Sunday 7 January 2018

LENDROID Protocol voor gedecentraliseerde leningen waarmee margehandel mogelijk wordt gemaakt

Lendroid is een vertrouwenswaardig, open, peer-to-peer platform voor digitale uitlening van activa op basis van de Ethereum-blockchain. De Lendroid-marktplaats biedt leners onmiddellijke toegang tot goedkope leningen voor digitale activa en kredietverstrekkers om rente te verdienen over de digitale activa die zij lenen. Bovendien fungeren de Lendroid-ondersteuningstoken (LST) als borg voor deze leningen door hun LST's als secundair onderpand op te sluiten. Het Lendroid-platform is uitbreidbaar door het ontwerp en maakt het mogelijk om leenmarkten te creëren op elk ERC20-token. Lendroid is in Canada opgericht en is momenteel gevestigd in Singapore.
Lendroid is een op 0x geïnspireerd, niet-huurzoekend, vertrouwensonafhankelijk, open protocol dat gedecentraliseerde leningen, margehandel en short selling op de blockchain van Ethereum mogelijk maakt. Het doel is om de tekortkomingen van gecentraliseerde beurzen op te lossen door het creëren van een wereldwijde gedeelde uitleenpool en een symbiotische off-chain infrastructuur ondersteund door gestimuleerde deelnemers Relayers en Wranglers. Simpel gezegd, Lenders dragen hun aanbiedingen over aan de uitleenpool via relayers, die vervolgens de aanbiedingen matchen met geschikte handelaren. De handelaars kunnen de geleende gelden gebruiken om margehandel, een winst, en de geldschieters terugbetalen. Bezoek aan de officiële website https://lendroid.com/

Hoe zorgt Lendroid voor het lenen en verhandelen van marge?Lenen - Een lener verbiedt digitale activa op een escrow-rekening, met specifieke voorwaarden voor de lening die is vastgelegd in een slim contract. Als de voorwaarden van de kredietgever en de lener overeenkomen, wordt het slimme contract uitgevoerd, vergrendelt het onderpand en geeft het geld vrij aan de lenersfondsen. Als aan de leningsverplichtingen wordt voldaan door de lener, wordt zijn onderpand automatisch ontgrendeld. Als de lener in gebreke blijft of het onderpand onder de overeengekomen lening daalt tot waarde, wordt het onderpand geliquideerd.
Margehandel - Een margehandelaar begint met het deponeren van onderpand. De handelaar mag lenen tot een bepaald hefboomeffect tot het punt waarop het margeniveau groter is dan het initiële niveau (ingesteld door community governance). De geleende gelden komen uit de gedeelde uitleenpool waarnaar de geldschieters aanbiedingen kunnen indienen. Met het geleende geld communiceert de handelaar met orderboeken om posities te kalibreren om de verwachtingen van toekomstige prijsbewegingen te weerspiegelen. Zodra de handelaren het gevoel hebben dat het tijd is om hun positie te ontspannen, handelt de handelaar opnieuw in wisselwerking met het orderboek.
Als de handelaar een winst heeft gemaakt, kan hij de kredietverstrekkers terugbetalen en de winst opnemen samen met zijn onderpand. Als een verlies wordt geleden, wordt van de handelaar verwacht dat hij het verschil deponeert om de verliezen te compenseren, de leningen volledig terug te betalen en pas dan terug te trekken onderpand. Als het account liquidatieniveaus bereikt, stappen de wranglers in en nemen de account / posities over.
De Lendroid Support Token (LST), het ERC20-compatibele native token van het protocol, is voorzien voor een drievoudig doel om processen te smeren en het gebruik van het protocol te stimuleren, om participatie te stimuleren; en om governance te versterken. We zijn ook van plan om een ​​korting van maximaal 10% te bieden voor premiebetalers, de korting is afhankelijk van het bedrag dat is bijgedragen.Toewijzing van tokensEr zijn een Total Suply: 6.000.000.000 LST'sOpenbare verkoop: 2.400.000.000 LST'sGeaccepteerde valuta: ETH.Ondersteuningstoken van LendroidBrandt transacties in het Lendroid-ecosysteem• LST is het systeemeigen token van het Lendroid-protocol.• Het is niet-huur zoeken, wat betekent dat het geen vergoeding voor zichzelf innen.• Protocolgebruikers (Lenders, Marge Traders) betalen keepers / enablers (Relayers, Wranglers) in LST.• De kosten bedragen worden offline onderhandeld.• Vergoedingsbedragen worden offline onderhandeld.

Hoe doet een geldschieter mee?Analoog aan de maker van het 0x-protocol, zendt de geldschieter het leningsaanbod uit naar alle gedecentraliseerde uitwisselingen (off-chain actie). De geldschieter stort het geld op de Financieringsrekening van het Smart Contract-systeem van Lendroid. Om de inherente processen te smeren, stort de geldschieter een aantal LST (Lendroid Support Token) dat is bedoeld voor de Relayer aan het einde van de uitleenperiode. Sommigen stort hij voor de Wrangler in het geval dat hij degene was die de Margin Account op liquidatieniveau identificeerde en de lening hielp afsluiten. De LST's die voor deze processen vereist zijn, zijn op het moment van initiatie vastgezet. Als er niet voldoende LST is voor deze processen, is de lening niet geïnitialiseerd.

    
De Relayer is het eerste aanspreekpunt voor zowel de financier als de handelaar op het Lendroid-protocol. Buiten de keten neemt deze entiteit de liquiditeitsgerelateerde functies van een centrale op een volledig gedecentraliseerde manier op.
    
De Wrangler is een entiteit die is geconceptualiseerd voor het Lendroid-ecosysteem. Als een van de twee gestimuleerde actoren binnen het protocol is de Wrangler bedoeld om een ​​rekenintensieve, rol van monitoring van de margeberekeningen uit te voeren.

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
  

No comments:

Post a Comment