Saturday 28 October 2017

ATLANT, het Vastgoedplatform verwacht de revolutieve mogelijkheden te geven

ATLANT heeft onlangs hun vastgoedplatform aangekondigd die naar verwachting de voorhoede van de wereld zal worden en verwacht de revolutionaire mogelijkheden te bieden in de vorm van efficiëntie, beveiliging en de kosteneffectiviteit op de wereldmarkt van onroerend goed.
Het hoofddoel van het ATLANT blockchain platform is om het beveiligde systeem te brengen dat ook een bewijs is van sabotage, zodat de gebruikers soorten onroerend goed kunnen verhandelen zonder enige inefficiënties, evenals buitensporige kosten zoals traditioneel gekregen. Met dit platform kunnen de gebruikers de derden voorkomen die algemeen beschikbaar zijn in huurovereenkomsten. Het is door de innovatieve functie genaamd Peer To Peer Rentals. De functie zal de bruikbaarheid en beveiliging voor de hosts en gasten verbeteren, versnelde adoptie maken en ook kosten verminderen. Het is ook voornemens om tegelijkertijd de Airbnb en de Boeking te verstoren die vaak fake reviews maakt en hun huurmakelaarskosten opblazen.
Het vastgoedplatform van ATLANT vergemakkelijkt ook het eigendomsoverdrachtsproces, maakt het fractionele bedrijf eenvoudiger zonder dat er beperkingen worden gecreëerd, de grensoverschrijdende transacties vereenvoudigen, de fiscale kwesties verlichten en de extra kosten aanzienlijk verminderen die in aanzienlijke mate worden geconfronteerd Bepaalde jurisdicties ontstaan ​​door de onnodige tussenpersonen en bureaucratie.
De ATLANT CEO genaamd Julian Svirsky, die ook veteraan van Wall Street is, met vele ervaringen, zo lang als 14 jaar in hedge funds en ook de wereldwijde investeringsbanken, onthulde dat zij de buitengewone mogelijkheden hebben om de wereldwijde accommodatie- en vastgoedmarkten te verstoren. In het ATLANT-platform kunnen beleggers, vastgoedbezitters en gasten van huisvesting in zekere zin voordelen krijgen, waardoor meer gemak en kostenbesparingsplatform vergeleken worden met de dure en inefficiënte opties.
ATLANT is een gedecentraliseerd systeem gebaseerd op het Ethereum en beheerst door de gedecentraliseerde Autonome Organisatie (DAO). Het kerntoken wordt de kracht van het platform en het is verkort ATL. De ATL-eenheden zijn in wezen de ATLANT-lidmaatschapseenheden. Het biedt specifieke, evenredige rechten en eerbewijzen aan de eigenaars die afkomstig zijn van de unieke eigenschappen van het platform.
Bijvoorbeeld, eigendom is de grootste klasse van activa ter wereld, maar ook de minst efficiënte. ATLANT maakt transparantere, veilige en vloeibare manieren om te verhandelen en te investeren door meer dan 217 biljoen dollar wereldwijd vastgoedmarkt te bemachtigen. Het zal niet alleen een hogere winst geven met de versnelde transacties tegen lagere kosten in totaal, maar ook de grootte van de themarket uitbreiden door de deelnemers kleiner schaal toe te staan.
Nadat de overheid onroerend goed en de landregistraties volledig met blockchain zijn voldaan, is het plan van ATLANT een partner van verschillende regeringsgebieden, zodat ze vastgoedbeleggingen kunnen verkopen, verkopen en kopen in kleinere en tokenized maar wereldwijd uitvoerbaar. Het is mogelijk voor de ATLANT-platformintegratie met de regeringsregisters gebaseerd op blockchain-technologie die ook de wereldwijde vastgoedmarkt met aanzienlijk uitgebreide omvang zal resulteren.
Enkele proefprojecten in Ghina, Zweden, Oekraïne, Georgië, Japan en ook de Verenigde Staten hebben een sterke interesse getoond voor de oplossingen op basis van de blockchain. Om het ATLANT-platform te ontwikkelen heeft het bedrijf sinds december 2016 in onroerend goed gewerkt, financiën, wetenschappelijke velden enmarkten.
Het initiële muntenaanbod (ICO) van ATLANT wordt gehouden in september en het plan voor de platformlancering is in maart 2018. De pre-ICO van ATLANT is echter op 1 augustus 2017 gestart. Het biedt de cryptocurrency-enthousiaste en beleggers om de ATL-tokens te kopen tot 50% korting. Je bent misschien een van de cryptocurrency liefhebbers of beleggers die geïnteresseerd zijn om ook in ATLANT platform te investeren. Het is goed om te proberen omdat het interessant en potentieel rendabel is.

Website: https://atlant.io
Slack: http://goo.gl/KSNLnY
Facebook: https://www.facebook.com/Atlant-Real-Estate-Platform-455717934793081/
Twitter: https://twitter.com/atlantio


No comments:

Post a Comment