Sunday 29 October 2017

REALT- REALT ESTATE MARKET PLAATS OP CRYPTOCURRENCY EN SMART CONTRACT

Hallo jongens, vandaag zal ik een vastgoedplatform op basis van cryptocurrency bespreken en alles wat je er over moet weten. Maar voordat ik verder ga, wil ik dat u een paar begrippen begrijpt.
Ten eerste wil ik dat je Airbnb begrijpt. Wat is Airbnb? Airbnb is een online community markt die mensen verbindt om hun huizen te huren bij mensen die op zoek zijn naar accommodaties. Airbnb gebruikers bevatten gastheren en reizigers: gastherenlijst en huur hun ongebruikte ruimten, en reizigers zoeken en boeken in landen wereldwijd. Airbnb-gastheren vermelden hun eigenschappen, die kunnen zijn eenpersoonskamers, een suite kamers, appartementen, ligplaatsen, woonboten, hele huizen of zelfs een kasteel op de Airbnb-website. Het is gratis om een ​​vermelding te maken, en de hosts bepalen hoeveel kost per nacht, per week of per maand. Elke notering stelt de gastheren in staat om eigenschappen te promoten door titels, beschrijvingen, foto's met bijschrift en een gebruikersprofiel waar potentiële gasten iets kunnen weten over de hosts.
Natuurlijk, er zijn zoveel voordelen in dit, dus zijn er ook nadelen in verband met Airbnb en de reizigers. zoals hoge huurkosten op online onroerendgoedportalen, zoals vele extra kosten (valutaomrekeningsvergoedingen, servicekosten, hostdienstkosten, servicekosten, enz.) en dat in aanvulling op mogelijke incasso- / kredietkaartkosten. Nu is hier waar REALT komt met zijn geweldige eigenschappen en voordelen.

Wat is REALT?
REALT is een cryptocurrency project uit Londen, Verenigd Koninkrijk. REALT streeft naar de vastgoedmarktinfrastructuur die de groeiende blockchain-economie ondersteunt. "REALT's missie is om de markt te bieden voor onroerend goed verhuur, onroerend goed advertenties en reclame diensten op basis van REALT tokens Realt Ltd streeft ernaar om marktvrijheden en directe betalingen zonder tussenpersoon en vergoedingen te ondersteunen om te promoten Waarden en technologieën van de cryptocurrency gemeenschap, en om het wereldwijd aan mensen te leveren ". REALT levert een beter aanbod in vergelijking met airbnb (als voorbeeld). Ok laten we zien wat REALT te bieden heeft.
REALT creëert een huurmarkt op basis van cryptocurrency.

    
Betalingen zijn in REALT-tokens.
    
Geen commissie
    
Geen valuta conversie kosten.
    
Geen servicekosten.
    
Geen tussenpersoon.
    
Gewoon een slim contract.
    
Volledige waarde voor gasten en gastheren.
Geweldig, is het niet? Nu kunnen reizigers meer besparen, REALT biedt een betere optie. Nu laten we zien hoe de hele REALT werkt.

Hier in de REALT-markt worden REALT tokens gebruikt voor het betalen van diensten. Met een oogopslag op de foto betaalt de gast (op zoek naar een kamer of appartement) Realtoken in het slimme contract waarin REALT op zijn beurt de gastheer (Aanbieder van de kamer en appartement) betaalt, waardoor de gast de kamer of het appartement krijgt. Nu is het unieke ding zoals eerder gezegd, dat geen commissiekosten of extra kosten. Dit is een van de eigenschappen waarmee REALT in vergelijking wordt onderscheiden.
Naast de hiervoor genoemde voordelen zijn ook enkele voordelen ingebed.

    
Zoals eerder benadrukt, zijn de directe betalingen tussen marktdeelnemers in REALT-tokens.
    
REALT tokens kunnen ook worden gebruikt voor reclame diensten van de REALT markt.
    
REALT tokens kunnen buiten REALT marketplace gebruikt worden, direct via transfer betweens wallets.
    
De wereldwijde gemeenschap kan REALT-tokens gebruiken door extra diensten te leveren en platforms voor het opbouwen van waarde toe te voegen
OVER TOKEN VERKOOP EN DISTRIBUTIE
Totale levering: 100.000.000 REALT tokens (RLT). ERC20 Standaard.
Eerste verkoop soft cap: 4.000 ETH.
Eerste verkoop aanbod: 5.000.000 RLT.
Eerste verkoopbonus: 1 ETH → 520 RLT (+ 30%)
Tweede verkoop aanbod: 15.000.000 RLT.
Tweede verkoopbonus: 1 ETH → 460 RLT (+ 15%)
Eindverkoop: 25.000.000 RLT.
Definitieve verkoop vaste prijs: 1 ETH → 400 RLT
ICO is begonnen op 7 september en eindigt op 31 oktober 2017

Hieronder vindt u de links naar REALT:
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
   

Tokenbox het beste ecosysteem voor handel, crypto en investering

TOKENBOX Block Chain Technologie Ontwikkeling en Encryptie De snelle groei van de valutamarkt, er is een consistente kans in de Best Investing. Toekomstige economische veranderingen veranderen vorm, voor de digitale wereld gebeurt en speelt een belangrijke rol in deze crypto- of digitale activa.
Over Tokenbox
Tokenbox is een uniek ecosysteem dat beheerde Invesment bij Consumenfondsen verzamelt. Professionele portefeuillebeheerders, handelaren en investeerders moeten toegang hebben tot de beste strategie om fondsen in de Crypto-markt te beheren, waardoor een hoog niveau van veiligheid wordt gewaarborgd. Tokenbox is een platform voor professionals. Deelnemers aan handelaren en fondsen worden zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld. Wij voeren de nodige zorgvuldigheid uit van alle handelaren. En geen Fonds kan de activa van het account van een klant terugtrekken. Het beoordelingssysteem en de "adviesdienst" kunnen u helpen bij het maken van de optimale keuze van de handelaars die in ons systeem zijn vertegenwoordigd. Portefeuljebestuurders en handelaren krijgen een op maat gemaakte "box" -oplossing voor de oprichting van een eigen toegewezen fonds, die binnen het juridisch kader functioneert. Beleggers kunnen hun keuze tussen verschillende fondsen, afhankelijk van de inherente verhouding van risico en rendement. "Fonds": een beleggingsfonds dat gespecialiseerd is in het investeren in cryptocurrencies en tokensmarkten. TBX is een hulpprogramma dat toegang geeft tot de diensten van het platform. Een fondsbestuurder of handelaar die zijn eigen fonds op het platform wil opereren, verwerft TBX-tokens en deponeert ze op het platform. Deze fondsen in het TBX-formaat worden in de portefeuille van het fonds of de handelaar geplaatst en worden in de portefeuille zoals alle andere activa gewaardeerd. Het aandeel van TBX-tokens in portefeuilles moet op een niveau van ten minste 5% behouden blijven. Alfa Vertion: de alfa-versie zal functioneel zijn voor vroege vogelsfondsen en handelaren die hun partnerschap met Tokenbox zullen aankondigen. De eerste partners van Tokenbox (fondsen en handelaren) hebben de mogelijkheid om aan het begin van het werk met Tokenbox aanzienlijke fondsen te behalen.
Voordeel van tokenbox:

    
Uitvoeren van activiteiten op het Tokenbox Platform binnen de relevante wetgevende infrastructuur. Tokenbox is een wettelijk "paraplu" fonds. Zo kunnen fondsen en handelaren hun juridische kosten minimaliseren. Tokenbox verbindt zich ertoe om KYC / AML voor gebruikers-investeerders te laten uitvoeren, ook met de vereiste gegevensverificatiesystemen.
    
Universele crypto-valuta portemonnee voor de veilige opslag van digitale activa. Met de portemonnee kunt u alle hoofdcrypto-valuta's en tokens opslaan.
    
Voor het gemak zijn er twee soorten portemonnees: "Easy" en "Professional", die beide toetsen zowel binnen als buiten het systeem kunnen opslaan
    
Beleggers kunnen wederzijdse nederzettingen gebruiken volgens hun desbetreffende Smart Contract. Dit token is een analoog van een Fonds Eenheid, en de waarde daarvan hangt af van de winstgevendheid en dynamiek van eventuele schommelingen in portefeuillekapitalisatie.
    
Het beoordelingssysteem en de "adviesdienst" kunnen de gebruiker helpen bij het maken van de optimale keuze van de handelaars die in ons systeem zijn vertegenwoordigd.
Profiel van tokenbox:
De vastgestelde prijs (1 TBX = 1 USD) is een prijs van het eerste token aanbod.
Het aantal TBX's wordt aan het eind van TGE vastgesteld. Max. 31 000 000 TBX.TOKENBOX TEAM
Team Core

    
Viktor Shpakovsky, Managing Partner, The Token Fund
    
Vladimir Smerkis, Managing Partner, het Token Fund
    
Alexey Bashlykov, Technisch Project Manager, Zerion
    
Igor Doganov, Chief Analytics Officer, The Token Fund
    
Dmitry Shmakov, Marketing Director, The Token Fund
    
Eugene Yuryev, Art Director, The Token Fund
    
Aleksandr Volkov, Lead Backend Ontwikkelaar, Zerion
    
Chris Abel-Smith, Raad van Commissarissen, Result Ltd., Varuna-Partners
Adviesraad

    
Chris Skinner, Advisor (Fintech), Innovate Finance, Moven en Meniga
    
Julian L. Zegelman, adviseur (juridisch), Velton Zegelman PC
    
Ilya Sachkov, Adviseur (Cyberveiligheid), Groep-IB
    
Peter Prabhu, Advisor (Business Development), Interstice Consulting LLP
    
Elena Masolova, adviseur, Groupon Russia, AddVenture Fund
    
Vadim Koleoshkin, Advisor (Productontwikkeling), Zerion

CYPHER VOOR DE TOEKOMST

DIT IS ACTUELE CYPER !!
U KAN EEN CRYPTOCURRENCY WORDEN GEMAAKT DOOR DE NAVE VAN DE ECHTE WERELD. CYPHER streeft ernaar een innerlijk spel te mengen met een gecritiseerde CRYPTOCOCCAL BEWIJS IN HET SPEL.hoe te beginnen?
Download Cypher
Cypher zal beschikbaar zijn in toonaangevende appwinkels en uw verschillende apparaten ondersteunen. De eerste appwinkel is Apple Appstore met Google Play zodra de release is voltooid.Account aanmaken
Een account op de website van Cypher is een noodzakelijke stap voordat u toegang krijgt tot het Cypher Community-spel. Dit is waar uw informatie- en opslaginformatie veilig opgeslagen wordt.Vind!
Ontdek je real-world omgeving voor de Cypher Terminal, met behulp van game mining tokens (CYR) beschikbaar nadat je op het moment van het spel jezelf hebt teruggetrokken.hoe de Cypher Application Workflow?
De cypher app wordt vermeld op de toonaangevende mobiele apps-winkel, de eerste iOS-applicatie van Apple en in de nabije toekomst de Google Play Store. Cypher werkt in correlatie met gebruikersaccounts op de officiële site www.cyphermobile.com, waar gebruikers een account zullen registreren en het Cypher-portemonneeadres invoeren. Dit zal nodig zijn na registratie Cypher zal op het browsenraamwerk worden gebouwd, met behulp van de genoteerde de gebruiker de actuele locatie informatie. Algemene gebruikersstroom voor de eerste Incarnation of Cypher applicatie is als volgt: 1. download portemonnee van www.cyphermobile.com 2. Registreer je account met de naam en het adres van CYR Cypher 3. Cypher Applicatie installeren voor je site 4. Je explorerer lokale CYR-mijnen en rollplays in het spel. 6. Er zal een diepe CYR-sollicitatie zijn, terugtrekking naar het adres dat bij inschrijving is gegeven. Cypher heeft functies in spel activa die 'Terminal' genoemd worden. Het is verspreid over globes worden willekeurige intervallen gegenereerd. je moet fysiek zoeken naar terminals die games-interface gebruiken. Eenmaal op de locatie a kan de speler terminal beginnen met mijnbouw. Huidige CYR-terugtrekkingssnelheid van elke huidige terminal:
Terminale Monetaire Specificaties Maximale Toevoer per 24 uur / 1440 minuten = 24 CYR (1 ontlading CYR per uur)

ICO DETAILS
De belangrijkste ICO-data beginnen tussen 20 oktober en middernacht GMT - 27 oktober 11:59 PM GMT Deelnemers in de top 48 uur (20/10 / 17-22 / 10/17) hebben 10% CYR bonus boven koop, dit wordt verlaagd tot CYR 5% bonus tussen 23/10/10 17-25 / 10/17). De rest van de ICO heeft CYR die bij de standaard kan worden gekocht, geen bonus. Samenvatting van de ICO-datumvoorkeur (35% CYR-bonus) 01/10/17 Middernacht GMT - 11:59 GMT 05/10/17 ICO - (20 / 10/17 00:00 Middernacht GMT - 27/10/17 11:59 GMT) 20/10/17 00:00 Midden-Centraal GMT- 22/10/17 11:59 GMT (10% CYR Bonus) 23 / 10/17 00:00 Middernacht GMT- 25/10/17 11:59 GMT (5% CYR Bonus) Opmerking: Nadat het eerste muntenaanbod is voltooid, kunt u direct CYR van de website naar de portefeuille adresseren die u kiest binnen 48 uur.Cypher Coin Specificaties
Totale voorraad: 140.000.000 Algoritme: Scripts POW Block Beloning: 50 Premie: 15% (21.000.000) Totaal Mijnbaar: 119.000.000 Muntstukken / Dag: 72.000 Totaalblokken: 2.380.000

Cypher Wallet: c3SPPyxGt1d7dwdXo4JSBXePcJ7TgT4vTC
 

Hero Token - De Toekomst van Banking in Zuidoost-Azië

wat is de held?
Held is de toekomst van het bankwezen dat in de Zuidoost-Azië collateralised leningen verstrekt aan de onbevoegde en onderbank consument. Met de lancering van haar crypto-valuta-eenheid genaamd Hero Token, heeft HERO voornemens zich uit te breiden tot blokkerende onvoorziene leningen. Gesteund door risicokapitalisten zoals Softbank, Alibaba en 500 Startups, is de organisatie in 2015 in de Filippijnen gewerkt en heeft sindsdien duizenden Filipijnen geholpen om toegang te krijgen tot betaalbaar krediet.
wat is een heldeteken?
HERO is gebouwd als een ERC20 token op het Ethereum blockchain en wordt geïdentificeerd via het ticker symbol Hero.
De tokenverkoop is een evenement waarin het crypto-muntproject een deel van zijn tokens verkoopt aan vroege adopters en liefhebbers in ruil voor financiering.
Het Held Token stelt de gemeenschap in staat om deel te nemen aan het succesverhaal van PawnHero, in plaats van te beperken tot een klein, geselecteerd aantal traditionele risicokapitaalfondsen. Bij het uitgeven van Heldbonnen zullen tokenhouders profiteren van het toekomstige succes van PawnHero. Een tokenverkoop is snel, transparant en efficiënt voor dit doel.
VOORDELEN VAN DE TOKENHeld is gecreëerd om zowel financieel rendement als positieve sociale impact te creëren.
Een Heldtoken vertegenwoordigt het recht om een ​​beloning te ontvangen, die deel uitmaakt van de rentevergoeding die wordt verdiend. Alle tokens in totaal hebben het recht om maximaal 20% van het rentebaten te ontvangen.
De tokens worden proportioneel toegewezen aan het fonds dat wordt aangeboden tijdens de tokenverkoop. Tot 20% van het verdeelbare rentebaten wordt kwartaalbasis overgedragen aan de specifieke Ethereum (ETH) portemonnee. De ETH wordt dan opnieuw verdeeld aan alle houders van Hero-tokens volgens de slimme contractvoorwaarden (dwz het belang van rente-inkomsten wordt proportioneel ontvangen van het aandeel van de tokens in eigendom.) Langdurige held zal streven naar de verdeling van de beloningen in een kortere tijdsperiode , met het doel van de maandelijkse beloning verdeling.
Daarnaast kan het bedrijf een percentage van de winsten gebruiken om Hero-tokens te kopen van de open markt tegen de geldende marktprijs. Daarom moet de waarde van het token positief gecorreleerd zijn met het succes van Hero.
Heldbonnen zijn strategisch ontworpen om waarde toe te voegen aan het Hero-netwerk:
Beloningsdraagbonnen die renteinkomen genererenSociale gevolgen van het ondersteunen van onderdrukte toegang tot betaalbaar kredietTerugkoop: Het bedrijf kan een percentage winst gebruiken om Hero tokens te kopen van de open markt tegen de geldende marktprijs. Daarom moet de waarde van het token verder positief gecorreleerd zijn met het succes van het project
Maximaal 250.000 Ethereum (ETH) tokens worden geaccepteerd voor de aankoop van Hero tokens in deze tokenverkoop.
Elk heldeteken zal voor 1/200 ETH worden verkocht (1 HERO token is gelijk aan 0.005 ETH), wat betekent dat 1 ETH u 200 Heldtokens zal geven. Voor elke token en cryptocurrency ontvangt u Hero tokens in ruil, net alsof u ze in plaats van Ether of Bitcoin hebt gekocht. De wisselkoers die wordt gebruikt om dit te berekenen, zal gebaseerd zijn op het tarief van de valuta of token die u wilt gebruiken tegenover Ethereum.
TOTALE LEVERING VAN DE TOKEN
De hoeveelheid tokens die voor de Hero-keten zijn gemaakt, zijn allemaal afhankelijk van hoeveel munten worden verkocht tijdens de tokenverkoop. Het maximale bedrag dat bijgedragen wordt, vertegenwoordigt op zijn beurt 80% van alle Hero-tokens. Aangezien het totaal niet verkocht wordt, werkt de tokenverkoop gebaseerd op percentages om de eerlijkheid voor iedereen te waarborgen. Mocht het maximumbedrag worden bereikt voor het einde van de verkoop op TBD, dat is 4 weken na het begin van de tokenverkoop, dan verkort u de tokenverkoop. In het geval dat een dergelijk maximumbedrag niet volledig gefinancierd is tegen het einde van de tokenverkoop, wordt het percentage van 80% van alle tokens dienovereenkomstig aangepast, waarbij het verschil tussen een dergelijk lager bedrag en het maximumbedrag voor toekomstige tokenverkoop voorbehouden is.
Er zijn geen tokens voor het einde van het crowdsale evenement voorafgegeven. Na deze tokenverkoop worden geen extra Hero tokens gemaakt.
DE TOKEN SALE START
de exacte datum van de tokenverkoop binnenkort bekendmaken. Schrijf u alstublieft in op onze nieuwsbrief of email tokensale @ herotoken om van de eerste te zijn.
Op dat moment zal het heldetoken 80% van alle Hero-tokens aanbieden voor aankoop door het publiek in de Hero Token Sale onder het ticker-symbool Hero.
De overige 20% van alle Hero-tokens worden verdeeld aan premies, vroeggelovigen, adviseurs en oprichters om de belangen en inzet van de tokens en hun toekomstige waarde op lange termijn te garanderen.
Hero token distributie begint 2-3 dagen na het einde van de token verkoop.
HOE JE KUNNEN DIENEN IN DE TOKEN KOOP
Gebruik alleen het portemonneeadres dat beschikbaar is op onze website op www.herotoken.io voor de tokenverkoop.



Saturday 28 October 2017

Zeus: Het maken van enorm geld uit afvalafvalbeheer online

Zeus Project is het eerste bedrijf op basis van blokketen in de wereld met de hoofdvisie om afval afval te hergebruiken in elektriciteit. Deze elektriciteit zal worden gebruikt bij het ontginnen van cryptocurrencies die een hoog energieniveau nodig hebben om te minen. Zeus is het eerste blockchain bedrijf dat een innovatieve aanpak biedt op het gebied van afvalafvalbeheer.
Het blockchain bedrijf is van plan om fundamentele milieuproblemen op te lossen in de industrie.
Volgens de whitepaper van het bedrijf zijn enkele van deze problemen onder meer;
"Iedereen die op de planeet woont produceert ongeveer 300 kg of 1,5 m3 afval per jaar. Vandaag is de bevolking van de aarde ongeveer 7,5 miljard mensen en wordt naar verwachting 8 miljard tegen 2024 bereikt.
Steden worden begraven in vuilnisafval, geëxporteerd door duizenden tonnen aan stortplaatsen, waar onbeperkt vuilnis massaal wordt geaccumuleerd. Om het land te hercultiveren waar tenminste een paar jaar een druppel van menselijk afval was, is praktisch onmogelijk - voor deze lange tijd bestaat er een enorme hoeveelheid stoffen
 
in de bodem die de groei van planten voorkomen.
In de afgelopen decennia heeft de mensheid gerealiseerd - of de mensheid weggooit afval, of vuilnis vernietigt de mensheid.
 
In de EU-landen worden ongeveer 2 miljard ton afval per jaar gevormd, waarvan ongeveer 200 miljoen ton huishoudelijk afval "
Zeus heeft besloten om een ​​aantal oplossingen voor bovengenoemde problemen aan te bieden door de volgende uitspraken in het bedrijfsprobleem aan te bieden;
 
"Het belangrijkste verschil van het bedrijf is de recycling van afval in elektriciteit, die wordt gebruikt voor het ontginnen van cryptocurrencies, waardoor de crypto-economie en gedecentraliseerde systemen van de wereld worden ontwikkeld. Thermische energie geproduceerd door mijnbouw en verwerking, evenals andere bijproducten van de recycling worden gebruikt door de regering om de behoeften van de bevolking te voorzien.
De gecreëerde "groene productie" is uniek in termen van het toepassen van de perspectieftechnologie van het gebruik van afval en het daaruit voortvloeiende productelektriciteit en de verdere recycling ervan in cryptocurrencies door mijnbouw, dat is een onvermijdelijk evolutionair financieel en ecologisch fenomeen "
Zeus wil een ICO starten die begint van 20 november tot 25 december 2017. Er is echter een pre-ICO die op 1 oktober begint en zal duren tot 31 oktober 2020. Het bedrijf gaat 58.000.000 ZEUS Tokens uitgeven tegen 50% korting. ZEUS Tokens is een Ethereum-based token. Om de token te kopen kunt u ethereum, bitcoin en Euro gebruiken.
 
Dit is hoe het bedrijf ZEUS tokens zal verspreiden tijdens de crwodsale;
"- 15% van het totale aantal verkochte tokens wordt verdeeld over het projectteam (distributie- en verkoopschema, zie hieronder) - 2% van het totale aantal verkochte tokens wordt toegewezen aan de distributie voor de bounty programma van het project-1.000.000 tokens zijn bestemd voor verkoop op de Pre ICO
-49.300.000 tokens worden verdeeld onder beleggers op de ICO "
De fondsen die tijdens de crowdsale worden opgewekt, zullen worden gebruikt om het ZEUS-project, marketing en voorbereiding van het ICO-zaad rond te lunchen.
ZEUS heeft een zeer sterk en betrouwbaar management team met jarenlange ervaring in recycling van afval- en crypto-mijnbouw. Sommige van hun leden zijn onder meer Alexander Polipenko (CEO), BOoleslav Vogtesekhovskiy (hoofd van de cryptocurrency mining direction) Irina Prokhorova (CFO) en Josef Brana (CTO). Er zijn echter verschillende anderen die in de whitepaper van het bedrijf worden vermeld.
Word lid van ZEUS ICO en maak geld online recycling afvalproducten.



ATLANT, het Vastgoedplatform verwacht de revolutieve mogelijkheden te geven

ATLANT heeft onlangs hun vastgoedplatform aangekondigd die naar verwachting de voorhoede van de wereld zal worden en verwacht de revolutionaire mogelijkheden te bieden in de vorm van efficiëntie, beveiliging en de kosteneffectiviteit op de wereldmarkt van onroerend goed.
Het hoofddoel van het ATLANT blockchain platform is om het beveiligde systeem te brengen dat ook een bewijs is van sabotage, zodat de gebruikers soorten onroerend goed kunnen verhandelen zonder enige inefficiënties, evenals buitensporige kosten zoals traditioneel gekregen. Met dit platform kunnen de gebruikers de derden voorkomen die algemeen beschikbaar zijn in huurovereenkomsten. Het is door de innovatieve functie genaamd Peer To Peer Rentals. De functie zal de bruikbaarheid en beveiliging voor de hosts en gasten verbeteren, versnelde adoptie maken en ook kosten verminderen. Het is ook voornemens om tegelijkertijd de Airbnb en de Boeking te verstoren die vaak fake reviews maakt en hun huurmakelaarskosten opblazen.
Het vastgoedplatform van ATLANT vergemakkelijkt ook het eigendomsoverdrachtsproces, maakt het fractionele bedrijf eenvoudiger zonder dat er beperkingen worden gecreëerd, de grensoverschrijdende transacties vereenvoudigen, de fiscale kwesties verlichten en de extra kosten aanzienlijk verminderen die in aanzienlijke mate worden geconfronteerd Bepaalde jurisdicties ontstaan ​​door de onnodige tussenpersonen en bureaucratie.
De ATLANT CEO genaamd Julian Svirsky, die ook veteraan van Wall Street is, met vele ervaringen, zo lang als 14 jaar in hedge funds en ook de wereldwijde investeringsbanken, onthulde dat zij de buitengewone mogelijkheden hebben om de wereldwijde accommodatie- en vastgoedmarkten te verstoren. In het ATLANT-platform kunnen beleggers, vastgoedbezitters en gasten van huisvesting in zekere zin voordelen krijgen, waardoor meer gemak en kostenbesparingsplatform vergeleken worden met de dure en inefficiënte opties.
ATLANT is een gedecentraliseerd systeem gebaseerd op het Ethereum en beheerst door de gedecentraliseerde Autonome Organisatie (DAO). Het kerntoken wordt de kracht van het platform en het is verkort ATL. De ATL-eenheden zijn in wezen de ATLANT-lidmaatschapseenheden. Het biedt specifieke, evenredige rechten en eerbewijzen aan de eigenaars die afkomstig zijn van de unieke eigenschappen van het platform.
Bijvoorbeeld, eigendom is de grootste klasse van activa ter wereld, maar ook de minst efficiënte. ATLANT maakt transparantere, veilige en vloeibare manieren om te verhandelen en te investeren door meer dan 217 biljoen dollar wereldwijd vastgoedmarkt te bemachtigen. Het zal niet alleen een hogere winst geven met de versnelde transacties tegen lagere kosten in totaal, maar ook de grootte van de themarket uitbreiden door de deelnemers kleiner schaal toe te staan.
Nadat de overheid onroerend goed en de landregistraties volledig met blockchain zijn voldaan, is het plan van ATLANT een partner van verschillende regeringsgebieden, zodat ze vastgoedbeleggingen kunnen verkopen, verkopen en kopen in kleinere en tokenized maar wereldwijd uitvoerbaar. Het is mogelijk voor de ATLANT-platformintegratie met de regeringsregisters gebaseerd op blockchain-technologie die ook de wereldwijde vastgoedmarkt met aanzienlijk uitgebreide omvang zal resulteren.
Enkele proefprojecten in Ghina, Zweden, Oekraïne, Georgië, Japan en ook de Verenigde Staten hebben een sterke interesse getoond voor de oplossingen op basis van de blockchain. Om het ATLANT-platform te ontwikkelen heeft het bedrijf sinds december 2016 in onroerend goed gewerkt, financiën, wetenschappelijke velden enmarkten.
Het initiële muntenaanbod (ICO) van ATLANT wordt gehouden in september en het plan voor de platformlancering is in maart 2018. De pre-ICO van ATLANT is echter op 1 augustus 2017 gestart. Het biedt de cryptocurrency-enthousiaste en beleggers om de ATL-tokens te kopen tot 50% korting. Je bent misschien een van de cryptocurrency liefhebbers of beleggers die geïnteresseerd zijn om ook in ATLANT platform te investeren. Het is goed om te proberen omdat het interessant en potentieel rendabel is.

Website: https://atlant.io
Slack: http://goo.gl/KSNLnY
Facebook: https://www.facebook.com/Atlant-Real-Estate-Platform-455717934793081/
Twitter: https://twitter.com/atlantio


Smoke Exchange: ADVERTENTIE VAN DE GROTE MARIJUANA INDUSTRY

De rookwisseling en het grootste drug op het blok, het is een miljard dollar venture, woorden zullen niet volstaan ​​om haar waarde en uitbarsting in de blockchain modulair uit te leggen, waardoor het meer waardevol en winstgevend is voor iedereen die op het platform belegt. Het is het marijuana platform.
DOEL
Het hoofddoel van het platform is het gebruik van marihuana als geneesmiddel en helpt de distributie op een makkelijker lage kapitaaltransactie-manier voor alle platform geregistreerde gebruikers. De rookwisseling is mooi en hier om het doel te beperken om alle bevoegdheden in de handen van de middelste mannen te beperken. De uitwisselingsgroep van de rookgroep is ontstaan ​​door het platform om deze uitdaging weg te nemen en ook de aanwezigheid van een zichtbare onderweg zichtbaar te maken.
INVOERING
De rookwisseling is een revolutie in reclame voor deze geweldige industrie voor marihuana over de hele wereld. De marijuana industrie heeft veel snare en kritiek gezien van mensen op basis van verschillende perspectieven en verschillende gevestigde opvattingen over de drug. Het is een geneesmiddel voor veel ziekte en ziekte die het geneest. Zo heeft het rookwisselteam het aangepast om het marihuana geneesmiddel op grote schaal te publiceren om gezondheid beschikbaar te maken en winst beschikbaar voor alle tokenhouders-beleggers. Het proces is uniek en een goed gedefinieerde artikulair modulair om de campagne een waardige in de drugsmarkt te maken. Het is het structureel kader of het model volledig uniforme om te voldoen aan de reclame houding en structuur. Bovendien is het gedecentraliseerde modelplatform voor de uitwisseling van een rookwisseling voor blockchain het proces waarvoor adverteerders en uitgever advertenties kunnen verkopen met real-time bieden via de plattegrond. Dit is het structuurmodul dat door het team Smoke Exchange op de reclamecampagne voor Marijuana is gecreëerd door zijn revolutionaire aanpak op het blockchain.
KENMERKEN
Het is de structurele modulaire rijkdom die Smoke Exchange heeft gecreëerd.
Het is de revolutie en een golf van mogelijkheden aan alle kanten. Dit is de uitgangspunt van waardecreatie en waarde monetaire indexering voor tokenmunt houders.
Het zijn de tokenhouders recht om te verdienen omdat hij / zij geïnvesteerd heeft en het grootste deel van de essentie heeft.
Dit is de manier van uitwisselen van rookwisselingen. Niets, is dit op elk moment mooi op de blockchain-volgorde. Het is de toekomst en het vooruitzicht van marihuana en het is een medicijn voor alle gebruikers en platformbeleggers. Het is rookwisseling en SMX token is de reclamecampagne van de marijuana revolutie. Het is de marihuana kracht op blockchain reclame en een creatieve innovatie van rijkdom en duurzaamheid voor tokenhouders. Het is de marijuana reclame norm voor rijkdom. het is onze openbaring en revolutie. Zo beleggen.
PROBLEMEN
Op dit moment mag de cannabisindustrie met meerdere miljard dollar niet adverteren op traditionele platforms zoals Google Adwords, Facebook, Taboola, Outbrain, enz. Vanwege de potentiële impact die het op hun huidige partnerschappen en gebruikersbasis heeft. Als gevolg hiervan is de industrie in wezen een optie achtergelaten en het is via een marketingbureau dat de campagne voor hen beheert. Het probleem is, dit verkeerspakket is duur en vol met een lage kwaliteit inventaris, simpelweg omdat het meer inkomsten geeft aan intermediairs en uitgevers. We zijn hier om dit probleem op te lossen en een zelfbedieningsplatform op te zetten waarmee gebruikers hun conversies en statistieken in real-time kunnen volgen zodat ze hun campagnes snel kunnen optimaliseren om optimaal te profiteren.
Het Smoke Exchange platform biedt een self service platform en is enorm een ​​reliëf voor alle marihuana dealers over de hele wereld. De campagne voor rookuitwisseling is gearrangeerd in overeenstemming met de essentie en het belang van welke marijuana als geneesmiddel gezondheidsproblemen oplossen en waardevolle behandeling biedt.
Bovendien biedt rookwisseling betere prijzen op marijuana websites en vermindert de competitie waarvoor het geconfronteerd is. Daarnaast heeft de uitwisseling van rook de waarde van het teken waardevol gemaakt om te verdienen en te gebruiken voor de aankoop van kredietruimte in advertenties van alle vormen. Uitgevers die ruimten verkopen voor advertenties kunnen dus worden betaald met ETH, BITCOIN, DOPE en SMX in het gedecentraliseerde Blockchain-model.

ICO

De voorverkoop voor Smoke Exchange begon op 30 september en eindigt op 9 oktober, met een geprojecteerde ICO in afwachting. Dit stelt alle gebruikers in staat om zo veel SMX-token te kopen om de winst te maximaliseren door dit platform te starten, om te vermijden dat er sprake is van de beschikbaarheid van munten.

Zo is op basis van de waarde winst marihuana in de wereld in termen van winstgeneratie. Het voorverkoopmuntaanbod voor rookuitwisselingen zal worden verkocht. Daarom moeten beleggers en engelenbeleggers de gelegenheid krijgen om op de markt gedeelde punt en indexvolgorde te gaan. Overwegende dat de industrie groot is en enorme investeringen per seconde worden gemaakt op de marijuana drugsindustrie of sector.

Dit is de uniekheid van rookwisseling met een waarde vastgelegd bij 1 ETH = 30 SMX +50% bonus toegevoegd.
DISTRIBUTIE TOKEN

Presale biedt een 50% Bonus en heeft een hoed van 10000 Ethereal.
Beleggers die 1000+ Ethereum dragen, krijgen 65% Bonus.
ICO Week 1 = 25% Bonus
1000+
Bonus
ETH = 45%

ICO Week 2 = 15% bonus
1000+ ETH = 25% Bonus
Bonus ICO Week 3 = 7% Bonus
1000+ ETH = 15% Bonus

ICO week 4 = geen bonussen

50.000 etereum voor presale en ICO harde cover

Nuttige links naar rookuitwisseling:

Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360




LOTTERY OPLOSSING GEBASEERD OP BLOCKCHAIN BY INSTACOIN

Bij deze gelegenheid zal ik bespreken over het eerste loterij gebaseerd op blockchain van INSTACOIN met een marketing systeem via sociale netwerken.
Voordat ik het onderwerp over de titel bespreken, zal ik uitleggen wat online marketing is?
Online marketing is de informatie of het bericht aan het grote publiek, met name het online pad met het doel om te introduceren, uit te nodigen, te overtuigen dat de maatschappij deelneemt aan een bepaalde oproep die geïnstalleerd is en op het internet netwerk kan worden gezien. Info of berichten kunnen producten, bedrijf of ideeën zijn. In het algemeen is het begrip van online marketing met conventionele reclame die we zover kennen bijna hetzelfde. Wat is de vraag, Wat is het verschil tussen online marketing met niet-online marketing die we weten? Dat is duidelijk door het internetnetwerk voor online marketing. Om ons begrip van de definitie van marketing te verfijnen, kunt u de artikeldefinitie van marketing hieronder lezen
Marketing in de online wereld is bijna gelijk aan reclame in de echte wereld. Er zijn advertenties geclassificeerd in kranten, video advertenties op televisie, spraakadvertenties op de radio. Dus ook in de online wereld of op het internet. Er zijn advertenties in de vorm van verschillende regels die de link vergezellen, er zijn advertenties in de vorm van afbeeldingen, er zijn videoadvertenties. Maar dat is niet wat hier beschreven zal worden. We bespreken alleen een vorm van betaling die wordt aangeboden door de programma's op internet voor elk van hun advertenties die u op uw blog plaatst.

     
CPC (kosten per klik). Dit type advertentie is een advertentie die een vergoeding berekent voor elke klik die wordt verdiend. U als de eigenaar van het blog krijgt beloningen voor elke klik op de advertentie is gedaan door bezoekers op uw blog.
    
CPM (M daarachter is de Romeinse cijfers voor duizend). CPM-advertenties worden ook kosten per vertoning genoemd. Je krijgt beloond als de advertentie 1000 bezoekers kent, of 1000 keer bekeken.
    
CPA (kosten per actie). Dit is het type advertentie dat alleen wordt beloond voor elke actie die bezoekers maken via de link van de advertenties die op uw blog zijn geplaatst. Met andere woorden, u krijgt alleen een dollar wanneer uw blog bezoekers op de advertentie klikken, zich dan registreren om lid te worden of iets kopen in het bedrijf dat u adverteert. Als ze alleen klikken of de advertentie zien, telt het niet als een toevoeging.
    
Tijdgebaseerde reclame. Dit laatste type advertentie zal u belonen voor elk reclame-contract dat op uw blog is geplaatst. Met andere woorden, zij zullen u betalen om hun advertenties op uw blog te plaatsen binnen een bepaald tijdstip zoals afgesproken.

WAT IS INSTACOIN?
Instacoin is 's werelds eerste officiële loterij op sociale netwerken die crypto-valuta gebruiken. Reclamebedrijven die op zoek zijn naar nieuwe tools om producten op sociale netwerken te promoten, zijn populair onder actieve gebruikers. Om haar grenzen uit standaardmarketing uit te breiden en doelgroep in Instagram te trekken.
Instacoin - het eerste officiële loterij ter wereld om sociale netwerken te gebruiken Cryptocurrency Ons team streeft naar de groei van de omzet via de introductie van nieuwe technologieën op populaire social networking sites. Op de eerste dag van de basis van ons bedrijf streven we naar nieuwe manieren voor potentiële klanten. Ons doel is om cryptocurrency effectief te gebruiken in reclame (BTC, ETH ....) als ideaal snel en veilig betalingssysteem voor verkeers- of reclame-diensten. we willen de eerste Loterij starten op de social networking site van Instagram.

OVERZICHT FEITEN IN DE WêRELD VAN MAYA
Vandaag zijn er veel reclamebureaus die diensten aanbieden om uw verkoop te bevorderen in termen van eenvoudige verkoop en zaken. Maar heel weinig mensen kennen de gebruiker die op je account heeft geklikt of aangemeld. In 90% van de gevallen is het een robot gemaakt door hetzelfde agentschap, mensen die niet in het echte leven bestaan. Dat betekent dat uw reclame bedrijf is beneden en zijn succes zal hetzelfde zijn als leeg.


WAT IS DE BELANGRIJKE ROL VAN INSTACOIN IN MARKETING ONLINE?
De belangrijke rol van onze Instacoin creëert een volledig nieuw en wederzijds voordelig blokkerend keten systeem tussen klanten en adverteerders die het Backbone-systeem gebruiken. Iedereen zou willen krijgen een product of dienst die haar aanpast op de voorwaarden van zijn voordeel, of zelfs gratis betaling. En elke zakenman drinkt momenteel producten op sociale netwerksites tegenwoordig onder een groot aantal gebruikers.
We vertrouwen op sociale netwerken, omdat het momenteel het meest krachtige en effectieve hulpmiddel is om dit te doen. Bevorder producten of goederen aan alle hoeken van de wereld die meestal hun vrije tijd gebruiken op sociale netwerken en geïnteresseerd zijn in het laatste trends nieuws. Instagram is voorlopig de eerste van de meest favoriete sociale netwerken ter wereld. Wij zijn van mening dat reclame op sociale netwerken een goed ding is in marketing.

WAAROM KIES INSTACOIN
Waarom zou u investeren in Instacoin? Participatie in beleggersbeleggingen Ons bedrijf moet begrijpen dat hij in nieuwe vestigingen investeert in de reclame markt, waar in de wereld er geen analogie is met dit innovatieve product. Door in ons bedrijf te investeren, worden beleggers automatische leden van de nieuwe reclamemarkt en kunnen zij niet alleen geld verdienen, maar ook hun producten promoten. Hoe werkt Instacoin? Het aantal door een investeerder aangekochte tokens is gelijk aan een winst uit de totale omzet van het bedrijf. De kosten van een token is 0,405 cent. De verwachte winst van één teken van ons bedrijf bedraagt ​​$ 1,5. Dit voordeel komt uit onze berekeningen. Vandaag zijn er 1500 grote steden ter wereld.
Als we een minimumvolgorde van 5 krijgen, krijgen we ongeveer 7500 bestellingen per week. De gemiddelde kosten van de bestelling zijn ongeveer $ 500 per week, we krijgen in totaal $ 3.750.000, wat overeenkomt met een winst van $ 15 miljoen per maand. 100.000.000 tokens worden uitgereikt. Naar schatting is het resultaat van het project na de lancering 3 à 6 maanden.
Elke maand op de 28e dag wint de belegger winst, de winst gaat naar de officiële website van uw bedrijf in uw persoonlijke rekening. Om daaraan deel te nemen, hebben de gebruikers niet veel geld nodig. Door simpelweg deel te nemen aan het gebruik van de tijd om uw producten te bladeren op sociale netwerken door gebruikers in te loggen op onze app via een mobiel apparaat of website en deze te autoriseren via uw persoonlijke account op Instagram. Door zijn persoonlijke account op Instagram. In de bijlage is er een competitie divisie die momenteel door de staat en de stad wordt gehouden. Hiermee kunt u iemand trekken naar een bepaalde stad waar uw bedrijf zich bevindt. Ook een belangrijk voordeel van ons systeem is de verdeling van alle wedstrijden in belangen.
Wat is bedekt:

    
- entertainmentprogramma
    
- Mobiel object
    
- Interne elektronische apparatuur
    
- Ontspanning
    
- Automotive Thema's
    
- Dienstensector
    
- Huisvesting
    
- art.



Wat zijn de voordelen van de investeerders van Instacoin! (15.000.000 dollar)

    
5% procent server ondersteuning, enz.
    
20% personeel.
    
advertenties 30%.
    
45% van de nettowinst 6, 750.000 $.
    
100, 000, 000 = 0,0675 cent winst op elke token in een maand.
    
80.000.000 = tokenhouder $ 5,400,000 winst.
    
20.000.000 = 1, 350.000 $ winstbedrijf.
Een voorbeeld van een enkele depositie analyse ($ 500 orderprijs).

    
25 $ Voor serverondersteuning.
    
100 $ personeel.
    
150 $ Reclame.
    
225 $ Nettowinst uit opdracht.
    
180 $ - Voor beleggers.
    
45 $ - Voor het bedrijf.

Hoe te investeren in ons
Deelnemen aan de verkoop van tokenwinkels en portemonnees die compatibel zijn? Instructies voor het deelnemen aan de verkoop van de etherether crowd om deel te nemen aan de verkoop van het Ethereal token, u heeft een portemonnee of app service nodig waar u bent en u beschikt alleen over een privé sleutel. De privé-sleutel is verplicht om goed met de slimme interactie te communiceren.
Compatibele portemonnee
De volgende portemonnee is compatibel met het Ethereal token (ERC-20
standaard):
MyEtherWallet (niet nodig om te downloaden)

    
MetaMask (Firefox en Chrome browser addon)
    
Mist (bureaublad)
    
Pariteit (Desktop)
    
ImToken (iPhone)
    
ImToken (Android)

Onverenigbare portemonnee
Gebruik de volgende portemonnee niet om de tokenverkoop te volgen. Verplaats eerst de ETH naar a
Compatibele portemonnee in bovenstaande lijst:

    
Elke Bitcoin Exchange
    
Ethereum uitwisseling
    
Jaxx
    
Exodus
    
Coinbase
    
Poloniex
    
Kraken
    
Bitstamp
    
Bitfinex
    
Bitrexx
    
Cex.io
    
Meer portemonnees.



Waarom is onze aanbieding meer winstgevend?

    
1. Ons systeem is makkelijk te gebruiken en toegankelijk voor iedereen.
    
2. Om de complexe formule van zijn functie te begrijpen om te berekenen is de winst niet nodig.
    
3. Het is gebaseerd op wederzijdse belangen van kopers en verkopers.
Laten we rekening houden met de kosten van reclamecampagnes in ons systeem en de voordelen. Betaling
Voor een borgsom van $ 500 en geef hun producten of diensten alleen
Hoeveelheid, onze partners ontvangen honderden duizenden potentiële klanten. Kosten
De waarde van zijn reclamecampagne zal honderden zijn, misschien duizend keer lager.
Een belangrijk voordeel van ons systeem is om goederen en diensten ten volle te promoten
Populaire social networking sites Dit is een moderne en meest effectieve manier van reclame
Datum. Bovenstaande voorbeelden zijn verouderd, ineffectieve landingshulpmiddelen.
Televisie is geleidelijk uitgebreid naar het internet. Kopers besteden meer tijd online dan
televisie kijken. Alle informatie is momenteel gewaardeerd uit online bronnen, en specifiek van
De belangrijkste sociale netwerkplaats. Voorbeelden zijn Instagram, Twitter, Youtube, Facebook.
Wij bieden u aan om de tijden vol te houden. Introductie van nieuwe technologieën in uw bedrijfspromotie en alleen geïnteresseerd in de gebruikers van uw product of dienst op het maatschappelijk gebied binnen het Instagram-netwerk.

Zo veel van mijn artikelen, kunnen nuttig zijn voor ons allemaal. Bedankt dat je trouw bent om het te lezen.

Twitter: https://twitter.com/insta_coin
Website: https://instacoin.pro/
Whitepaper: https://instacoin.pro/assets/instacoin-white-paper.pdf
Medium: https://medium.com/@Instacoin