Monday 6 November 2017

[ICO] Arousal🚀🚀🚀 EXCHANGE-A Worldwide Exchange Accepteert alle wettige betaalmiddelen

De hitte van de markt voor cryptocurrency is gestegen en beleggers hebben een hoog rendement genoten van de premium cryptocurrencies. Dat brengt mensen ertoe om geld in cryptocurrency te steken als een nieuwe wereldwijde investeringsmethode. Naarmate de markt zich verder ontwikkelt, is er echter vanuit vele landen aandacht besteed aan cryptocurrency. Onder hen zijn Amerika, China en Korea al begonnen met het implementeren van regelgeving, inclusief dat verleende overheidsvergunningen nodig zijn in Amerikaanse beurzen en de beurzen in China waren ooit gedwongen te sluiten. Deze acties hebben grotendeels invloed op de wereldwijde markt voor cryptocurrency. Arousal wordt geïnitieerd als een uitwisseling op wereldwijde schaal, die niet beperkt is tot een gebied of een wettig betaalmiddel. Als cryptocurrency gelooft Bitcoin dat het de functie heeft om te streven naar globalisering op basis van een wereldwijd platform. Arousal zou de eerste uitwisseling zijn met zijn zelf ontwikkelde OTC-platform.
Over opwinding:
Arousal is een wereldwijde uitwisseling met een OTC-markt waarmee gebruikers Bitcoin, Ethereum met wettige betaalmiddel kunnen verhandelen.
OTC is nog steeds de handigste en snelste manier om wettig betaalmiddel om te zetten in Bitcoin. Op basis van het vertrouwen van kopers en verkopers, kan Bitcoin snel stromen onder mensen met hetzelfde wettige betaalmiddel. Arousal zal een eigen OTC-platform bouwen dat linken naar de Exchange. De Bitcoin die van OTC naar Arousal is overgebracht, krijgt een 'zero identification' deposit principe.
Arousal zal Bitcoin OTC ontwikkelen, waar klanten BTC via OTC kunnen overdragen naar hun Arousal-portemonnee en zij hun geld zullen verrekenen met 'zero recognition'z. Door onze betrouwbare technologie wordt uw BTC uiterst veilig in onze portemonnee gedeponeerd. Waarschijnlijk is het ook de snelste manier om bitcoins in contanten te verrekenen.
Benefit Off Arousal:

    
Onze kerngebruikers zijn vaak korte termijn operatoren of multi-platformarbitrageurs van over de hele wereld.
    
100% reservefondsgarantie houdt in dat we zorg dragen voor alle klantenassets onder Arousal, en dus geenszins PARS van hen afleiden. Al het kapitaal zal 100% gereserveerd zijn onder Arousal om klanten vrijelijk te laten handelen zonder enige zorg.
    
Een koude portemonnee bevindt zich nooit in PARS van netwerken en de privésleutel wordt versleuteld en beveiligd door Arousal-beheerders
Het garantiemechanisme van OTC

OTC-groep opent garantiegever. Borgstellers moeten een bepaald aantal Bitcoin deponeren als borg aan Arousal. Als kopers en verkopers van wettige betaalgaranties van persoon tot persoon en kunnen hiervoor kosten in rekening brengen. Het gewaarborgde mechanisme lost het kredietprobleem op van de wettige betaalmethode in de over-the-countertransactie, en de garant kan afkomstig zijn van over de hele wereld en de gebruiker is niet langer beperkt tot het gebied of de categorie van wettig betaalmiddel.
The Arousal Token:
Arousal zal Arousal Token uitgeven, wat een afkorting is voor 'ARS'. Het totale aantal is 100 miljoen bij constaant en zal nooit extra uitgeven. ARS is een gedecentraliseerde digitale asset in blockchain die wordt gedistribueerd door Arousal op basis van ERC-20-tokenstandaard van Ethereum.
Korting voor commissie:
Wanneer ARS tot 300.000 op de rekening van een belegger bereikt, kan provisie worden vrijgesteld. Wanneer het saldo van ARS lager is dan 300.000, worden de volgende regels nageleefd:

    
Houd ARS 100k vast, 20% korting op totale commissie,
    
Houd ARS 150k vast, 40% korting op totale commissie,
    
Houd ARS 200k vast, 60% korting op de totale commissie,
    
Houd ARS 250k vast, 80% korting op de totale commissie
De vroege vogel begint vanaf 1 november 2017
De Pre-ICO begint vanaf 11 november 2017
De ICO start vanaf 1 december 2017
ARS-circulatie:

    
Het totale aantal ARS-token is 100.000.000.
    
20.000.000 token voor Crowdsale.
    
10.000.000 houden door de teamleden.
    
Resterende 65.000.000-token zal worden gebruikt om handelaren in het platform te belonen.
    
5% voor Bounty Budget.

 

No comments:

Post a Comment