Friday 3 November 2017

Moirai ICO - Αποκεντρωμένες αγορές πρόβλεψης

Εισαγωγή
Μια αγορά πρόβλεψης είναι μια μορφή χρηματοπιστωτικής ή αγοράς πληροφοριών, όπου οι συμμετέχοντες διαπραγματεύονται συμβάσεις των οποίων η πληρωμή εξαρτάται από άγνωστα μελλοντικά γεγονότα1. Βασίζεται στην αποτελεσματική υπόθεση της αγοράς. Η τιμή αγοράς θα είναι ο καλύτερος παράγοντας πρόβλεψης της εκδήλωσης σε μια πραγματικά αποτελεσματική αγορά πρόβλεψης και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να χρησιμοποιηθεί κανένας συνδυασμός άλλων πληροφοριών για τη βελτίωση των προβλέψεων που δημιουργούνται από την αγορά. Ωστόσο, είναι απίθανο οι αγορές πρόβλεψης να είναι κυριολεκτικά αποδοτικές.
Ουσιαστικά, η αγορά πρόβλεψης επιτρέπει στους συμμετέχοντες να στοιχηματίζουν στοιχήματα σχετικά με την πιθανότητα εμφάνισης διαφόρων εκδηλώσεων2, όπως εκδηλώσεις που σχετίζονται με εκλογές, αθλητισμό, καιρικές συνθήκες, διασκέδαση κλπ. Τα άτομα που συμμετέχουν στις αγορές, αγοράζοντας μετοχές ή "στοιχηματίζοντας" για συγκεκριμένο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, επιβραβεύονται με βάση την ακρίβεια της πρόβλεψής τους.
Μια αγορά πρόβλεψης μπορεί να οριστεί ως:
Ένας τόπος όπου τα άτομα μπορούν να ποντάρουν στα αποτελέσματα των μελλοντικών γεγονότων.
Αυτές οι αγορές θεωρούνται ως «ανταλλαγή», όπου ένας οργανισμός και ένα άτομο μπορούν να αξιοποιήσουν τη «σοφία του πλήθους» για να προβλέψουν τα αποτελέσματα ή να θέσουν οποιαδήποτε ερώτηση. Οι αγορές πρόβλεψης, παρόμοιες με την πρακτική των χρηματοπιστωτικών αγορών, αναθέτουν μια τιμή διαπραγμάτευσης σε μια πεποίθηση για το μέλλον.
Θεωρούνται ως ενοχλητική καινοτομία που δεν έχει εισχωρήσει ακόμη στο κοινό των ακροαματικών επενδυτών λόγω της ευπάθειας της υφιστάμενης κεντρικής εφαρμογής και των υπερβολικών κανονισμών. Μια πραγματική πλατφόρμα αγοράς πρόβλεψης πρέπει να είναι καθολική, αποκεντρωμένη και άδεια λιγότερο.
Στην ουσία, μια αγορά πρόβλεψης είναι ένα όχημα για τη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με το αναμενόμενο αποτέλεσμα ενός μελλοντικού γεγονότος. Οι προγνωστικές αγορές διαμορφώνονται ως ερωτήματα για το μέλλον, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές χρηματοπιστωτικές αγορές. Για παράδειγμα, στο πλαίσιο των εκλογών στις ΗΠΑ, μια ερώτηση θα ήταν:
Ποιο κόμμα θα κερδίσει το Λευκό Οίκο το 2020; Εδώ, οι μετοχές κατανέμονται σε προκαθορισμένες επιλογές (π.χ. δημοκρατικές, δημοκρατικές και άλλες) με αντίστοιχες τιμές μετοχών που ισούνται με € 1.
Η τιμή της μετοχής κάθε δικαιώματος αντανακλά την πιθανότητα εμφάνισής της. Τα άτομα έχουν κίνητρο να αγοράσουν μετοχές, οι οποίες αντικατοπτρίζουν τις πεποιθήσεις τους για το αποτέλεσμα. Οι μετοχές της κερδοφόρας μετοχής εξαγοράζονται για 1 ευρώ, ενώ άλλες μετοχές καθίστανται άχρηστες.

Token Trading

Η οικονομική δομή της Moirai βασίζεται στη χρήση κρυπτογραφικού συμβολικού συστήματος που ονομάζεται επίσης Moirai Token ή MOI. Ομοίως άλλο κρυπτογραφικό νόμισμα. Το MOI σχεδιάζεται επίσης ως κλασματικά διαιρούμενο, εναλλάξιμο και μεταβιβάσιμο.

Αρχική προσφορά νομισμάτων - ICO

Το πλήθος του Moirai και η διαδικασία δημιουργίας συμβόλων θα οργανωθούν γύρω από έξυπνες συμβάσεις που εκτελούνται στο μπλοκ του Ethereum. Όποιος επιθυμεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη του έργου Moirai, μπορεί να το κάνει με την αποστολή συμβολών στις καθορισμένες διευθύνσεις. Οι συνεισφορές θα γίνονται δεκτές στα ακόλουθα νομίσματα: Ether - ETH
Βασικές πληροφορίες

     Αποδεκτές συνεισφορές στο Ether (ETH)
     Αν το ελάχιστο απαιτούμενο κεφάλαιο $ 500.000 USD δεν επιτευχθεί μέχρι το τέλος της πώλησης πλήθους, όλες οι συνεισφορές θα επιστραφούν αυτόματα στους κατόχους ΜΟΙ από τα έξυπνα συμβόλαια.
     Η πώληση του πλήθους θα διαρκέσει 30 ημέρες ή μέχρι να φτάσει το σκληρό καπάκι
     Όλα τα μάρκες που δεν έχουν αποσταλεί μέσω της πώλησης πλήθους θα καίγονται αυτόματα με έξυπνες συμβάσεις.

MOI Token:
Τα μολύβια Moirai (MOI) θα υλοποιηθούν ως σύμβολο συμβατό με το ERC20 μέσω του δημόσιου μπλοκ αλυσίδας Ethereum. Τα μάρκες Ethereum έχουν γίνει γρήγορα βιομηχανικά πρότυπα για την έκδοση προσαρμοσμένων ψηφιακών στοιχείων.
Η συμβατότητα με το ERC20 χρησιμοποιεί ισχυρή υποδομή του μπλοκ αλυσίδας Ethereum και παρέχει πρόσβαση στα ισχυρά εργαλεία ανάπτυξης, ανταλλαγές και πορτοφόλια. Επιπλέον, διασφαλίζει την ασφάλεια και την υψηλή ρευστότητα του οικοσυστήματος του συμβολικού κέντρου, χωρίς να χρειάζεται να λειτουργεί ένα ανεξάρτητο δίκτυο αποκλεισμού. Τέλος, η δυνατότητα ανάπτυξης έξυπνων έξυπνων συμβολαίων επιτρέπει την ύπαρξη διαφανούς και ασφαλούς τρόπου κατανομής των κερδών μεταξύ των κατόχων συμβόλων με αποκεντρωμένο τρόπο.Δικαίωμα
Οι κάτοχοι σημάτων MOI δικαιούνται το 15% των κερδών της Moirai. Το ποσοστό της μετοχής θα εξαρτηθεί από το ποσό των μαρκών που κατέχονται. Τα κέρδη θα διανεμηθούν ανά τρίμηνο μέσω των έξυπνων συμβολαίων της εταιρείας Ethereum. Τα κέρματα θα είναι επίσης εμπορεύσιμα στη δευτερογενή αγορά.Δημιουργία
Η διαδικασία δημιουργίας και διανομής συμβόλων θα οργανωθεί γύρω από έξυπνες συμβάσεις με βάση το Ethereum. Μόνο 300.000.000 μάρκες MOI θα εκδοθούν.Τα κέρματα ΜΟΙ της ομάδας θα κλειδώνονται από ένα έξυπνο συμβόλαιο:
40.00.000 από τις συμβολικές προμήθειες θα διατεθούν στην ομάδα ανάπτυξης της Moirai. Τα κέρματα που αφιερώνονται στην ομάδα θα κλειδώνονται με έξυπνη σύμβαση για 12 μήνες. Αυτό θα παρακινήσει την ομάδα Moirai να επιτύχει την επιτυχία και να αυξήσει την αξία του κέρδους MOI.

MY ETHERWALLET ADDRESS : 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
   

No comments:

Post a Comment