd. Dit wordt een 1: 1-swap.Voorverkoop
Te Pre-Sale is beschikbaar voor het publiek en duurt 8 weken. Het is gericht op vroege dragers van de Ellcrys-projecten en omvat een bonus van maximaal 30%.

    
Pre-sale lanceringsdatum: 1 februari 2018
    
Voorverkoop eindigt: 1 april 2018
    
Duur: 8 weken
    
ELL beschikbaar: 800.000.000
    
Prijs: $ 0,1 / ELL
Tokens die niet zijn verkocht, zijn beschikbaar voor aankoop in de hoofdtokenverkoop. Hieronder vindt u de bonusstructuur voor de Pre-Sale.

    
Week 1: 30%
    
Week 2: 20%
    
Week 3: 10%
    
Week 4, 5, 6, 7 en 8: 5%
Token Sale (ICO)
Het primaire token-verkoopevenement zal 6 maanden na de Pre-Sale plaatsvinden. Aankopen bevatten een bonus van maximaal 30%.

    
Lancering lanceringsdatum: 1 juni 2018
    
Voorverkoop eindigt: 1 juli 2018
    
Duur: 4 weken
    
ELL beschikbaar: 900.000.000
    
Prijs: $ 0,35 / ELL
Tokens die niet worden verkocht, worden gelijkelijk verdeeld over de leveringsmogelijkheden voor mijnbouw en universele knooppunten. Hieronder staat de bonusstructuur voor de Token Sale.

    
Week 1: 30%
    
Week 2: 20%
    
Week 3: 10%
    
Week 4: 5%
Begrotingsplan

    
Productontwikkeling en personeelsbezetting: 60%
    
Marketing: 20%
    
Beveiliging: 10%
    
Juridisch: 10%
Laten we lid worden van deze ICO-jongens, het heeft een potentieel voor de toekomst, ze hebben een duidelijke whitepaper en een routekaart.

 

No comments:

Post a Comment