Thursday 11 January 2018

ELLCRYS: 🔮Gecentraliseerde Git Hosting en Leaderless Organisaties

Ellcryz presenteert een netwerk voor het creëren en beheren van open, gedecentraliseerde organisaties bestaande uit wereldwijd verspreide medewerkers die samenwerken om softwareproducten en -diensten te bouwen. Ellcryz biedt een blockchain-netwerk dat Git integreert.
We verwijzen naar deze organisatie als een gemeenschapscontract. Een gemeenschapscontract bestaat uit een adres voor het verzenden en ontvangen van betalingen en transacties, een git-repository voor versiebeheer en samenwerking, een voorstel en een stemsysteem voor het goedkeuren van vooraf gedefinieerde acties voorgesteld door medewerkers en een taakgericht systeem voor het verspreiden van werk en het ontvangen van bijdragen .
Ellcrys wil het gebruik van moderne talen, zoals Javascript, Go, Ruby en Python, toestaan ​​voor het schrijven van slimme contracten. Contracten worden uitgevoerd in een geïsoleerde omgeving met een afgetopte uitvoeringstijd. Dit betekent dat contracten naar verwachting een uitvoer produceren voordat de uitvoeringstermijn is verstreken of het risico van gedwongen beëindiging.
Ellcrys doel als een netwerk moet niet een ander gedecentraliseerd netwerk worden met als doel centralisatie irrelevant te maken - Ellcrys is geen anti-centralisatie. Ellcrys maakt gebruik van blockchain-technologie om transparantie tussen medewerkers, knooppunteigenaren en de Ellcrys-organisatie te bieden en af ​​te dwingen. Bijdragers kunnen samenwerken om producten te maken die bedoeld zijn voor gecentraliseerde systemen of die bedoeld zijn om decentraal te worden uitgevoerd.Wat is een communautair contract?
Een gemeenschapscontract beschrijft een entiteit die één of meerdere medewerkers toestaat om open source-organisaties te bouwen die softwareproducten en -diensten aanbieden, zoals een website, API, smart contract, pakketten, frameworks enz.
Communitycontracten voor het bouwen van softwareproducten die bedoeld zijn om te worden benaderd vanuit een browser of als een webservice, kunnen hun project implementeren en structureren om te worden gecompileerd en uitgevoerd door gecentraliseerde cloudhostingplatforms die het buildpack- en hostprotocol van Ellcrys ondersteunen.
Ellcrys buildpack biedt interfaces voor services die worden uitgevoerd op gecentraliseerde platforms om toegang te hebben tot officiële en externe services. Projecten die met het buildpack worden gelanceerd, zijn niet direct toegankelijk voor ontwikkelaars zodra ze zijn geïmplementeerd.
Ellcrys smart-contracten kunnen worden geüpgraded, versiecodes die zijn geladen vanuit een repository. Ze zijn repository-adresseerbaar. Dit betekent dat transacties van oorsprong moeten verwijzen naar het gemeenschapscontract in plaats van rechtstreeks naar het slimme contract te verwijzen.

Token Sale & Budget Plan
Het onderzoeken en ontwikkelen van de bovenstaande ideeën vereist geld. Voor dit project zullen we verschillende token-verkooprondes organiseren. Tijdens de Pre-Sale zullen tokens worden uitgegeven op ons eigen portefeuillesysteem. Na de hoofd token verkoop, zullen we ERC20 tokens uitgeven die zullen worden geruild voor de belangrijkste netwerk tokens wanneer deze wordt gelanceerd. Dit wordt een 1: 1-swap.Voorverkoop
Te Pre-Sale is beschikbaar voor het publiek en duurt 8 weken. Het is gericht op vroege dragers van de Ellcrys-projecten en omvat een bonus van maximaal 30%.

    
Pre-sale lanceringsdatum: 1 februari 2018
    
Voorverkoop eindigt: 1 april 2018
    
Duur: 8 weken
    
ELL beschikbaar: 800.000.000
    
Prijs: $ 0,1 / ELL
Tokens die niet zijn verkocht, zijn beschikbaar voor aankoop in de hoofdtokenverkoop. Hieronder vindt u de bonusstructuur voor de Pre-Sale.

    
Week 1: 30%
    
Week 2: 20%
    
Week 3: 10%
    
Week 4, 5, 6, 7 en 8: 5%
Token Sale (ICO)
Het primaire token-verkoopevenement zal 6 maanden na de Pre-Sale plaatsvinden. Aankopen bevatten een bonus van maximaal 30%.

    
Lancering lanceringsdatum: 1 juni 2018
    
Voorverkoop eindigt: 1 juli 2018
    
Duur: 4 weken
    
ELL beschikbaar: 900.000.000
    
Prijs: $ 0,35 / ELL
Tokens die niet worden verkocht, worden gelijkelijk verdeeld over de leveringsmogelijkheden voor mijnbouw en universele knooppunten. Hieronder staat de bonusstructuur voor de Token Sale.

    
Week 1: 30%
    
Week 2: 20%
    
Week 3: 10%
    
Week 4: 5%
Begrotingsplan

    
Productontwikkeling en personeelsbezetting: 60%
    
Marketing: 20%
    
Beveiliging: 10%
    
Juridisch: 10%
Laten we lid worden van deze ICO-jongens, het heeft een potentieel voor de toekomst, ze hebben een duidelijke whitepaper en een routekaart.

 

Tuesday 9 January 2018

🔥HOME LOANS🔥Blockchain. Woningleningen voor iedereen. HLCoin.

Tegenwoordig worden kredietnemers geconfronteerd met het probleem om een ​​hypotheek te krijgen voor de aankoop van de woning. Er zijn geen officiële redenen voor weigeringen, maar er zijn veel van dergelijke weigeringen, zelfs bij mensen met een ideale kredietgeschiedenis. De redenen kunnen verschillen, maar de meest voorkomende zijn het niveau van de economie, het herfinancieringspercentage, de interne regels van banken, het aantal standaardwaarden, de leeftijd van de kredietnemer, en etc.
Oprichting van een internationaal platform voor peer-to-peer leningen aan Ethereum Block Chain, met behulp van de cryptocurrency van onze eigen HLCoin om mensen over de hele wereld vastgoed te laten kopen tegen een minimumrente van particuliere beleggers zonder tussenpersonen in te kopen en te kopen van peer-to-peer P2P (peer-topeer) transacties. Iedereen die eigenaar is van HLCoin is een belegger. Peer-to-peer-leningen (of persoonlijk lenen, peer-to-peer beleggen, sociale leningen, P2P-leningen) is de kredietverlening aan individuen door individuen zonder de betrokkenheid van traditionele financiële spelers zoals banken.
Platform HomeLoans begon in 2011 als een bedrijf om zich in 2013 te richten op onroerendgoedtransacties en leningen gedekt door onroerend goed, gericht op het bieden van optimale oplossingen aan zijn klanten. Om het professionele niveau op het gebied van vastgoedverkopen en hypotheekleningen per jaar te verbeteren, hebben onze medewerkers getraind, zoals blijkt uit de bijbehorende certificaten. Elk jaar neemt onze organisatie deel aan alle fora, die plaatsvinden in het kader van hypothecaire leningen. Onze partners zoals reuzen als Sberbank, VTB 24, Gazprombank, URALSIB. Voor het programmeren van dit platform hebben we programmeurs en experts aangetrokken voor slimme contracten. Ook in het proces van ontwikkelen en uitvoeren zullen we specialisten uit de blockchain aantrekken.
HOME-LENINGEN zullen een gemakkelijk toegankelijk financieel platform zijn waarmee mensen van over de hele wereld hun spaargeld kunnen omzetten naar HLC in valuta ondersteund door een onroerend goed voor een potentieel rendement van vastgoedleningen, aankoop van onroerend goed en bescherming van hun inkomsten uit inflatie. In de toekomst zullen we in staat zijn om alle 1,6 miljard mensen die geen eigen woning hebben te helpen, en ook iedereen die om een ​​of andere reden door banken werd geweigerd door ze toe te voegen aan een nieuw wereldwijd gedecentraliseerd cryptosysteem.Het internationale leenplatform voor onroerend goed HOME LENINGEN voorziet in dergelijke soorten leningen als:1. Leningen voor woningen in aanbouw.2. Leningen voor secundaire huisvesting.3. Leningen voor commercieel onroerend goed.4. Leningen voor aankoop van grond.5. Leningen voor eigen bezit.
VOORDELEN* HOME-LENINGEN voor de crypto-community: creatie van een crypto-ecosysteem* HOME LENINGEN voor bedrijven: het aantrekken van nieuwe en terugkerende oude klanten* HOME-LENINGEN voor mensen: de mogelijkheid om onroerend goed te kopen zonder toevlucht te nemen tot traditionele methoden zoals banken* HOME-LENINGEN voor lokale partners: schaalvergroting van wereldwijde activiteiten
Om een ​​platform HOME LENINGEN te creëren en wereldwijd zaken te ontwikkelen, heeft ons team besloten ICO te houden. Succesvolle ICO zal ons toelaten om snel producten en diensten te creëren, en zal ook de ontwikkeling op de internationale markt mogelijk maken.
TOKENS AANBIEDING
* De eerste fase van het project is de Pre-ICO HLCoin Token die start op 29 november en eindigt op 29 december (1 HLCoin = 0,5 $ + 50% bonus)* De tweede fase van het crowdsale-project (1 HLCoin = 1 $ + bonussen 3)* Tijdens crowdsale zal HLCoin een beperkt aantal van 150.000.000 tokens samenstellen en tegen een vaste prijs verkopen. Oorspronkelijke prijs: de prijs van het token is vastgesteld op het niveau van 1 US dollar - 1 HLC-token.
Token distributie:Oprichters - 8%Adviseurs - 4%Bounty - 3%Beleggers - 85%Bonussen aan de eerste beleggers tijdens het eerste aanbieden van de tokens (extra tokens toegevoegd aan de aankoop):PRE-ICO - bonus + 50% 1-3 dagen - bonus + 25% 3-9 dagen - bonus + 20% 9-18 dagen - bonus + 10% 18-31 dagen - bonus + 5%

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E

Luxcess Group INVESTERINGSPLATFORM met TRACK RECORD uit 2014.



Cryptocurrencies "het moderne geld in een veilige portemonnee. Het verhandelen van munten en het verkrijgen van winst hangt af van de muntstatistieken, maar een koninklijke handel geeft opvallende faciliteiten. Volledige controle over uw investering ook met andere verschillende pluspunten zonder kosten. Het lijdt geen twijfel dat het omzetcijfer al jaren groter en groter wordt. In 2016 bedroeg Bitcoin-transactie gemiddeld $ 200.000 / dag. Met de hoge veiligheid die door de blockchain wordt gebracht, zijn de nieuwe internetbedrijven op schema om de traditionele financiële instellingen te ontrafelen. Als het raken van de grote mijlpaal van bitcoin in 2017, werd bitcoin een trend in dit tijdperk. Een koninklijk blockchainplatform met de naam LUXCESS GROUP wordt gelanceerd zonder kosten, zonder sluitingsperiode, transparantie, eenvoudige controle en levenslange beloning voor de eerste bijdragers.Over LUXCESS GROUP
LUXCESS het woord met de combinatie van "luxe" en "succes" is een eenvoudig bruikbaar blockchain-gebaseerd platform dat ook het eerste initiële Coin Offering Project is. Het biedt drie coole manieren om te verdienen met levenslange beloningen voor eerste beleggers. Het is heel gemakkelijk om diposits en uitgaven te regelen neemt ook commissie alleen uit de gemaakte winst.Ga naar de officiële website - http://www.luxcess-group.com
VISIE EN MISSIE
Focussen op het creëren van een grote link om er morgen gelukkig te zijn door de beleggingsfamilie te helpen ook oog te hebben voor een zo transparant mogelijk beheer en kapitaalescalatie. Het doel is niet alleen om deel te nemen aan de investeringen in de sectoren, maar ook om een ​​groot gezin op te bouwen dat de gegenereerde winst verhoogt en morgen beter oplevert. Tegen de volgende drie jaar 2018-20, bouwen we veel kantoren over de hele wereld om klanten te ondersteunen en de LXC-munt te kopen, verkopen of inwisselen.
PROJECT PIJLERS-
Door de combinatie van een gediversifieerde beleggingsportefeuille, ervaringen en teamwerk bouwde de groep jarenlang een uitstekend systeem. Uitstekend werken en zorgen voor veiligheid en langdurige werkzekerheid. Het systeem met een combinatie van hoge strategieën, technieken en investeringen met een totaal doel om een ​​constant inkomen voor klanten te houden.De belangrijkste pijler is het teamwork, een team met een gemeenschappelijk doel - de realisatie van het project waarmee ze begonnen zijn. Een groep ervaren mensen met een breed scala aan punten die aan hetzelfde onderwerp werken en de beste oplossing vinden.Gelovend een weg naar succes verzekert de groep de duidelijkheid en begrijpelijkheid van de hele verbintenis. Een koninklijk platform dat investeringen met een laag risico controleert, constante controle voor investeerders van het programma om kleinere maar betrouwbare en constante winst te maken.Een jonge innovatieve groep overtuigd met de nieuwe trends die de tevredenheid van de klant en wederzijds succes zullen helpen om hen te volgen. Ze zijn begonnen met het trainen van een nieuw personeel voor blockchain-technologie, dus een groter succes wacht in de toekomst.
Voordelen voor gebruikers -
Een oplossing van lage liquiditeit, trage introductie van en aanpassing aan nieuwigheden door hun krachtige familie van handelaren. Een groep zonder ingangs- of uitstapvergoedingen biedt een winstdelingssysteem voor een langetermijnrelatie in een aandeel van 70% voor de belegger en 30% voor de groep. Er is geen minimale invoer omdat de Groep geen muur maakt tussen rijkdommen. Als de baas van het kapitaal, zullen de investeerders zich gedurende een bepaalde tijd kunnen terugtrekken of storten zonder enige betaling. De gebruiker hoeft het opnameverzoek niet in te dienen en te wachten. Gebruikers zijn de baas en staan ​​niet voor vragen of uitleg. LUXCESS GROUP biedt crypto-beleggers een zeldzame kans die niet "pump and dump" is, maar een inkomen op lange termijn met extra voordelen voor de loyaliteit van gebruikers. Het initiële muntenaanbod of ICO waar gebruikers de LXC kopen voor de beste prijs. LXC biedt beloning voor elke eerste loyale investeerder.
TOKEN DETAILS-
Symbool- LXCGemeenschappelijk aanbod - 75.000.000Platform- Ethereum (ETH)


TELEGRAM CHAT: https://goo.gl/xoRvrY
My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E

Sunday 7 January 2018

LENDROID Protocol voor gedecentraliseerde leningen waarmee margehandel mogelijk wordt gemaakt

Lendroid is een vertrouwenswaardig, open, peer-to-peer platform voor digitale uitlening van activa op basis van de Ethereum-blockchain. De Lendroid-marktplaats biedt leners onmiddellijke toegang tot goedkope leningen voor digitale activa en kredietverstrekkers om rente te verdienen over de digitale activa die zij lenen. Bovendien fungeren de Lendroid-ondersteuningstoken (LST) als borg voor deze leningen door hun LST's als secundair onderpand op te sluiten. Het Lendroid-platform is uitbreidbaar door het ontwerp en maakt het mogelijk om leenmarkten te creëren op elk ERC20-token. Lendroid is in Canada opgericht en is momenteel gevestigd in Singapore.
Lendroid is een op 0x geïnspireerd, niet-huurzoekend, vertrouwensonafhankelijk, open protocol dat gedecentraliseerde leningen, margehandel en short selling op de blockchain van Ethereum mogelijk maakt. Het doel is om de tekortkomingen van gecentraliseerde beurzen op te lossen door het creëren van een wereldwijde gedeelde uitleenpool en een symbiotische off-chain infrastructuur ondersteund door gestimuleerde deelnemers Relayers en Wranglers. Simpel gezegd, Lenders dragen hun aanbiedingen over aan de uitleenpool via relayers, die vervolgens de aanbiedingen matchen met geschikte handelaren. De handelaars kunnen de geleende gelden gebruiken om margehandel, een winst, en de geldschieters terugbetalen. Bezoek aan de officiële website https://lendroid.com/

Hoe zorgt Lendroid voor het lenen en verhandelen van marge?Lenen - Een lener verbiedt digitale activa op een escrow-rekening, met specifieke voorwaarden voor de lening die is vastgelegd in een slim contract. Als de voorwaarden van de kredietgever en de lener overeenkomen, wordt het slimme contract uitgevoerd, vergrendelt het onderpand en geeft het geld vrij aan de lenersfondsen. Als aan de leningsverplichtingen wordt voldaan door de lener, wordt zijn onderpand automatisch ontgrendeld. Als de lener in gebreke blijft of het onderpand onder de overeengekomen lening daalt tot waarde, wordt het onderpand geliquideerd.
Margehandel - Een margehandelaar begint met het deponeren van onderpand. De handelaar mag lenen tot een bepaald hefboomeffect tot het punt waarop het margeniveau groter is dan het initiële niveau (ingesteld door community governance). De geleende gelden komen uit de gedeelde uitleenpool waarnaar de geldschieters aanbiedingen kunnen indienen. Met het geleende geld communiceert de handelaar met orderboeken om posities te kalibreren om de verwachtingen van toekomstige prijsbewegingen te weerspiegelen. Zodra de handelaren het gevoel hebben dat het tijd is om hun positie te ontspannen, handelt de handelaar opnieuw in wisselwerking met het orderboek.
Als de handelaar een winst heeft gemaakt, kan hij de kredietverstrekkers terugbetalen en de winst opnemen samen met zijn onderpand. Als een verlies wordt geleden, wordt van de handelaar verwacht dat hij het verschil deponeert om de verliezen te compenseren, de leningen volledig terug te betalen en pas dan terug te trekken onderpand. Als het account liquidatieniveaus bereikt, stappen de wranglers in en nemen de account / posities over.
De Lendroid Support Token (LST), het ERC20-compatibele native token van het protocol, is voorzien voor een drievoudig doel om processen te smeren en het gebruik van het protocol te stimuleren, om participatie te stimuleren; en om governance te versterken. We zijn ook van plan om een ​​korting van maximaal 10% te bieden voor premiebetalers, de korting is afhankelijk van het bedrag dat is bijgedragen.Toewijzing van tokensEr zijn een Total Suply: 6.000.000.000 LST'sOpenbare verkoop: 2.400.000.000 LST'sGeaccepteerde valuta: ETH.Ondersteuningstoken van LendroidBrandt transacties in het Lendroid-ecosysteem• LST is het systeemeigen token van het Lendroid-protocol.• Het is niet-huur zoeken, wat betekent dat het geen vergoeding voor zichzelf innen.• Protocolgebruikers (Lenders, Marge Traders) betalen keepers / enablers (Relayers, Wranglers) in LST.• De kosten bedragen worden offline onderhandeld.• Vergoedingsbedragen worden offline onderhandeld.

Hoe doet een geldschieter mee?Analoog aan de maker van het 0x-protocol, zendt de geldschieter het leningsaanbod uit naar alle gedecentraliseerde uitwisselingen (off-chain actie). De geldschieter stort het geld op de Financieringsrekening van het Smart Contract-systeem van Lendroid. Om de inherente processen te smeren, stort de geldschieter een aantal LST (Lendroid Support Token) dat is bedoeld voor de Relayer aan het einde van de uitleenperiode. Sommigen stort hij voor de Wrangler in het geval dat hij degene was die de Margin Account op liquidatieniveau identificeerde en de lening hielp afsluiten. De LST's die voor deze processen vereist zijn, zijn op het moment van initiatie vastgezet. Als er niet voldoende LST is voor deze processen, is de lening niet geïnitialiseerd.

    
De Relayer is het eerste aanspreekpunt voor zowel de financier als de handelaar op het Lendroid-protocol. Buiten de keten neemt deze entiteit de liquiditeitsgerelateerde functies van een centrale op een volledig gedecentraliseerde manier op.
    
De Wrangler is een entiteit die is geconceptualiseerd voor het Lendroid-ecosysteem. Als een van de twee gestimuleerde actoren binnen het protocol is de Wrangler bedoeld om een ​​rekenintensieve, rol van monitoring van de margeberekeningen uit te voeren.

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
  

BEZOP - De complete oplossing voor het runnen van een online e-commerce-bedrijf

Bezop is een gedistribueerde gedistribueerde onlineactiviteit die administratieve en voorbereidende regelingen reguleert die worden geïnitieerd door slimme contracten, onafhankelijke koperskredietverzekeringsvoordelen en een direct gokaccumulatiekader op basis van een gedecentraliseerde blokkeringsregeling. Iedereen kan goederen en voordelen aanbieden en betaalde bezop krijgen zonder te programmeren. Bezop realiseert een nieuw bewijs van de vraag die het foutieve tarief verlaagt voor handelaren en klanten die gebruik maken van zorgvuldig geconstrueerde contracten gecontroleerd door de etherische blokkade en zijn cryptografisch gegarandeerd. Bezop is van plan om open source en afrondingsantwoorden te bieden om een ​​nuttige web-gebaseerde onderneming op het web te onderhouden.
Wat het doet
Bezop is een complete oplossing voor het runnen van een succesvolle online e-commerce business voor nieuwe en ervaren gebruikers.
Iedereen kan zijn producten en diensten verkopen en wordt zonder programmering in bezop betaald.
Bezop implementeert een nieuw Bewijs van orde dat het niveau van fraude verlaagt voor zowel handelaren als klanten die contracten gebruiken met elegante ontwerpen die worden ondersteund door de etherische blokkade en die cryptografisch gegarandeerd zijn. Verkopers kunnen op de juiste manier bestellingen verzamelen en beheren.
Multi-Wallet
Uw Bezop-accountportefeuille kan de standaard Ethereum ERC20-tokens opslaan en opslaan.
ShapeShift.io-integratie stelt u in staat naadloos tussen tokens in uw Bezop-account te converteren. Zet Bezops om tussen standaardtoken van ShapeShift-ondersteunde ERC20 of koop Bezops rechtstreeks met andere ERC20-tokens. Het Bezop-account is nu live en de wallet wordt gelanceerd in Q1 2018.
Voltooi transparantie
Alle toekomstige ontwikkelingsplannen en -verbeteringen zullen via de community worden gemaakt. Bezop is ook van plan om alle projecten tegen 2018 te openen.
Zie Bezop als het eerste blokgestuurde e-commercesysteem waarbij gebruikers onbeperkt toegang hebben tot hun betalings- en opslagprocessors.
Fondsverdeling
Alle ingezamelde gelden gaan rechtstreeks naar de ontwikkeling van de bezop, financieren het team en breiden uit.

Aankoopprogramma

In plaats van Bezops-teamleden te verwijderen tijdens de ICO-periode, moeten alle leden en adviseurs 180 dagen wachten om tokens te ontvangen. We zijn ook van plan om een terugkoopprogramma op de beurs te lanceren. Op deze manier wordt Bezops door geïnteresseerde teamleden teruggekocht bij BTC.

Maar liefst 10% van alle uitstaande BEZOP wordt gedurende de eerste 24 uur teruggekocht en het raakt de uitwisseling om BEZOP een stijgende trend te laten volgen.

Gemakkelijke, snelle integratie

Bezop Network biedt veel ontwikkelaars gemakkelijke toegang tot het verkopen van bestaande software en vaardigheden met behulp van blockchain met Copy and Paste "Easy Integration".

Voor elke verkoop sturen we het IPN naar een beveiligde URL. waar de gebruiker opgeeft; We zullen ook onze productnamen en ID, tags en e-mails analyseren.

Alle betalingen die via het platform binnenkomen, volgen het standaardprotocol.

Financiën:

Token: Bezop

Afkorting: BEZ

Platform: etherisch

Accepteren: ETH

1 ETH = 1500-1929 BEZ

Als u relevante informatie over het huidige Bezop Project wilt vinden, volgt u enkele van de volgende koppelingen:

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
  

Saturday 6 January 2018

Сrassula Сapital - Investeringspartnerschap

Crassula Capital is een samenwerkingsverband waarvan het doel is om de voordelen te vergroten met verwaarloosbare gevaren. Een medeplichtige van Crassula Capital betekent een financiële specialist die verandert in de eigenaar van Token (s) met de naam "Crassula Capital Token" (hierna aangeduid als "Vulgar") te midden van het onderliggende aanbod (ICO), en bovendien in geval van aanbesteding Crass op de optionele markt. Rough geeft Partners recht met rechten te midden van de volledige verantwoordelijkheidsperiode voor, beginnend in het inkoopseizoen en tot de deal (vergoeding) van Crass.
Het Initial Crass Offering (ICO) is voltooid om speculanten naar Crassula Capital te trekken.
De ondersteuning van financiële specialisten in ICO houdt in:

    
Samenloop met de voorwaarden en staten van de aanbodassistentie van Crassula
    
Kapitaal (hierna aangeduid als de "ALGEMENE VOORWAARDEN"),
    
Accommodatie van een aanvraag voor de ICO van Crassula Capital,
    
Termijn voor Crass
Voor interesse in de ICO krijgen financiële specialisten (Partners) Bonussen (cashback), die worden betaald in het digitale geld van Ethereum aan het einde van de ICO. Niettegenstaande het beloningsprogramma bestaat er een overvloed aan publiciteitsinspanning om de ICO te bevorderen. Het is bedoeld voor de medewerking van buitenstaanders, inclusief financiële specialisten. Er wordt geen extra afscheiding van Crass gegeven. De voordelen van Crassula Capital bestaan ​​uit cryptografische vormen van geld, tokens, geld en waardevolle metalen, zoals gekarakteriseerd in de investeringsstrategie van Crassula Capital. Resources hebben de marktwaardering. De marktschatting van voordelen is open data en kan effectief worden bevestigd door buitenstaanders. De Net Assets Value (NAV) van Crassula Capital is in US Dollars omgezet volgens de door de NAV gebruikte techniek. De monetaire uitvoering van Crassula Capital wordt vanaf het einde en het begin van het onthullende tijdsbestek (kwartaal) op NAV opgelost.
KLANTEN RECHTEN
Accomplices van Crassula Capital hebben de bijbehorende rechten:
In de eerste plaats. De Partner is gekwalificeerd voor een deelneming / aandeel in Crassula Capital in verhouding tot de mate van zijn Crass en activiteiten dit voorrecht te midden van de eigendomsperiode van Crass.
Tweede. Aangeslotenen ontvangen het verspreide deel van het voordeel van de uitbreiding van de NAV van Crassula Capital op kwartaalbasis.
Derde. Accomplice kan een speculatiepropositie voorstellen aan Crassula Capital voor zijn gedachte. Op grond van een bevestigde speculatie door de Managementgroep zullen de activa van Crassula Capital worden bijgedragen als dat nodig is.
Vierde. De bij ICO afronding en verspreiding van Crass krijgt de Partner een beloning (cashback) voor het interesseren van het beloningsprogramma.
Vijfde. De partner heeft het voorrecht om terug te trekken uit Crassula Capital door Crass aan te bieden op de open markt of onder het terugkoopprogramma van Crassula Capital.

Verspreiding van CRASSULA CAPITAL Winsten
De uitbreiding van de NAV (voordeel) van Crassula Capital is gebaseerd op de nawerkingen van het onthullende tijdsbestek (kwartaal), in het licht van de algemene informatie over de activiteiten van Crassula Capital. Het wordt gedicteerd door de bijbehorende vergelijking:
Uitkering = NIW vanaf de voltooiing van de periode - NIW vanaf het begin van de periode, (in Amerikaanse dollar,> 0)
Het voordeel wordt weergegeven zoals het duurt na:
de helft blijft in de voordelen van Crassula Capital en breidt de schatting van Crass uit;
25% wordt betaald aan medeplichtigen van Crassula Capital (eigenaren van Crass);
25% gaat naar het managementteam van Crassula Capital.
Ga voor meer informatie naar:



Wednesday 3 January 2018

🤖 Odem.io 🤖 De on-demand onderwijsmarktplaats ⚛️

ODEM is een uitgebreid platform waarmee studenten, docenten en dienstverleners in de onderwijssector kunnen deelnemen aan een directe, gedecentraliseerde, realtime marktplaats. Het stelt deelnemers in staat om bestaande educatieve producten te doorzoeken, te selecteren en aan te schaffen, en persoonlijke onderwijservaringen persoonlijk en online te creëren, aan te vragen en te onderhandelen. In tegenstelling tot online onderwijsaanbieders zoals Coursera en Khan Academy, is het ODEM-platform gericht op het creëren van realtime, persoonlijke educatieve programma's. Daarom is het ODEM-platform ontworpen om niet alleen de levering van een enkele cursus mogelijk te maken, maar ook de bijbehorende services en planning die bij het accommoderen horen.
Het ODEM-platform is mogelijk gemaakt door de opkomst van de modernste blockchaintechnologie waarmee gekwalificeerde en vertrouwde leden van de onderwijssector een aangepast curriculum en ervaring kunnen creëren en deze rechtstreeks aan de markt kunnen aanbieden. Het ODEM-platform biedt studenten verder meer keuzes voor huisvesting, transport en andere benodigdheden. Hiermee kunnen internationale en lokale studenten eigenaar worden van hun opleiding. ODEM zal live ervaringen in de klas faciliteren, ondersteund door online mogelijkheden.
ODEM is meer dan alleen een onderwijsmarktplaats. Via op Ethereum gebaseerde slimme contracten zal overeenstemming tussen studenten en professoren worden bereikt met zo weinig mogelijk tussenkomst van tussenpersonen. De uitwisselbare nutsfiches van het platform zullen fungeren als een gemeenschappelijke valuta om grensoverschrijdende betalingen glad te strijken en professoren te stimuleren hun cursussen up-to-date en relevant te houden. Onze droom is om onderwijs van 's werelds beste opvoeders toegankelijk te maken voor iedereen.
Door gebruik te maken van de kracht van blockchain-technologie en het slimme contractgebaseerde betalingsplatform, stelt ODEM studenten en professoren in staat om direct in interactie te treden en deel te nemen aan de uitwisseling van onderwijs en leren, zonder tussenkomst van tussenpersonen. Ons doel is om kwaliteitsonderwijs toegankelijker en betaalbaarder te maken voor een breder publiek. De vraag naar onderwijs in de Verenigde Staten is enorm gestegen met studenten uit Azië, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten, die toegang zochten tot traditionele vierjarige colleges, evenals aanbieders van op maat gemaakte trainingen en curricula.
ODEM en het veilige, blockchain-gebaseerde platform stellen studenten in staat naadloos in contact te staan ​​met docenten en kansen te grijpen om toegang te krijgen tot speciaal ontworpen cursussen en onderwijsprogramma's. Studenten kunnen ODEM gebruiken om naar een leerplan te zoeken dat aan hun behoeften voldoet.
Het ODEM-team liet zich inspireren door het succes van in de VS gevestigde Excelorators, een vooraanstaande leverancier van onderwijsdiensten aan buitenlandse studenten, leidinggevenden en managers die blootstelling zoeken aan de Amerikaanse elite-onderwijsinstellingen en bedrijfscampussen. Op basis van deze stelling stelt ODEM een nieuwe industriestandaard van tevredenheid vast door een revolutie teweeg te brengen in de kwaliteit en toegankelijkheid van hoogwaardige educatieve ervaringen. Excelorators zullen de exclusieve grondaanbieder zijn van ODEM-onderwijsprogramma's in de Verenigde Staten. Studenten en docenten van Excelorators testen en testen ODEM en vormen de basis voor massale acceptatie. Of het nu gaat om een ​​eendaagse lezing of een uitgebreider trainingsevenement van een week, het ODEM-platform verbindt studenten en docenten met een cursusaanbod voor elk prijsniveau overal ter wereld. En met een groeiende gebruikersgemeenschap zal het ODEM-platform de ideale manier zijn om op maat gemaakte opleidingen en trainingen op een grensoverschrijdend niveau te kopen of verkopen.
ODEM wordt mogelijk gemaakt door een reeks programma's die worden ingezet op de Ethereum-blockchain. Gebruik van Ethereum zorgt voor transparantie en betaalgemak
Deelname aan het ODEM-platform is gebaseerd op gebruikers die hun criteria voor voorafgaande goedkeuring goedkeuren; in tegenstelling tot een platform dat alleen overeenkomt met koper en verkoper, zoals AirBnB, brengt het ODEM-platform veel partijen op één lijn om een ​​geavanceerde "match" te bereiken, precies zoals ze al geldige serviceverlening hebben geaccepteerd op de manier van automatische acceptatie door AirBnB voorzien zijn van. De fundamentele beperking bij optimalisatie van ecosysteemniveau is het vermogen om rekening te houden met de behoeften en beperkingen van alle partijen tegelijk; Gelukkig maken vooruitgang in machine learning en optimalisatietechnieken dit een oplosbaar probleem en maakt blockchain het mogelijk de vereiste contractautomatisering om gecoördineerde uitvoering te vergemakkelijken.

In het geval van het ODEM-platform garandeert het gebruik van het openbare Ethereum-netwerk dat het systeem wordt vertrouwd, aangezien toegang tot het platform en periodieke hashes van de staat van het platform worden uitgezonden op het openbare netwerk. Op dit moment wordt ODEM-tokenfunctionaliteit als voldoende complex beschouwd voor het team om de Turing Complete EVM te verkiezen boven het gebruik van Stellar voor het openbare token. Niettemin wordt het gebruik van het Ethereum-netwerk tot een minimum beperkt om te hoge transactiekosten op ODEM te vermijden.
Op het ODEM-platform zorgen op Ethereum gebaseerde slimme contracten ervoor dat de services op een "betrouwbare" manier worden benaderd. "Vertrouwensloos" betekent niet dat ze niet kunnen worden vertrouwd, maar dat de noodzaak om elkaar te vertrouwen niet vereist is. Op praktisch niveau betekent dit dat een student diensten van dienstverleners aan de andere kant van de wereld kan kopen zonder ze ooit te ontmoeten en zonder te weten of ze een eerlijke dienstverlener zijn. Betaling van educatieve services op het ODEM-platform zal worden gedaan via een inherente cryptocurrency, een ERC 20-token, namelijk de ODEM-token (ODEMT). Deze functie maakt een gemeenschappelijke noemer mogelijk die goedkope waardeoverdrachten en snelle en veilige financiële transacties op het platform biedt. Binnen het ODEM-platform zullen leveranciers worden gestimuleerd om zich bij het platform aan te sluiten door middel van gratis initiële tokens toegewezen uit de ODEM Rewards-tokenverdelingen. Zodra leveranciers zich aanmelden en profielen maken, moeten ze zich houden aan de constructies voor leverancierskosten.
Risico's van ODEM
Het verkrijgen van ODEMT en het opslaan ervan omvat verschillende risico's, in het bijzonder het risico dat het ODEM-platform zijn activiteiten mogelijk niet kan lanceren en zijn blockchain kan ontwikkelen en de beloofde services kan leveren. Daarom, en voorafgaand aan het verwerven van ODEMT's, moet elke gebruiker de risico's, kosten en voordelen van het verwerven van ODEMT in de context van de crowdsale zorgvuldig overwegen en, indien nodig, onafhankelijk advies inwinnen in dit verband. Elke geïnteresseerde persoon die niet in staat is om de risico's verbonden aan de activiteit te accepteren of te begrijpen (inclusief de risico's verbonden aan de niet-ontwikkeling van het ODEM-platform) of andere risico's zoals aangegeven in de Algemene Voorwaarden van de crowdsale mag geen ODEMT's aanschaffen.
ODEMT's worden niet genoteerd op een gereglementeerde effectenbeurs, zoals SIX Swiss Exchange of SIX. Deze voorwaarden zijn opgesteld zonder rekening te houden met de wettelijke normen voor prospectussen onder art. 1156 of art. 652a van de Zwitserse Code of Obligations of de wettelijke normen voor gefaciliteerde prospectussen onder art. 5 van de Collective Investment Schemes Act ("CISA") of art. 27 ff. van de SIX Listing Rules of de listingregels van een andere beurs in Zwitserland. Noch deze Voorwaarden noch enig ander materiaal met betrekking tot de Aanbieding, ODEM SA, het ODEM-platform of ODEMT's zullen worden of zijn ingediend bij of zijn goedgekeurd door enige Zwitserse regelgevende instantie. Meer in het bijzonder zullen deze Voorwaarden niet worden ingediend bij, en het Aanbod van ODEMT's zal niet worden gecontroleerd door de Zwitserse Financial Market Supervisory Authority FINMA (FINMA). Bovendien is het aanbod van ODEMT's niet en zal niet worden toegestaan ​​onder de CISA. De bescherming die wordt geboden aan kopers van belangen of rechten van deelneming in instellingen voor collectieve belegging onder de SUO, geldt dus niet voor kopers van ODEMT's.

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
 

Monday 1 January 2018

NUCLEUS VISION









Nucleus Vision: nueva innovación Fundada en 2014 en la Universidad de Harvard, Nucleus es una solución tecnológica integral que captura y proporciona datos sin acceso a minoristas y otros negocios de "ladrillo y mortero" a través de su cadena de bloqueo patentada y tecnología de sensor en tiempo real . La solución que Nucleus ha creado, que actualmente cuenta con 19 sensores IoT desplegados en 10 establecimientos de almacenamiento en vivo, admitirá una valiosa red de datos para identificaciones únicas de visitantes y datos de usuarios correspondientes. Nuestra tecnología patentada de sensor IoT no depende de ninguna tecnología RFID, WiFi Bluetooth o incluso reconocimiento facial para operar.
A largo plazo, nuestra intención es cerrar la brecha entre el mundo minorista en línea y fuera de línea. Nuestra empresa cuenta con el respaldo de varios inversionistas destacados, incluidos Tim Draper, Reliance Capital y más. Las telecomunicaciones desempeñan un papel vital en el funcionamiento de nuestra tecnología, y nos hemos asociado con Vodafone, Reliance Communications e Idea Cellular para llevar nuestra plataforma al mercado.El enfoque inicial de nuestra estrategia de adopción gira en torno al sector minorista. Sin embargo, la plataforma Nucleus tiene aplicaciones en varios mercados. Creemos que las siguientes áreas representan mercados prometedores donde Nucleus se puede aplicar y agregar valor:

Núcleo al por menor
Nucleus ha construido el primer sistema de identificación sin contacto basado en IOT del mundo (a través de la cadena de bloques), mientras crea el programa de lealtad universal más grande que utiliza cripto-moneda. La solución IoT de Nucleus permite a las marcas minoristas de todo el mundo crear y ejecutar una experiencia de compra centrada en el cliente que aprovecha los datos de los canales en persona y en línea. Nuestra plataforma utiliza blockchain, sensores, datos y análisis inteligentes para crear soluciones automatizadas que generan lealtad del cliente. Para los minoristas, la solución IoT de Nucleus proporciona información sobre el comportamiento del cliente que antes no era posible, como la capacidad de realizar un seguimiento de las visitas de los clientes, pasillos recorridos y rutas tomadas en la tienda, productos favoritos y marcas, y predecir el comportamiento futuro de los clientes en la tienda. Esto ayuda a crear una experiencia personalizada del cliente que proporciona una mayor satisfacción del cliente. A través de nuestra tecnología habilitada con blockchain, Nucleus aspira a conectar sin problemas el mundo on y offline. En el proceso, nuestro objetivo es mejorar la experiencia de compra minorista para los 2,6 billones de clientes sin cita que visitan 91 millones de tiendas físicas en todo el mundo, todo en tiempo real.
Las corporaciones gigantes de todo el mundo han monetizado tradicionalmente los datos de sus clientes únicamente para su propio beneficio, y han mantenido un control exclusivo sobre dichos datos. Nucleus transfiere el poder de la monetización de datos a los propios clientes, lo que les permite tomar el control total de sus propios datos y el poder de monetizarlos. El token nCash será la moneda para este intercambio de datos, para remunerar a los proveedores de datos y para recompensar a los clientes por compartir sus datos. Esta es la descentralización en su forma más verdadera y verdadera. Las soluciones Nucleus Security IoT ya han penetrado en los sistemas de seguridad residencial e industrial, y se convertirá en una gran oportunidad en los próximos años. Tal como está, la industria carece de una solución completa e inteligente que también tenga en cuenta la privacidad. Creemos que Nucleus está preparado para enfrentar este problema. Los sensores inteligentes de IoT de Nucleus pueden convertirse en un componente indispensable de sistemas de seguridad residenciales, comerciales e industriales más amplios mediante la identificación de posibles amenazas e intrusos, y la transmisión segura de estos datos a las autoridades interesadas a través de nuestra red de blockchain.
Esta información se puede utilizar tanto en seguridad en tiempo real, donde las instalaciones pueden monitorearse para personas inesperadas, como también después de un incidente, donde nuestros sensores IoT se pueden utilizar para identificar a los atacantes. Los micropagos en forma de tokens nCash permitirán esta transferencia segura de datos entre varias partes involucradas y nuestros sensores. Nucleus permitirá un ecosistema de intercambio de datos seguro, sin confianza, independiente y sin permiso sobre blockchain, para ayudar a que el mundo sea un lugar más seguro para todos.Un mundo impulsado por un núcleo inteligente
El Internet of Things (IoT) ya está presente en tiendas minoristas, edificios, casas, automóviles, teléfonos y dispositivos en nuestros cuerpos. En el proceso, está acercando más a las compañías a sus clientes que nunca antes. Después de que Nucleus revoluciona las industrias minorista y de seguridad física, tenemos la vista puesta en conectar el mundo a través de un ecosistema de dispositivos de IoT interconectados. El equipo de tecnología de Nucleus ya ha comenzado a armar los marcos para Nucleus Home, Nucleus Cars, Nucleus Health, Nucleus Agri, Nucleus City y Nucleus Air. Creemos que la plataforma Nucleus tiene aplicaciones masivas para comunidades inteligentes / ciudades inteligentes, agricultura, transporte, atención médica y monitoreo del hogar.Fortalezas y ventajas
Nucleus ha invertido tres años en investigación y desarrollo tecnológico para construir una tecnología de sensores pendiente de patente que supere todos los inconvenientes de las tecnologías minoristas existentes, como Bluetooth o Wi-Fi, para identificar en tiempo real a cualquier persona que camine en las proximidades de un sensor Nucleus ION.

Innovadora identificación de cliente habilitada para IoT

En esencia, Nucleus es un ecosistema de identificación de clientes habilitado para IoT. La tecnología escalable de Nucleus tiene una pila de 12 capas que se integra de manera efectiva con las tecnologías y los sistemas de los principales proveedores de tecnología como Intel, Radysis, ODM y operadores de telecomunicaciones geoespecíficos. Debido a que Nucleus produce datos que no fueron capturados previamente, nuestra tecnología puede ofrecer una visión muy valiosa a los minoristas, especialmente después de ejecutar los datos a través de nuestra capa de Neuron.
Tecnología pendiente de patente

Nucleus ha solicitado múltiples patentes sobre su tecnología, que se detallan en la sección Patentes de nuestro documento técnico. Algunas de las patentes que Nucleus ha solicitado incluyen:

Producto que ya está en el mercado

Al utilizar la tecnología de sensores inteligentes de Nucleus, los minoristas ahora pueden identificar e interactuar directamente con los clientes al ingresar a la tienda. Las marcas minoristas internacionales, como Giny & Jony en India, ya están utilizando Nucleus para ofrecer ofertas personalizadas a los clientes en sus teléfonos móviles. Los sensores de la red ION se desarrollan según las normas de telecomunicaciones, para garantizar que la plataforma Nucleus permanezca lista para el uso y siga los requisitos de datos y privacidad de la industria global de telecomunicaciones. En los últimos dos años, Nucleus ha trabajado con autoridades reguladoras tanto nacionales como internacionales para implementar marcos normativos y de privacidad aplicables en nuestra tecnología.

Oferta de productos diferenciada de última generación
Nuestra evaluación de las tecnologías actualmente disponibles en el mercado ha revelado varias deficiencias en autenticación y análisis dentro de los productos de IoT relacionados con la comercialización. Nuestra evaluación de estas tecnologías demostró que ningún otro producto podría proporcionar más del 15% de la inteligencia en el mundo físico minorista. Debido a este rendimiento superior, los minoristas han expresado su entusiasmo después de ver la solución de Nucleus en acción.Experiencia diferenciada del cliente
Los clientes minoristas de ladrillo y mortero apenas reciben precios personalizados, ofertas personalizadas o trato preferencial por ser un leal de marca o tienda. Esto se debe principalmente a la incapacidad de la tienda para diferenciar entre clientes en tiendas fuera de línea. Con Nucleus, los clientes obtienen precios personalizados, recomendaciones precisas y ofertas en tiempo real en tiendas físicas de ladrillo y mortero por primera vez. Los clientes también obtienen tokens nCash cada vez que visitan o compran en una tienda Nucleus, y tienen la posibilidad de monetizar sus datos de compras también.Flujo de proceso (paso a paso)
Para explicar mejor cómo funciona la tecnología de Nucleus en la práctica, hemos dividido un escenario de uso minorista recomendado en pasos. Una descripción detallada de cada paso es la siguiente:

    
El cliente entra a una tienda
    
La identificación del teléfono del cliente es reconocida por un sensor ION
    
El sensor ION envía la identificación del teléfono del cliente a Nucleus
    
Nucleus envía un mensaje de texto (o notificación push a través de una aplicación de socio de preinstalación) al cliente
    
Ofreciendo nCash [para participar en el programa de recompensas de la tienda]
    
Si el cliente opta, nCash se acredita en su cuenta (nCash se puede mover a una billetera que cumpla con ERC20)
    
Nucleus transfiere de forma segura esta identificación de cliente al minorista sobre blockchain
    
El minorista mapea al cliente con su sistema central e identifica los nuevos datos que puede ofrecer la red blockchain de Nucleus
    
Si el Minorista no tiene historial de compras anterior en este cliente, el sistema del Minorista automáticamente
    
Solicitudes de datos del ecosistema de socios ampliado de Nucleus, que se envía a otros minoristas y participantes en la red. Se proporciona un incentivo denominado en nCash para los participantes de la red que comparten información.
    
Los socios de red establecen reglas predefinidas para compartir datos de clientes entre entidades amigables que no compiten entre sí y comparten los puntos de datos de clientes solicitados, si se aprueban.
    
Si los socios de la red aceptan la solicitud, desvían la autorización del cliente para compartir datos a través de blockchain antes de compartir los datos. Los socios de red también agregan algunos nCash como un incentivo para que el usuario comparta datos.
    
El cliente recibe la solicitud de compartir sus datos en la red de socios minoristas
    
El cliente autoriza la solicitud y recibe nCash como incentivo para autorizar, y recibirá una parte del nCash transferido cada vez que se intercambien sus datos en la red minorista de Nucleus.
    
Si el cliente autorizó el intercambio de datos, la cadena de bloques enriquece los valores respectivos de los parámetros con el sistema inteligente de inteligencia Nucleus del minorista.
    
Según los datos del cliente, la tecnología Nucleus 'Neuron genera un puntaje único. Este puntaje representa el valor del cliente para el minorista en función de su historial de compras, hábitos de consumo y otros factores
    
El minorista puede decidir ofrecer tokens nCash al cliente en función de su puntaje. Los minoristas podrán tomar decisiones en tiempo real en tres contextos diferentes:
a. Al ingresar a la tienda (para incentivar más visitas)
segundo. Navegar por la tienda (para incentivar la conversión en la tienda)
do. En el momento del pago (para aumentar la retención y la lealtad)

    
Los tokens nCash también actúan como un programa de lealtad universal, donde los clientes pueden usar nCash como puntos de recompensa de lealtad en todos los socios minoristas de la red Nucleus.
    
Los clientes pueden retirar sus tokens de ATOM en intercambios de cifrado por dinero en efectivo, o elegir utilizarlos como puntos de recompensa de lealtad en cualquier lugar del ecosistema Nucleus.
    
Los clientes pueden optar por optar por una experiencia de compra mejorada y personalizada, así como el derecho a ganar tokens nCash, y sus datos no se compartirán con ninguno de los socios minoristas de Nucleus.

Descripción de la tecnología
Nucleus se compone de varias capas de tecnología, que en conjunto potencian nuestra plataforma de próxima generación. La tecnología de núcleo es una función de cuatro componentes principales: ION, ORBIT, NEURON & nCASH.Sensor de ION: tecnología de sensor patentada
La red de sensores patentada de Nucleus, la red ION, puede identificar y detectar de manera única la temperatura, la presión, el movimiento, la aceleración y el sonido en las proximidades del sensor. Los sensores ION permiten a los minoristas capturar nuevos datos en clientes tradicionales.Orbit Blockchain: autorización y datos
La plataforma de blockchain de Nucleus, Orbit, es la base sobre la cual las identidades de los clientes, los datos de los clientes y los tokens nCash fluyen con precisión y seguridad entre todas las partes involucradas y los sistemas.Capa de Neurona
La plataforma de inteligencia Nucleus Neuron es un motor de análisis de vanguardia que aprovecha la fortaleza del aprendizaje profundo, blockchain e IoT. La plataforma Neuron les permite a los minoristas aprovechar el tiempo y la oportunidad cuando los clientes son más receptivos. Neuron conecta a minoristas y clientes en el momento justo para brindar un elemento de satisfacción y sorpresa al régimen de atención al cliente del minorista.nCash: pagos basados ​​en tokens
nCash es la criptomoneda descentralizada del ecosistema Nucleus, que se utiliza para diversas transacciones en Nucleus. nCash tiene dos propósitos principales: 1) es la columna vertebral del Programa de lealtad universal Nucleus (sistema de recompensas del minorista), y 2) es una moneda utilizada para permitir la transferencia de datos de una parte a otra.
Los minoristas de la red Nucleus pueden recompensar a sus usuarios mediante el uso de nCash, que puede canjearse en cualquier tienda de la red Nucleus. nCash es un token ERC20 Ethereum no extraíble con un límite de suministro de 10 mil millones de tokens nCash.

My Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E