Tuesday 24 October 2017

STK - Een nieuwe cryptocurrency voor directe betalingen

Op 25 oktober 2017 zal STK ("STK Global Payments AG") een Token Generation Event (TGE) uitvoeren en zal het STK-token verkrijgbaar zijn voor aankoop op de website STK token (www.stktoken.com). De STK-token maakt de real-time point of sale (POS) transacties direct mogelijk van de privé-cryptocurrency-portefeuilles van gebruikers. We voorspellen het vermogen om aankopen in de winkel te doen en online met behulp van cryptocurrencies zal de massa-adoptie van de technologie versnellen. De STK-token is onderdeel van een wereldwijde oplossing om grensloze transacties te vergemakkelijken. Voor het maken van onbetaalde betalingen bij een verkooppunt van een blockchain portemonnee, hebben we een real-time uitwisseling van cryptocurrency nodig in fiat. De STK-token geeft toegang tot onze staatskanalen, die a) ervoor zorgen dat er voldoende cryptocurrency (dat wil zeggen Bitcoin, Ether) in de digitale portemonnee is en b) gebruikers die op het verkoopspunt uitgeven, de aankoop afronden van hun cryptocurrency-activa. STK opent automatisch een staatskanaal tussen elke gebruiker en eigen portemonnee van STK. STK tokens financieren de transactie, veel als gasfondsen Ethereum transacties. De eerste implementatie is met de digitale portemonnee van STACK. STK tokens worden geïmplementeerd op het openbare Ethereum blockchain en voldoen aan het ERC20 protocol.

Probleemstelling
Tot op heden heeft de cryptocurrency nog geen algemene adoptie nodig. De laatste belemmeringen voor de goedkeuring van de massamarkten worden verwijderd wanneer cryptocurrencies in de dagelijkse handel worden ingebed. Naar schatting $ 22 biljoen verbruiksuitgaven plaatsvindt jaarlijks tussen klanten en handelaren. Lokale / nationale valuta's worden elke ochtend voor je wekelijkse kruidenierswinkel betaald voor alles uit je kopje koffie. Wat als je zou kunnen betalen voor je kopje koffie met Bitcoin of Ether? Zonder dat de handelaar hun verkooppunten moet veranderen, maakt STACK de alomtegenwoordige handelaar de acceptatie van cryptocurrencies mogelijk. Dit zal de acceptatie van cryptocurrency sterk versnellen en in het bestaande ecosysteem van wereldwijde handel tikken.

Visie
De visie van STK Global Payment is het creëren van een wereldwijd toegankelijk alternatief voor traditioneel bankieren, zodat u uw geld veilig kunt opslaan, direct toegang krijgen tot en met u overal in een valuta, inclusief crypto, kunt u met behulp van de STK-token rechtstreeks vanaf uw smartphone STACK app. Met behulp van de STACK app kunt u een digitale portemonnee maken als een metgezel voor een traditionele kaartoplossing. U kunt uw valuta's bij verkooppunt, overal ter wereld, gebruiken.

STK oplossing
Om de gebruikers van de STACK portemonnee in real-time te kunnen transacteren, wordt de STK-oplossing geïntegreerd in de STACK digitale multifunctionele portemonnee. Deze functionaliteit is alleen toegankelijk met een STK-token. De STK-token zal worden gebruikt om de operationele kosten te betalen voor het opzetten van het staatskanaal. Omdat de STK-tokens in waarde kunnen veranderen, wordt de prijs per transactie berekend op de manier waarop de gasprijzen op Ethereum liggen.

Wat is STACK?
STACK is een alternatief voor traditioneel bankieren met een betere manier om te spenderen, op te slaan en uw geld te delen, gratis en rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon. Onze app biedt haar leden slimme oplossingen voor persoonlijke financiën, met functies zoals real-time notificaties, moeiteloze spaargelden, financiële IQ en mobiele tap-to-pay functionaliteit. STACK creëert een gemeenschap van gebruikers die de momenten die het belangrijkst vieren, vieren door verhalen van transacties op de STACK World Stream te delen. De STACK portemonnee is een werkproduct dat momenteel in privé beta staat met een wachtlijst van 20.000 mensen. STACK heeft toegang tot een wereldwijd betalingsnetwerk dat wereldwijde acceptatie van de STACK-portemonnee over de hele wereld mogelijk maakt. De STACK portemonnee is een container voor 10 subaccounts die maximaal 10 verschillende valuta's kunnen bevatten - zowel lokale valuta als crypto.

Token Generation Event
STK-tokens worden verkrijgbaar op de STK token-verkoopwebsite (www.stktoken.com) die begint op 25 oktober 2017 om 17:00:00 gecoördineerde universele tijd (UTC). De kosten per STK token is $ 0.20 USD. STK tokens voor verkoop vertegenwoordigen 55% van alle STK tokens. Maximaal 321.430 ETH en een minimum van 3.600 ETH zullen worden geaccepteerd voor de verkoop van STK tokens. STK tokens zijn niet verkrijgbaar voor ingezetenen van de Verenigde Staten van Amerika of Canada

Om het STK-platform verder te ontwikkelen en te bevorderen, zal STK een tokengeneratie evenement uitvoeren die 550.000.000 STK-tokens zal aanbieden uit een totaal van 1 miljard. De opbrengsten van de TGE zullen worden gebruikt voor marketing, oplossingsontwikkeling (zowel iOS als Android), integratie van STK met STACK en de werking van crypto naar lokale valuta-uitwisseling. De overige worden gereserveerd voor het liquiditeitspool, bounty programma's en verwijzingen.

Toekenning van toekenning
Crowdsale
timing:
Voorverkoop start: 11 oktober 2017
Einddatum voor verkoop: 24 oktober 2017
Verkoop start: 25 oktober 2017
Verkoop eindigt op: 3 november 2017
Prijzen:
Voorverkoop korting van 20%
Dag 1 korting (tokens gekocht tijdens de eerste 24 uur van de verkoop) van 10%
Een extra 5% wordt toegekend aan bounty en verwijzingsprogramma's

Team

Ons team heeft decennia van gecombineerde ervaring in financiële diensten, technologie en marketing, met een consumentgerichte benadering van zaken. We hebben STACK gemaakt als de eerste stap naar een betere manier om te spenderen, te sparen en uw geld te delen. Nu zal de STK-token onze missie bevorderen om een universeel toegankelijk platform te bieden om geld veilig op te slaan, direct toegang te krijgen tot en er overal mee te gaan, in elke valuta, inclusief crypto.
Links

No comments:

Post a Comment