Saturday 6 January 2018

Сrassula Сapital - Investeringspartnerschap

Crassula Capital is een samenwerkingsverband waarvan het doel is om de voordelen te vergroten met verwaarloosbare gevaren. Een medeplichtige van Crassula Capital betekent een financiële specialist die verandert in de eigenaar van Token (s) met de naam "Crassula Capital Token" (hierna aangeduid als "Vulgar") te midden van het onderliggende aanbod (ICO), en bovendien in geval van aanbesteding Crass op de optionele markt. Rough geeft Partners recht met rechten te midden van de volledige verantwoordelijkheidsperiode voor, beginnend in het inkoopseizoen en tot de deal (vergoeding) van Crass.
Het Initial Crass Offering (ICO) is voltooid om speculanten naar Crassula Capital te trekken.
De ondersteuning van financiële specialisten in ICO houdt in:

    
Samenloop met de voorwaarden en staten van de aanbodassistentie van Crassula
    
Kapitaal (hierna aangeduid als de "ALGEMENE VOORWAARDEN"),
    
Accommodatie van een aanvraag voor de ICO van Crassula Capital,
    
Termijn voor Crass
Voor interesse in de ICO krijgen financiële specialisten (Partners) Bonussen (cashback), die worden betaald in het digitale geld van Ethereum aan het einde van de ICO. Niettegenstaande het beloningsprogramma bestaat er een overvloed aan publiciteitsinspanning om de ICO te bevorderen. Het is bedoeld voor de medewerking van buitenstaanders, inclusief financiële specialisten. Er wordt geen extra afscheiding van Crass gegeven. De voordelen van Crassula Capital bestaan ​​uit cryptografische vormen van geld, tokens, geld en waardevolle metalen, zoals gekarakteriseerd in de investeringsstrategie van Crassula Capital. Resources hebben de marktwaardering. De marktschatting van voordelen is open data en kan effectief worden bevestigd door buitenstaanders. De Net Assets Value (NAV) van Crassula Capital is in US Dollars omgezet volgens de door de NAV gebruikte techniek. De monetaire uitvoering van Crassula Capital wordt vanaf het einde en het begin van het onthullende tijdsbestek (kwartaal) op NAV opgelost.
KLANTEN RECHTEN
Accomplices van Crassula Capital hebben de bijbehorende rechten:
In de eerste plaats. De Partner is gekwalificeerd voor een deelneming / aandeel in Crassula Capital in verhouding tot de mate van zijn Crass en activiteiten dit voorrecht te midden van de eigendomsperiode van Crass.
Tweede. Aangeslotenen ontvangen het verspreide deel van het voordeel van de uitbreiding van de NAV van Crassula Capital op kwartaalbasis.
Derde. Accomplice kan een speculatiepropositie voorstellen aan Crassula Capital voor zijn gedachte. Op grond van een bevestigde speculatie door de Managementgroep zullen de activa van Crassula Capital worden bijgedragen als dat nodig is.
Vierde. De bij ICO afronding en verspreiding van Crass krijgt de Partner een beloning (cashback) voor het interesseren van het beloningsprogramma.
Vijfde. De partner heeft het voorrecht om terug te trekken uit Crassula Capital door Crass aan te bieden op de open markt of onder het terugkoopprogramma van Crassula Capital.

Verspreiding van CRASSULA CAPITAL Winsten
De uitbreiding van de NAV (voordeel) van Crassula Capital is gebaseerd op de nawerkingen van het onthullende tijdsbestek (kwartaal), in het licht van de algemene informatie over de activiteiten van Crassula Capital. Het wordt gedicteerd door de bijbehorende vergelijking:
Uitkering = NIW vanaf de voltooiing van de periode - NIW vanaf het begin van de periode, (in Amerikaanse dollar,> 0)
Het voordeel wordt weergegeven zoals het duurt na:
de helft blijft in de voordelen van Crassula Capital en breidt de schatting van Crass uit;
25% wordt betaald aan medeplichtigen van Crassula Capital (eigenaren van Crass);
25% gaat naar het managementteam van Crassula Capital.
Ga voor meer informatie naar:



No comments:

Post a Comment