Tuesday 24 October 2017

52/5000 Pundi X - Οποιοδήποτε κατάστημα μπορεί να αγοράσει, να πουλήσει και να δεχτεί το Crypto

Η αγορά με crypto θα πρέπει να είναι τόσο εύκολη όσο η αγορά εμφιαλωμένου νερού
Το έργο του Pundi X είναι να κάνει τα χρήματα κρυπτογράφησης τόσο εύκολη όσο και η αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Ως μέρος της κρυπτοκρατίας Walmart και 7-Eleven, θέλουμε οι χρήστες να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση παντού παντού.
Ενεργοποιήστε τους προγραμματιστές block-block και τους ιδιοκτήτες των συμβόλων να πωλούν κρυπτογράφηση και υπηρεσίες σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ανά τον κόσμο. Το Crypto shopping συνδέεται με το άτομο στο δρόμο.
Pundi X POS λύσεις
Ποσοτικοποιήστε κάθε φυσικό κατάστημα. Αγοράστε κρυπτοκράτηση χρησιμοποιώντας Fiat, τραπεζική κάρτα, κινητό πορτοφόλι ή Pundi X Pass.
Pundi X POS
Pundi X: Επιτρέψτε σε πολλούς εμπόρους παγκοσμίως να διατεθούν προς πώληση καθώς και να αποδεχθούν να αποκτήσουν Cryptocurrency
Στην γιγαντιαία διαδεδομένη αγορά, η πλειονότητα των συνηθισμένων προστάτων δεν γνωρίζει με γνώμονα κρυπτογράφησης. Συνήθεις προστάτες από stander πηγαίνουν στον ουρανό-υψηλό και tumble στην αξία του bitcoin. Στο παγκόσμιο παζάρι, μέχρι στιγμής ο γοητευτικός χρήστης να μην είναι εξοικειωμένος με την προμήθεια bitcoin ή άλλων cryptocurrencies, συνήθεις patrons peruse σχετικά bitcoin, καθώς και το blockchain. Σπάνια εμπειρογνώμονες γνωρίζουν με το ιδιωτικό κλειδί, το δημόσιο κλειδί, τις διευθύνσεις bitcoin καθώς και τις υπογραφές. Αυτό είναι mystifying μπερδεμένο προορίζεται για τους πελάτες. Για να προμηθεύσει την κρυπτογράφηση στο δίλημμα souk προκύπτει παγκοσμίως μεταξύ των χρηστών γίνεται γρήγορα.
Για να επιλύσει το επιτακτικό δίλημμα που συνδέεται με την προμήθεια κρυπτοσυχνότητας, ο Pundi X είναι ο πλασματικός συνήθης πελάτης που ταξιδεύει για να προμηθεύσει κρυπτοσυχνότητα σε μη προληπτικές ετικέτες, απλώς ανώδυνη σαν να αποκτά ένα μπουμπούκι νερού από ένα κατάστημα σκοπιμότητας.
Η άδεια Pundi X είναι η κρυπτογράφηση κάθε όφελος, όπως η επανεξέταση της Pundi X στους μετόχους, τους προγραμματιστές, τις αλληλεπιδράσεις καθώς και τις blockchain εταιρείες. Μέσω των ανώτατων ωφελειών που έχουν οι κλητήρες της Pundi X ICO.
Το σύνολο πωλήσεων Pundi X rummage προσφέρει εκατοντάδες έξυπνες συσκευές Pundi X POS Point of Sales. Οι πελάτες απαιτούν ελάχιστα μια κάρτα Pundi X Pass προς την κατεύθυνση της προμήθειας κρυπτογράφησης που βασίζεται στο POS Pundi X, ενώ οι λιανικοί αγωγοί μπορούν να στέλνουν κρυπτογράφηση σε κάρτες πελατών, οι οποίοι μοιάζουν απλώς με κάρτες χωρίς επαφή. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν κρυπτογράφηση μέσω κερμάτων νομισμάτων, τραπεζικών καρτών ή άλλων εφαρμογών ψηφιακού πορτοφολιού.
Αγοράστε το κρυπτογραφικό νόμισμα με βάση την τιμή ή τη χρεωστική σας κάρτα
Πουλήστε κρυπτογραφημένα αντικείμενα
Υποστηρίζει μεθόδους ηλεκτρονικής πληρωμής
Χρησιμοποιήστε χωρητικότητα κρυπτογράφησης κατά τη συλλογή τηλεφώνων
Χρησιμοποιήστε την κρυπτογραφία για να πληρώσετε δημόσιους λογαριασμούς
Χρησιμοποιώντας κρυπτοκαμερή για να αγοράσετε αγαθά.
Ετοιμάζεται για το οικοσύστημα
Το δίκτυο που δημιουργήθηκε από την Pundi X στοχεύει στην εξυπηρέτηση του οικοσυστήματος. Βεβαιωθείτε ότι οι προγραμματιστές και οι ιδιοκτήτες συμβόλων έχουν πρόσβαση σε τακτικούς καταναλωτές όπως ποτέ άλλοτε και ότι μαθαίνουν να αγοράζουν φυσιολογικά άτομα τα σύμβολα και τις υπηρεσίες τους ή ακριβώς τι να παραδώσουν.
Τι είναι το ICO Hardcap;
280.000 ETH.
Ποια είναι η συνολική προσφορά των σημείων PXS;
Ο μέγιστος αριθμός συμβόλων που δημιουργήθηκαν μέχρι τώρα θα είναι 3.333 φορές από αυτό το ICO.
Τι είναι το σχέδιο προώθησης εικονιδίων;
Το συμβόλαιο κινήτρων συμβολαίου είναι ένα πρόγραμμα αερολιμένων για μάρκες για να λαμβάνετε επιπλέον PXS μάρκες ανά μήνα.
Ποιο είναι το ποσό του αεροπορικού ποσού;
40% κατά το πρώτο έτος, 20% κατά το δεύτερο έτος,
10% το τρίτο έτος. Ο εναέριος χώρος πραγματοποιείται κάθε μήνα και μειώνεται κάθε μήνα. Για το λόγο αυτό, ο αέρας του πρώτου μήνα θα είναι ο υψηλότερος και ο τελευταίος μήνας (τριάντα οκτώ μήνες) θα είναι ο ελάχιστος.
Πόσα συσκευές Pundi X POS θα βγάλετε;
Μέσα σε 3 χρόνια 100.000-700.000.
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της συσκευής POS Pundi X POS;
Λύσεις MTK / Qualcomm με λειτουργικό σύστημα που μοιάζει με Android.
Τι είναι το Pundi X Pass;
Το Pundi X Pass είναι μια έξυπνη κάρτα που οι άνθρωποι μπορούν γρήγορα να αγοράσουν, να πουλήσουν και να ανταλλάξουν το κρυπτογραφικό νόμισμα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε αντικείμενα καθημερινής χρήσης.
Πού μπορώ να ανταλλάξω PXS;
μεγάλα pxs,
δείκτη ERC20 και θα αναλάβουμε δράση σε σημαντικές χρηματιστηριακές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας.
Ποιο είναι το επιχειρηματικό σας μοντέλο;
Παράγουμε λιμό. Η έλλειψη δημιουργείται από την καύση μαρκών για διάφορες υπηρεσίες στο δίκτυο πωλήσεών μας, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων υπηρεσιών και των πωλήσεων κρυπτοκράτησης. Οι ανάγκες για δείκτες αυξάνονται με περισσότερες υπηρεσίες.
Τι είναι το δίκτυο Pundi X;
Το δίκτυο πωλήσεων βρίσκεται στις 100.000 έως 700.000 θέσεις με τη συσκευή POS Pundi X POS. Όλες οι συσκευές είναι συνδεδεμένες στην αλυσίδα μπλοκ.
Πότε είναι προηγουμένως ο ICO;
Ελέγξτε την ανάρτηση ιστολογίου μας για λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες και τις εκπτώσεις μας πριν από τον ICO.
Πού μπορώ να αγοράσω τα μάρκες ICO;
Μπορείτε να αγοράσετε μάρκες PXS * μόνο * από την ιστοσελίδα μας www.pundix.com.
Ποιος μπορεί να ενταχθεί στο ICO;
Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες πλην των ΗΠΑ, της Κίνας, του Μακάο και του Χονγκ Κονγκ.
Website: https://www.pundix.com/
WhitePaper: https://www.pundix.com/pdf/PundiX_WhitePaper_EN_FinalVer1.pdf
Telegram: https://t.me/Pundix
Twitter: https://twitter.com/PundiXLabs
Facebook: https://www.facebook.com/pundixlabs/
Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2212228
Profile : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360

No comments:

Post a Comment