Friday 3 November 2017

ModulTrade - De vrijheid van handel

Het aantal micro-, kleine en middelgrote ondernemingen (MSME) in de wereld is enorm groot (meer dan 400.000.000) en groeit snel. Er is één groot probleem voor al deze zaken. Als ze iets direct van elkaar willen kopen of verkopen, kunnen ze het gewoon niet doen. De enige mogelijkheid om B2B-handel voor hen te doen is door het bankwezen te gaan. En dit betekent het betalen van echt hoge commissies, met een groot aantal papieren en veel tijd in dit proces.
De gegevens vertellen ons dat ongeveer 56% van de MSME-financieringsvoorstellen om verschillende redenen afgewezen worden, terwijl een aantal verwerpte multinationale bedrijven slechts 7% is, waardoor de internationale handel oneerlijk is voor meer dan 400.000.000 MSMEs. Als u ooit zo'n handel hebt geprobeerd, met iemand aan de andere kant van de wereld, dan weet u zeker dat het voelt alsof we nog in de 19e eeuw zijn. Doen uw zaken op deze manier is zo traag, onbetrouwbaar en duur dat het gewoon ongelooflijk is, we gebruiken het nog in 2017. Het is tijd om af te zien van deze archaïsche manier van handel en hallo te zeggen tegen MODULTRADE.

ModulTrade is een gebruiksvriendelijk blockchain gebaseerde B2B trading platform op basis van micro-, kleine en middelgrote bedrijven (MSME). Twee belangrijkste technologieën die Modul trade dominant maken over de oude manier van verhandelen

zijn slimme contracten, als basis van directe handel en MTRc (ERC-20 Ethereum-gebaseerde ModulTrade-token) als betaalinstrument. ModulTrade als een van de pioniers in dit gebied is van plan de handel en financiën te verbeteren door miljoenen MSME's te verbinden en hen een optie te geven voor een betrouwbare, makkelijke en efficiënte manier van zakendoen.

Met ModulTrade platform zijn alle transacties 100% beveiligd, efficiënt, snel en betrouwbaar. Misschien is het beste deel van ModulTrade slechts 1% vergoeding vergeleken met een gemiddelde van 15% die door de banken in rekening gebracht wordt voor een creditcard. ModulTrade team biedt handelaren volledige ondersteuning met alle segmenten van de handel. U kunt rekenen op Logistieke, Betalingen, Verzekeringen, Financiering, Belasting, Boekhouding en meer.

Team en adviseurs:
Als je teams van de meeste ICO's deze dagen analyseert, vind je meestal jongere jongens en blockchain liefhebbers die nog steeds vrij groen zijn in de echte zakelijke wereld. Dit is niet een geval bij ModulTrade-team, deze mannen verlaten de indruk van een oude schoolhandelaar die nieuwe technologieën omhelsde. Ik vertel nog maar een ding over dit team dat me echt veelbelovend lijkt. De eerste 6 hoofdpersonen van ModulTrade hebben 112 jaar ervaring in het bankwezen, het management in fortuin 500 en het lanceren / leiden van multinationale bedrijven en platforms.

Ze hebben ook een aantal hoogwaardige adviseurs bij Bernard Lietaer als leidend cijfer. Als u niet bekend bent met deze gentleman, dan vertel ik u gewoon dat hij een van de ontwerpers van het convergentiemechanisme en de implementatie van Euro was. Ik zou je echt aanraden om dit verbazingwekkende team te controleren en jezelf te schatten, dit is een team dat deze grote verandering in wereldwijde handel kan implementeren. https://modultrade.io/
ICO-informatie:

Aantal tokens - 40 000 000

Presale - Vanaf 03 oktober. - Eindigt in 3 weken

Voorverkoopprijs - 700 MTRC / 1 ETH

Zachte pet - 15 000 ETH

     Token verkoopprijs en hard cap worden 2 weken voor tokenverkoop aangekondigd.
     ** Voor beschikbare kortingen, kijk op https://modultrade.io/
     *** Het MTRc-token wordt uitgegeven op Ethereum en voldoet aan de meest voorkomende en algemeen aanvaarde ERC-20-tokenstandaard. Dit zorgt ervoor dat MTRc compatibel is met alle etersportefeuilles en kan gemakkelijk worden toegevoegd aan de meest voorkomende crypto-uitwisselingen voor de handel.

Voor meer informatie:


Read more about us on ModulTrade.com
   

ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E

No comments:

Post a Comment