Saturday 28 October 2017

Smoke Exchange: ADVERTENTIE VAN DE GROTE MARIJUANA INDUSTRY

De rookwisseling en het grootste drug op het blok, het is een miljard dollar venture, woorden zullen niet volstaan ​​om haar waarde en uitbarsting in de blockchain modulair uit te leggen, waardoor het meer waardevol en winstgevend is voor iedereen die op het platform belegt. Het is het marijuana platform.
DOEL
Het hoofddoel van het platform is het gebruik van marihuana als geneesmiddel en helpt de distributie op een makkelijker lage kapitaaltransactie-manier voor alle platform geregistreerde gebruikers. De rookwisseling is mooi en hier om het doel te beperken om alle bevoegdheden in de handen van de middelste mannen te beperken. De uitwisselingsgroep van de rookgroep is ontstaan ​​door het platform om deze uitdaging weg te nemen en ook de aanwezigheid van een zichtbare onderweg zichtbaar te maken.
INVOERING
De rookwisseling is een revolutie in reclame voor deze geweldige industrie voor marihuana over de hele wereld. De marijuana industrie heeft veel snare en kritiek gezien van mensen op basis van verschillende perspectieven en verschillende gevestigde opvattingen over de drug. Het is een geneesmiddel voor veel ziekte en ziekte die het geneest. Zo heeft het rookwisselteam het aangepast om het marihuana geneesmiddel op grote schaal te publiceren om gezondheid beschikbaar te maken en winst beschikbaar voor alle tokenhouders-beleggers. Het proces is uniek en een goed gedefinieerde artikulair modulair om de campagne een waardige in de drugsmarkt te maken. Het is het structureel kader of het model volledig uniforme om te voldoen aan de reclame houding en structuur. Bovendien is het gedecentraliseerde modelplatform voor de uitwisseling van een rookwisseling voor blockchain het proces waarvoor adverteerders en uitgever advertenties kunnen verkopen met real-time bieden via de plattegrond. Dit is het structuurmodul dat door het team Smoke Exchange op de reclamecampagne voor Marijuana is gecreëerd door zijn revolutionaire aanpak op het blockchain.
KENMERKEN
Het is de structurele modulaire rijkdom die Smoke Exchange heeft gecreëerd.
Het is de revolutie en een golf van mogelijkheden aan alle kanten. Dit is de uitgangspunt van waardecreatie en waarde monetaire indexering voor tokenmunt houders.
Het zijn de tokenhouders recht om te verdienen omdat hij / zij geïnvesteerd heeft en het grootste deel van de essentie heeft.
Dit is de manier van uitwisselen van rookwisselingen. Niets, is dit op elk moment mooi op de blockchain-volgorde. Het is de toekomst en het vooruitzicht van marihuana en het is een medicijn voor alle gebruikers en platformbeleggers. Het is rookwisseling en SMX token is de reclamecampagne van de marijuana revolutie. Het is de marihuana kracht op blockchain reclame en een creatieve innovatie van rijkdom en duurzaamheid voor tokenhouders. Het is de marijuana reclame norm voor rijkdom. het is onze openbaring en revolutie. Zo beleggen.
PROBLEMEN
Op dit moment mag de cannabisindustrie met meerdere miljard dollar niet adverteren op traditionele platforms zoals Google Adwords, Facebook, Taboola, Outbrain, enz. Vanwege de potentiële impact die het op hun huidige partnerschappen en gebruikersbasis heeft. Als gevolg hiervan is de industrie in wezen een optie achtergelaten en het is via een marketingbureau dat de campagne voor hen beheert. Het probleem is, dit verkeerspakket is duur en vol met een lage kwaliteit inventaris, simpelweg omdat het meer inkomsten geeft aan intermediairs en uitgevers. We zijn hier om dit probleem op te lossen en een zelfbedieningsplatform op te zetten waarmee gebruikers hun conversies en statistieken in real-time kunnen volgen zodat ze hun campagnes snel kunnen optimaliseren om optimaal te profiteren.
Het Smoke Exchange platform biedt een self service platform en is enorm een ​​reliëf voor alle marihuana dealers over de hele wereld. De campagne voor rookuitwisseling is gearrangeerd in overeenstemming met de essentie en het belang van welke marijuana als geneesmiddel gezondheidsproblemen oplossen en waardevolle behandeling biedt.
Bovendien biedt rookwisseling betere prijzen op marijuana websites en vermindert de competitie waarvoor het geconfronteerd is. Daarnaast heeft de uitwisseling van rook de waarde van het teken waardevol gemaakt om te verdienen en te gebruiken voor de aankoop van kredietruimte in advertenties van alle vormen. Uitgevers die ruimten verkopen voor advertenties kunnen dus worden betaald met ETH, BITCOIN, DOPE en SMX in het gedecentraliseerde Blockchain-model.

ICO

De voorverkoop voor Smoke Exchange begon op 30 september en eindigt op 9 oktober, met een geprojecteerde ICO in afwachting. Dit stelt alle gebruikers in staat om zo veel SMX-token te kopen om de winst te maximaliseren door dit platform te starten, om te vermijden dat er sprake is van de beschikbaarheid van munten.

Zo is op basis van de waarde winst marihuana in de wereld in termen van winstgeneratie. Het voorverkoopmuntaanbod voor rookuitwisselingen zal worden verkocht. Daarom moeten beleggers en engelenbeleggers de gelegenheid krijgen om op de markt gedeelde punt en indexvolgorde te gaan. Overwegende dat de industrie groot is en enorme investeringen per seconde worden gemaakt op de marijuana drugsindustrie of sector.

Dit is de uniekheid van rookwisseling met een waarde vastgelegd bij 1 ETH = 30 SMX +50% bonus toegevoegd.
DISTRIBUTIE TOKEN

Presale biedt een 50% Bonus en heeft een hoed van 10000 Ethereal.
Beleggers die 1000+ Ethereum dragen, krijgen 65% Bonus.
ICO Week 1 = 25% Bonus
1000+
Bonus
ETH = 45%

ICO Week 2 = 15% bonus
1000+ ETH = 25% Bonus
Bonus ICO Week 3 = 7% Bonus
1000+ ETH = 15% Bonus

ICO week 4 = geen bonussen

50.000 etereum voor presale en ICO harde cover

Nuttige links naar rookuitwisseling:

Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360




No comments:

Post a Comment