Wednesday 3 January 2018

šŸ¤– Odem.io šŸ¤– De on-demand onderwijsmarktplaats ⚛️

ODEM is een uitgebreid platform waarmee studenten, docenten en dienstverleners in de onderwijssector kunnen deelnemen aan een directe, gedecentraliseerde, realtime marktplaats. Het stelt deelnemers in staat om bestaande educatieve producten te doorzoeken, te selecteren en aan te schaffen, en persoonlijke onderwijservaringen persoonlijk en online te creƫren, aan te vragen en te onderhandelen. In tegenstelling tot online onderwijsaanbieders zoals Coursera en Khan Academy, is het ODEM-platform gericht op het creƫren van realtime, persoonlijke educatieve programma's. Daarom is het ODEM-platform ontworpen om niet alleen de levering van een enkele cursus mogelijk te maken, maar ook de bijbehorende services en planning die bij het accommoderen horen.
Het ODEM-platform is mogelijk gemaakt door de opkomst van de modernste blockchaintechnologie waarmee gekwalificeerde en vertrouwde leden van de onderwijssector een aangepast curriculum en ervaring kunnen creƫren en deze rechtstreeks aan de markt kunnen aanbieden. Het ODEM-platform biedt studenten verder meer keuzes voor huisvesting, transport en andere benodigdheden. Hiermee kunnen internationale en lokale studenten eigenaar worden van hun opleiding. ODEM zal live ervaringen in de klas faciliteren, ondersteund door online mogelijkheden.
ODEM is meer dan alleen een onderwijsmarktplaats. Via op Ethereum gebaseerde slimme contracten zal overeenstemming tussen studenten en professoren worden bereikt met zo weinig mogelijk tussenkomst van tussenpersonen. De uitwisselbare nutsfiches van het platform zullen fungeren als een gemeenschappelijke valuta om grensoverschrijdende betalingen glad te strijken en professoren te stimuleren hun cursussen up-to-date en relevant te houden. Onze droom is om onderwijs van 's werelds beste opvoeders toegankelijk te maken voor iedereen.
Door gebruik te maken van de kracht van blockchain-technologie en het slimme contractgebaseerde betalingsplatform, stelt ODEM studenten en professoren in staat om direct in interactie te treden en deel te nemen aan de uitwisseling van onderwijs en leren, zonder tussenkomst van tussenpersonen. Ons doel is om kwaliteitsonderwijs toegankelijker en betaalbaarder te maken voor een breder publiek. De vraag naar onderwijs in de Verenigde Staten is enorm gestegen met studenten uit Aziƫ, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, die toegang zochten tot traditionele vierjarige colleges, evenals aanbieders van op maat gemaakte trainingen en curricula.
ODEM en het veilige, blockchain-gebaseerde platform stellen studenten in staat naadloos in contact te staan ​​met docenten en kansen te grijpen om toegang te krijgen tot speciaal ontworpen cursussen en onderwijsprogramma's. Studenten kunnen ODEM gebruiken om naar een leerplan te zoeken dat aan hun behoeften voldoet.
Het ODEM-team liet zich inspireren door het succes van in de VS gevestigde Excelorators, een vooraanstaande leverancier van onderwijsdiensten aan buitenlandse studenten, leidinggevenden en managers die blootstelling zoeken aan de Amerikaanse elite-onderwijsinstellingen en bedrijfscampussen. Op basis van deze stelling stelt ODEM een nieuwe industriestandaard van tevredenheid vast door een revolutie teweeg te brengen in de kwaliteit en toegankelijkheid van hoogwaardige educatieve ervaringen. Excelorators zullen de exclusieve grondaanbieder zijn van ODEM-onderwijsprogramma's in de Verenigde Staten. Studenten en docenten van Excelorators testen en testen ODEM en vormen de basis voor massale acceptatie. Of het nu gaat om een ​​eendaagse lezing of een uitgebreider trainingsevenement van een week, het ODEM-platform verbindt studenten en docenten met een cursusaanbod voor elk prijsniveau overal ter wereld. En met een groeiende gebruikersgemeenschap zal het ODEM-platform de ideale manier zijn om op maat gemaakte opleidingen en trainingen op een grensoverschrijdend niveau te kopen of verkopen.
ODEM wordt mogelijk gemaakt door een reeks programma's die worden ingezet op de Ethereum-blockchain. Gebruik van Ethereum zorgt voor transparantie en betaalgemak
Deelname aan het ODEM-platform is gebaseerd op gebruikers die hun criteria voor voorafgaande goedkeuring goedkeuren; in tegenstelling tot een platform dat alleen overeenkomt met koper en verkoper, zoals AirBnB, brengt het ODEM-platform veel partijen op Ć©Ć©n lijn om een ​​geavanceerde "match" te bereiken, precies zoals ze al geldige serviceverlening hebben geaccepteerd op de manier van automatische acceptatie door AirBnB voorzien zijn van. De fundamentele beperking bij optimalisatie van ecosysteemniveau is het vermogen om rekening te houden met de behoeften en beperkingen van alle partijen tegelijk; Gelukkig maken vooruitgang in machine learning en optimalisatietechnieken dit een oplosbaar probleem en maakt blockchain het mogelijk de vereiste contractautomatisering om gecoƶrdineerde uitvoering te vergemakkelijken.

In het geval van het ODEM-platform garandeert het gebruik van het openbare Ethereum-netwerk dat het systeem wordt vertrouwd, aangezien toegang tot het platform en periodieke hashes van de staat van het platform worden uitgezonden op het openbare netwerk. Op dit moment wordt ODEM-tokenfunctionaliteit als voldoende complex beschouwd voor het team om de Turing Complete EVM te verkiezen boven het gebruik van Stellar voor het openbare token. Niettemin wordt het gebruik van het Ethereum-netwerk tot een minimum beperkt om te hoge transactiekosten op ODEM te vermijden.
Op het ODEM-platform zorgen op Ethereum gebaseerde slimme contracten ervoor dat de services op een "betrouwbare" manier worden benaderd. "Vertrouwensloos" betekent niet dat ze niet kunnen worden vertrouwd, maar dat de noodzaak om elkaar te vertrouwen niet vereist is. Op praktisch niveau betekent dit dat een student diensten van dienstverleners aan de andere kant van de wereld kan kopen zonder ze ooit te ontmoeten en zonder te weten of ze een eerlijke dienstverlener zijn. Betaling van educatieve services op het ODEM-platform zal worden gedaan via een inherente cryptocurrency, een ERC 20-token, namelijk de ODEM-token (ODEMT). Deze functie maakt een gemeenschappelijke noemer mogelijk die goedkope waardeoverdrachten en snelle en veilige financiƫle transacties op het platform biedt. Binnen het ODEM-platform zullen leveranciers worden gestimuleerd om zich bij het platform aan te sluiten door middel van gratis initiƫle tokens toegewezen uit de ODEM Rewards-tokenverdelingen. Zodra leveranciers zich aanmelden en profielen maken, moeten ze zich houden aan de constructies voor leverancierskosten.
Risico's van ODEM
Het verkrijgen van ODEMT en het opslaan ervan omvat verschillende risico's, in het bijzonder het risico dat het ODEM-platform zijn activiteiten mogelijk niet kan lanceren en zijn blockchain kan ontwikkelen en de beloofde services kan leveren. Daarom, en voorafgaand aan het verwerven van ODEMT's, moet elke gebruiker de risico's, kosten en voordelen van het verwerven van ODEMT in de context van de crowdsale zorgvuldig overwegen en, indien nodig, onafhankelijk advies inwinnen in dit verband. Elke geĆÆnteresseerde persoon die niet in staat is om de risico's verbonden aan de activiteit te accepteren of te begrijpen (inclusief de risico's verbonden aan de niet-ontwikkeling van het ODEM-platform) of andere risico's zoals aangegeven in de Algemene Voorwaarden van de crowdsale mag geen ODEMT's aanschaffen.
ODEMT's worden niet genoteerd op een gereglementeerde effectenbeurs, zoals SIX Swiss Exchange of SIX. Deze voorwaarden zijn opgesteld zonder rekening te houden met de wettelijke normen voor prospectussen onder art. 1156 of art. 652a van de Zwitserse Code of Obligations of de wettelijke normen voor gefaciliteerde prospectussen onder art. 5 van de Collective Investment Schemes Act ("CISA") of art. 27 ff. van de SIX Listing Rules of de listingregels van een andere beurs in Zwitserland. Noch deze Voorwaarden noch enig ander materiaal met betrekking tot de Aanbieding, ODEM SA, het ODEM-platform of ODEMT's zullen worden of zijn ingediend bij of zijn goedgekeurd door enige Zwitserse regelgevende instantie. Meer in het bijzonder zullen deze Voorwaarden niet worden ingediend bij, en het Aanbod van ODEMT's zal niet worden gecontroleerd door de Zwitserse Financial Market Supervisory Authority FINMA (FINMA). Bovendien is het aanbod van ODEMT's niet en zal niet worden toegestaan ​​onder de CISA. De bescherming die wordt geboden aan kopers van belangen of rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging onder de SUO, geldt dus niet voor kopers van ODEMT's.

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
 

No comments:

Post a Comment