Sunday 29 October 2017

REALT- REALT ESTATE MARKET PLAATS OP CRYPTOCURRENCY EN SMART CONTRACT

Hallo jongens, vandaag zal ik een vastgoedplatform op basis van cryptocurrency bespreken en alles wat je er over moet weten. Maar voordat ik verder ga, wil ik dat u een paar begrippen begrijpt.
Ten eerste wil ik dat je Airbnb begrijpt. Wat is Airbnb? Airbnb is een online community markt die mensen verbindt om hun huizen te huren bij mensen die op zoek zijn naar accommodaties. Airbnb gebruikers bevatten gastheren en reizigers: gastherenlijst en huur hun ongebruikte ruimten, en reizigers zoeken en boeken in landen wereldwijd. Airbnb-gastheren vermelden hun eigenschappen, die kunnen zijn eenpersoonskamers, een suite kamers, appartementen, ligplaatsen, woonboten, hele huizen of zelfs een kasteel op de Airbnb-website. Het is gratis om een ​​vermelding te maken, en de hosts bepalen hoeveel kost per nacht, per week of per maand. Elke notering stelt de gastheren in staat om eigenschappen te promoten door titels, beschrijvingen, foto's met bijschrift en een gebruikersprofiel waar potentiële gasten iets kunnen weten over de hosts.
Natuurlijk, er zijn zoveel voordelen in dit, dus zijn er ook nadelen in verband met Airbnb en de reizigers. zoals hoge huurkosten op online onroerendgoedportalen, zoals vele extra kosten (valutaomrekeningsvergoedingen, servicekosten, hostdienstkosten, servicekosten, enz.) en dat in aanvulling op mogelijke incasso- / kredietkaartkosten. Nu is hier waar REALT komt met zijn geweldige eigenschappen en voordelen.

Wat is REALT?
REALT is een cryptocurrency project uit Londen, Verenigd Koninkrijk. REALT streeft naar de vastgoedmarktinfrastructuur die de groeiende blockchain-economie ondersteunt. "REALT's missie is om de markt te bieden voor onroerend goed verhuur, onroerend goed advertenties en reclame diensten op basis van REALT tokens Realt Ltd streeft ernaar om marktvrijheden en directe betalingen zonder tussenpersoon en vergoedingen te ondersteunen om te promoten Waarden en technologieën van de cryptocurrency gemeenschap, en om het wereldwijd aan mensen te leveren ". REALT levert een beter aanbod in vergelijking met airbnb (als voorbeeld). Ok laten we zien wat REALT te bieden heeft.
REALT creëert een huurmarkt op basis van cryptocurrency.

    
Betalingen zijn in REALT-tokens.
    
Geen commissie
    
Geen valuta conversie kosten.
    
Geen servicekosten.
    
Geen tussenpersoon.
    
Gewoon een slim contract.
    
Volledige waarde voor gasten en gastheren.
Geweldig, is het niet? Nu kunnen reizigers meer besparen, REALT biedt een betere optie. Nu laten we zien hoe de hele REALT werkt.

Hier in de REALT-markt worden REALT tokens gebruikt voor het betalen van diensten. Met een oogopslag op de foto betaalt de gast (op zoek naar een kamer of appartement) Realtoken in het slimme contract waarin REALT op zijn beurt de gastheer (Aanbieder van de kamer en appartement) betaalt, waardoor de gast de kamer of het appartement krijgt. Nu is het unieke ding zoals eerder gezegd, dat geen commissiekosten of extra kosten. Dit is een van de eigenschappen waarmee REALT in vergelijking wordt onderscheiden.
Naast de hiervoor genoemde voordelen zijn ook enkele voordelen ingebed.

    
Zoals eerder benadrukt, zijn de directe betalingen tussen marktdeelnemers in REALT-tokens.
    
REALT tokens kunnen ook worden gebruikt voor reclame diensten van de REALT markt.
    
REALT tokens kunnen buiten REALT marketplace gebruikt worden, direct via transfer betweens wallets.
    
De wereldwijde gemeenschap kan REALT-tokens gebruiken door extra diensten te leveren en platforms voor het opbouwen van waarde toe te voegen
OVER TOKEN VERKOOP EN DISTRIBUTIE
Totale levering: 100.000.000 REALT tokens (RLT). ERC20 Standaard.
Eerste verkoop soft cap: 4.000 ETH.
Eerste verkoop aanbod: 5.000.000 RLT.
Eerste verkoopbonus: 1 ETH → 520 RLT (+ 30%)
Tweede verkoop aanbod: 15.000.000 RLT.
Tweede verkoopbonus: 1 ETH → 460 RLT (+ 15%)
Eindverkoop: 25.000.000 RLT.
Definitieve verkoop vaste prijs: 1 ETH → 400 RLT
ICO is begonnen op 7 september en eindigt op 31 oktober 2017

Hieronder vindt u de links naar REALT:
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
   

No comments:

Post a Comment