Thursday 26 October 2017

Ice Rock Mining Review

Ice Rock mining is net na een succesvolle voorverkoop met hun ICO gestart, volgens hun website namen ze 70.000 dollar op.
Wat is Ice Rock Mining?
https://icerockmining.ioNu zal ik toegeven dat toen ik het eerst over deze ICO hoorde, dacht ik dat het een beetje gek was om het minst te zeggen, maar na het lezen van hun whitepaperit lijkt het een fatsoenlijk idee.Ze zijn van plan om een ​​mijnbouwboerderij te bouwen ... in een berg in Kazachstan.In de jaren 1950 maakte de Sovjet-Unie opslag in de bergen, in een nucleaire oorlog. Ice Rock Mining heeft besloten om één van deze grotten te gebruiken als een mijnbouwfaciliteit door de koele temperatuur, de grotten blijven natuurlijk het hele jaar door ongeveer 12 graden. Dit betekent dat er geen kosten zijn voor de koeling van de mijnbouw. Het gebied heeft ook een van de beste elektriciteitsprijzen ter wereld, ongeveer $ 0,03 per KW, waardoor ze potentieel een van de meest economische miningoperaties in de wereld zijn.
Hoe gaat het werken?
IRM is van plan om alle winstgevende crypto-valuta's te verkopen en ming-contracten aan klanten te verkopen. De klant zal beslissen welke valuta zij wenst te minen wanneer zij hun contract selecteert.De minimale betaling voor mijnbouwcontracten wordt ingesteld op 5 ROCK-tokens die gelijk zijn aan $ 5.Mining apparatuur werkt 24 uur per dag, dus er zijn technische fouten, in plaats van mijnwerkers weg te sturen voor reparatie. Ice Rock Mining plan heeft 4 medewerkers aan het roteren 24 / 7.365 dagen per jaar, en onderhoudt al de apparatuur om te veel stilstand te vermijden.
Hoe is het project gestart?
De oprichter van het bedrijf, Malik Murzashev, kreeg een cadeau van $ 5s bitcoin voor zijn 25ste verjaardag van een van zijn vrienden.In 2013 was Malik's belangstelling voor bitcoin en crypto valuta gegroeid en begon hij zijn eerste munten van huis te halen.Na het chatten met zijn zakenpartners ontdekte hij dat een van hen een bunker bezat en het project werd geboren. De naam Ice Rock Mining werd besloten door de natuurlijke afkoeling van de rotsen.
De markt
Mensen die de crypto-munteenheid willen herinneren, worden geconfronteerd met de mogelijkheid om hun eigen mijnbouwmijn op te zetten, die duur, ingewikkeld en tijdrovend kan zijn of een wolkmijnbedrijf kan gebruiken om mijnbouwkracht te kopen.Het nieuwe bedrijf zegt dat zij van plan zijn om contracten te aanbieden die 20% -35% goedkoper zullen zijn dan de concurrentie door hun economische opbouw, waardoor een betere winstmarge mogelijk is. Hun faciliteit zal niet veel nodig hebben om te koelen, ze hoeven geen huur te betalen en de infrastructuur is al in gebruik om de operatie te starten.Wolkbouwcontracten werken vaak te duur, waardoor het moeilijk is voor de klant om ooit ROI te maken met toenemende moeilijkheidsgraden. Betekenis dat het vaak beter is om alleen crypto-valuta te kopen.Voor de prijs zijn IRM veelbelovend om te bieden, zodat ze meer winst kunnen maken.
voordelen

    
Lage koelingskosten, waardoor hun boerderij efficiënter wordt.

    
Goedkope elektriciteit op slechts $ 0,03 per KW, Kazachstan heeft regionale tarieven met de grot in een van de goedkoopste gebieden.

    
Geen bouwkosten, de grot is al opgericht en er is geen huurkosten te wijten aan hun bezit van de grot.

    
De grot ligt dicht bij een reservoir, waardoor ze in de toekomst potentieel een hydraulische pomp kunnen installeren om elektriciteit te genereren.
Prijzenplannen

    
Bitcoin: Ze hebben 3 verschillende plannen voor bitcoin, 80,2550 of 24500 GH / S, de plannen worden geprijsd op $ 10, $ 300, $ 4000.

    
ETH / ETC: 3 plannen voor ETH of ETC, 1,30 of 100 MH / S, de plannen zijn geprijsd op $ 23, $ 650, $ 2200

    
Litecoin: 3 plannen voor Litecoin, 1,50 of 200 MH / S, de plannen zijn geprijsd op $ 11, $ 520, $ 2050.

    
DASH: 3 plannen voor DASH, 1,50 of 500 MH / S, de plannen zijn geprijsd op $ 5, $ 240, $ 2350.

    
Opmerking: Alle plannen worden betaald met ROCK-tokens, ik heb de prijs in $ s aangegeven zoals het momenteel is ingesteld tegen hetzelfde tarief.
Economisch plan
Het nieuwe platform zal het grootste deel van zijn geld uitgeven aan nieuwe mijnuitrusting:

    
5% engineering werk: Ontwikkeling van elektrische stroomroutes, luchtcirculatie en infrastructurele verbeteringen.

    
80% apparatuur en installatie: Het nieuwe bedrijf gebruikt de nieuwste en meest geavanceerde mijnbouw apparatuur.

    
5% website ontwikkeling: Het platform is van plan om al haar klanten online aan te trekken, zodat de website voortdurend verbeteringen nodig heeft.

    
5% op werknemers: zij zijn van plan om 4 mensen te werken als technische ondersteuning, 2 in marketing, 1 technisch directeur en 1 directeur.

    
5% op marketing: dit omvat de 2 marketing medewerkers, ze zijn van plan om de meeste klanten door middel van verwijzingen te krijgen.

ICO Details

     Verkoopdata: 9 oktober tot 7 november.

     Platform claims tokens worden binnen 2 weken na het einde van de ICO op uitwisselingen vermeld.

     Rock tokens kunnen worden gebruikt om te betalen voor mijnbouwcontracten.

     Muntprijs: Begint bij $ 0.8, stijgt naar $ 1 en komt voor $ 1.20 voor de laatste week.

     Bedrijf zal in februari opnieuw kopen tokens op $ 2.

     88% van de tokens wordt door de ICO verkocht, 10% verdeeld aan het team en 2% voor bounties.

     Betaalmethoden: ROCK tokens kunnen worden gekocht bij Bitcoin, Ethereum of Litecoin.

Bewijs van de operatie

Ik zou normaal gesproken meer sceptisch zijn voor zoiets maar het bedrijf heeft video's geplaatst op hun youtube van de grot en een kleine mijnbouwboerderij die ze momenteel rennen:

Conclusie

De cloudmijnmarkt is in het afgelopen jaar enorm gegroeid. IRM is van plan om veel betere prijzen te bieden dan de concurrentie, als u de tokens koopt tegen de aanvangsprijs van $ 0,8 dan zal dat de mijnbouwcontracten goedkoop maken.
Het idee op het eerste gezicht klinkt een beetje vreemd, maar de redenen om die locatie te selecteren, zijn logisch, ze hebben ook bewijs getoond op hun YouTube-account dat ik hierboven heb geplaatst.

Links:

Website: https://icerockmining.io
Whitepaper: https://icerockmining.io/whitePaper.pdf
ANN thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2196082.0
 
 

No comments:

Post a Comment