Tuesday 9 January 2018

šŸ”„HOME LOANSšŸ”„Blockchain. Woningleningen voor iedereen. HLCoin.

Tegenwoordig worden kredietnemers geconfronteerd met het probleem om een ​​hypotheek te krijgen voor de aankoop van de woning. Er zijn geen officiĆ«le redenen voor weigeringen, maar er zijn veel van dergelijke weigeringen, zelfs bij mensen met een ideale kredietgeschiedenis. De redenen kunnen verschillen, maar de meest voorkomende zijn het niveau van de economie, het herfinancieringspercentage, de interne regels van banken, het aantal standaardwaarden, de leeftijd van de kredietnemer, en etc.
Oprichting van een internationaal platform voor peer-to-peer leningen aan Ethereum Block Chain, met behulp van de cryptocurrency van onze eigen HLCoin om mensen over de hele wereld vastgoed te laten kopen tegen een minimumrente van particuliere beleggers zonder tussenpersonen in te kopen en te kopen van peer-to-peer P2P (peer-topeer) transacties. Iedereen die eigenaar is van HLCoin is een belegger. Peer-to-peer-leningen (of persoonlijk lenen, peer-to-peer beleggen, sociale leningen, P2P-leningen) is de kredietverlening aan individuen door individuen zonder de betrokkenheid van traditionele financiƫle spelers zoals banken.
Platform HomeLoans begon in 2011 als een bedrijf om zich in 2013 te richten op onroerendgoedtransacties en leningen gedekt door onroerend goed, gericht op het bieden van optimale oplossingen aan zijn klanten. Om het professionele niveau op het gebied van vastgoedverkopen en hypotheekleningen per jaar te verbeteren, hebben onze medewerkers getraind, zoals blijkt uit de bijbehorende certificaten. Elk jaar neemt onze organisatie deel aan alle fora, die plaatsvinden in het kader van hypothecaire leningen. Onze partners zoals reuzen als Sberbank, VTB 24, Gazprombank, URALSIB. Voor het programmeren van dit platform hebben we programmeurs en experts aangetrokken voor slimme contracten. Ook in het proces van ontwikkelen en uitvoeren zullen we specialisten uit de blockchain aantrekken.
HOME-LENINGEN zullen een gemakkelijk toegankelijk financieel platform zijn waarmee mensen van over de hele wereld hun spaargeld kunnen omzetten naar HLC in valuta ondersteund door een onroerend goed voor een potentieel rendement van vastgoedleningen, aankoop van onroerend goed en bescherming van hun inkomsten uit inflatie. In de toekomst zullen we in staat zijn om alle 1,6 miljard mensen die geen eigen woning hebben te helpen, en ook iedereen die om een ​​of andere reden door banken werd geweigerd door ze toe te voegen aan een nieuw wereldwijd gedecentraliseerd cryptosysteem.Het internationale leenplatform voor onroerend goed HOME LENINGEN voorziet in dergelijke soorten leningen als:1. Leningen voor woningen in aanbouw.2. Leningen voor secundaire huisvesting.3. Leningen voor commercieel onroerend goed.4. Leningen voor aankoop van grond.5. Leningen voor eigen bezit.
VOORDELEN* HOME-LENINGEN voor de crypto-community: creatie van een crypto-ecosysteem* HOME LENINGEN voor bedrijven: het aantrekken van nieuwe en terugkerende oude klanten* HOME-LENINGEN voor mensen: de mogelijkheid om onroerend goed te kopen zonder toevlucht te nemen tot traditionele methoden zoals banken* HOME-LENINGEN voor lokale partners: schaalvergroting van wereldwijde activiteiten
Om een ​​platform HOME LENINGEN te creĆ«ren en wereldwijd zaken te ontwikkelen, heeft ons team besloten ICO te houden. Succesvolle ICO zal ons toelaten om snel producten en diensten te creĆ«ren, en zal ook de ontwikkeling op de internationale markt mogelijk maken.
TOKENS AANBIEDING
* De eerste fase van het project is de Pre-ICO HLCoin Token die start op 29 november en eindigt op 29 december (1 HLCoin = 0,5 $ + 50% bonus)* De tweede fase van het crowdsale-project (1 HLCoin = 1 $ + bonussen 3)* Tijdens crowdsale zal HLCoin een beperkt aantal van 150.000.000 tokens samenstellen en tegen een vaste prijs verkopen. Oorspronkelijke prijs: de prijs van het token is vastgesteld op het niveau van 1 US dollar - 1 HLC-token.
Token distributie:Oprichters - 8%Adviseurs - 4%Bounty - 3%Beleggers - 85%Bonussen aan de eerste beleggers tijdens het eerste aanbieden van de tokens (extra tokens toegevoegd aan de aankoop):PRE-ICO - bonus + 50% 1-3 dagen - bonus + 25% 3-9 dagen - bonus + 20% 9-18 dagen - bonus + 10% 18-31 dagen - bonus + 5%

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E

No comments:

Post a Comment