Sunday 7 January 2018

BEZOP - De complete oplossing voor het runnen van een online e-commerce-bedrijf

Bezop is een gedistribueerde gedistribueerde onlineactiviteit die administratieve en voorbereidende regelingen reguleert die worden geïnitieerd door slimme contracten, onafhankelijke koperskredietverzekeringsvoordelen en een direct gokaccumulatiekader op basis van een gedecentraliseerde blokkeringsregeling. Iedereen kan goederen en voordelen aanbieden en betaalde bezop krijgen zonder te programmeren. Bezop realiseert een nieuw bewijs van de vraag die het foutieve tarief verlaagt voor handelaren en klanten die gebruik maken van zorgvuldig geconstrueerde contracten gecontroleerd door de etherische blokkade en zijn cryptografisch gegarandeerd. Bezop is van plan om open source en afrondingsantwoorden te bieden om een ​​nuttige web-gebaseerde onderneming op het web te onderhouden.
Wat het doet
Bezop is een complete oplossing voor het runnen van een succesvolle online e-commerce business voor nieuwe en ervaren gebruikers.
Iedereen kan zijn producten en diensten verkopen en wordt zonder programmering in bezop betaald.
Bezop implementeert een nieuw Bewijs van orde dat het niveau van fraude verlaagt voor zowel handelaren als klanten die contracten gebruiken met elegante ontwerpen die worden ondersteund door de etherische blokkade en die cryptografisch gegarandeerd zijn. Verkopers kunnen op de juiste manier bestellingen verzamelen en beheren.
Multi-Wallet
Uw Bezop-accountportefeuille kan de standaard Ethereum ERC20-tokens opslaan en opslaan.
ShapeShift.io-integratie stelt u in staat naadloos tussen tokens in uw Bezop-account te converteren. Zet Bezops om tussen standaardtoken van ShapeShift-ondersteunde ERC20 of koop Bezops rechtstreeks met andere ERC20-tokens. Het Bezop-account is nu live en de wallet wordt gelanceerd in Q1 2018.
Voltooi transparantie
Alle toekomstige ontwikkelingsplannen en -verbeteringen zullen via de community worden gemaakt. Bezop is ook van plan om alle projecten tegen 2018 te openen.
Zie Bezop als het eerste blokgestuurde e-commercesysteem waarbij gebruikers onbeperkt toegang hebben tot hun betalings- en opslagprocessors.
Fondsverdeling
Alle ingezamelde gelden gaan rechtstreeks naar de ontwikkeling van de bezop, financieren het team en breiden uit.

Aankoopprogramma

In plaats van Bezops-teamleden te verwijderen tijdens de ICO-periode, moeten alle leden en adviseurs 180 dagen wachten om tokens te ontvangen. We zijn ook van plan om een terugkoopprogramma op de beurs te lanceren. Op deze manier wordt Bezops door geïnteresseerde teamleden teruggekocht bij BTC.

Maar liefst 10% van alle uitstaande BEZOP wordt gedurende de eerste 24 uur teruggekocht en het raakt de uitwisseling om BEZOP een stijgende trend te laten volgen.

Gemakkelijke, snelle integratie

Bezop Network biedt veel ontwikkelaars gemakkelijke toegang tot het verkopen van bestaande software en vaardigheden met behulp van blockchain met Copy and Paste "Easy Integration".

Voor elke verkoop sturen we het IPN naar een beveiligde URL. waar de gebruiker opgeeft; We zullen ook onze productnamen en ID, tags en e-mails analyseren.

Alle betalingen die via het platform binnenkomen, volgen het standaardprotocol.

Financiën:

Token: Bezop

Afkorting: BEZ

Platform: etherisch

Accepteren: ETH

1 ETH = 1500-1929 BEZ

Als u relevante informatie over het huidige Bezop Project wilt vinden, volgt u enkele van de volgende koppelingen:

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
  

No comments:

Post a Comment