Tuesday 28 November 2017

4NEW - Hoe het systeem zal worden gewijzigd!

'S Werelds eerste milieuvriendelijke, tastbare
Waste to Energy blockchain-oplossing

www.4new.co.uk

Zachte pet bereikt!
Er is al meer dan $ 30.500.000 opgehaald!

Nu acceptatie van minimale investering van
1 ETHEREUM OF 0.05 BITCOIN OF $ 300 AMERIKAANSE DOLLARS

4NEW, het bedrijf dat afvalverwerkingsinstallaties exploiteert, heeft vandaag een grote sprong voorwaarts aangekondigd. 4NEW heeft opdracht gegeven tot de productie van haar eerste Waste to Energy-fabriek voor een verbluffende USD $ 30,51 miljoen met levering en daaropvolgende installatie van apparatuur die binnen 6 tot 8 maanden tussen mei en juli 2018 zal plaatsvinden.
De eerste 4NEW-fabriek zal een afvalverwerkingscapaciteit hebben van 72 ton per dag RDF, SRF, TDF, banden, kunststoffen, medisch afval, tapijten, textiel, houtafval, vloeibaar olieafval, chemisch afval, onbewerkte voedselverpakking, dierlijke bijproducten. producten en alle soorten gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval.
De centrale kan 120 megawatt vermogen per dag genereren, wat neerkomt op 43.800 megawatt vermogen per jaar. Als onderdeel van de deal zal 4NEW ook een verzekeringsdekking afsluiten om zijn inkomsten te vrijwaren van apparatuuruitval of onvoorziene daden van God.
Over 4NEW
4NEW, zal de industrieën van Afval en Energie revolutioneren en standaardiseren door diensten aan te bieden als een groothandel in de sector Nutsbedrijven die volledig is geïntegreerd in een gedecentraliseerd, gedistribueerd grootboek dat alle actoren in de sector in staat stelt om afval- en energietransacties te verhandelen met behulp van de 4NEW-munten voor betalingen binnen het 4NEW-ecosysteem.
De 4NEW-munten zijn utility-tokens met ingebouwde slimme contractmogelijkheden. Ze leggen een bindende relatie tussen twee partijen die transacties uitvoeren en geven een waarde voor elke transactie. Het grootboek van het 4NEW-ecosysteem biedt een onveranderlijk en controleerbaar tijdschrift voor alle transacties met betrekking tot het kopen en verkopen van energie en afval. Elke transactie is transparant voor alle partijen, wat hen in staat stelt om dezelfde invoer van het grootboek en de kosten van afstemming te zien, waardoor kwesties van geschillen- en inkomstenlekken in grote mate worden beheerst.

CEO, Sandeep Golechha, zei:
"In het midden van een onstabiele ICO-markt vaak geplaagd door fraude en onwettigheid, heeft 4NEW in staat gebleken aan zijn institutionele beleggers een uniek kader van zelfbestuur aan te tonen, naast overheidsregelingen en -processen die gezamenlijk worden opgelegd aan de afval- en energie-industrie."WAT IS AFVAL VOOR ENERGIE?
Waste to energy is het proces waarbij bijproducten of afval worden gebruikt als brandstof voor het opwekken van stroom. 4New wil een blockchain-platform bouwen bovenop de onderliggende behandelingsinfrastructuur, van de inzameling van afval tot de daadwerkelijke opwekking van elektriciteit tot de verkoop van energie-eenheden aan het nationale net of andere consumenten.
Het bedrijf is van plan de schaal wereldwijd op te trekken, hoewel de initiële basis van activiteiten in het VK zal liggen. De fondsen die zijn vrijgemaakt van de initiële investeringsronde zullen worden gebruikt om de eerste site van het bedrijf te financieren.
De Britse afvalbeheerindustrie heeft een jaarlijkse omzet van $ 11 miljard met ongeveer 200 miljoen ton verwerkt afval. Volgens de Institution of Mechanical Engineers wordt het Verenigd Koninkrijk geconfronteerd met een 'energiekloof' in een decennium, waarin de vraag naar elektriciteit het aanbod met meer dan 40% begint te overtreffen.

AFVALoverschot
De Britse afvalbeheerindustrie heeft een totale jaaromzet van $ 11 miljard USD met ongeveer 200 miljoen ton verwerkt afval per jaar. Er zijn ongeveer 70.000 mensen werkzaam in de sector bij 3.000 bedrijven.
Deze marktsector is nog steeds onderontwikkeld omdat technologische ontwikkelingen in andere industrieën zijn tegengehouden of traag zijn geworden. De omvang van de Britse afvalmarkt alleen al is meer dan 120 bi-afvalmarkten alleen al is meer dan 120 miljard USD per jaar. De EU-stortrichtlijn vereist dat het VK:
• Het stedelijk afval van stortplaatsen met 65% van het niveau van 1995 tegen 2020 verminderen

    
Recyclen compost of hergebruik 50% van het huishoudelijk afval Naar schatting heeft het VK USD 10 miljard USD aan investeringen nodig om de doelstellingen voor het storten van afvalstortplaatsen voor 2020 te halen, met een gemiddelde afval-energiecentrale die ongeveer USD 100 miljoen USD kost.
ENERGIETORTORTATIE
Het Verenigd Koninkrijk wordt geconfronteerd met een ongekende "energiekloof" in een decennium tijd, volgens de instelling van Mechanical Engineers (IMechE). Aangezien de vraag naar elektriciteit het aanbod waarschijnlijk met meer dan 40% zal overtreffen, liggen wijdverbreide black-outs binnen het bereik van de mogelijkheden.
Nieuw beleid om de onverminderde opwekking van kolengestookte energie tegen 2025 te stoppen en de geleidelijke beëindiging van verouderde kernreactoren zonder plannen om een ​​nieuwe vloot gasgestookte elektriciteitscentrales te bouwen, zal worden gecombineerd om een ​​extra krap aanbod te creëren. Onder het huidige overheidsbeleid is het bijna onmogelijk dat de Britse elektriciteitsvraag in 2025 wordt gehaald.
Maar liefst 30 nieuwe gasgestookte elektriciteitscentrales zijn waarschijnlijk nodig om het tekort aan te vullen.
SOORTEN AFVAL
Er zijn vier soorten afval waar 4NEW-behandelingsinstallaties op zullen focussen.

    
Gemeentelijk vast afval (MSW) - Gemeenschappelijk afval dat wordt gegenereerd door menselijke activiteiten van dag tot dag.
    
Refuse Derived Fuel (RDF) - Afval van de bouwsector, dat voornamelijk uit papier, lichte kunststoffen, hout en textiel bestaat.
    
Bandafval - Afval gegenereerd uit de auto-industrie met gebruikte en afgebouwde banden. 4. Gezondheidszorgafval - Afval gegenereerd door zorginstellingen die gevaarlijk kunnen zijn

   Website: https://4new.co.uk

Whitepaper: https://4new.co.uk/4new_whitepaper.pdf
Lightpaper: https://4new.co.uk/4new_lightpaper.pdf

Explorer: https://ethplorer.io/address/0x1e89b045e633c80d2bd1e0dd6bb69a5e7fdfb21a

Facebook: @4newcoin
Twitter: https://twitter.com/4newcoin
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCaShD0BaK_qRCzBiqokyOFQ
Linkedin: https://linkedin.com/company/4new
Instagram: https://instagram.com/4newcoin
Medium: https://medium.com/@4newcoin
Slack: https://join.slack.com/t/4new/shared_invite/enQtMjUzNTYzNDUxODU2LWNkNzI0NGMzYWQzMjRmZDRiNTZiNzllYjVjYTA5ZjZiMmJlYTIyYzczNWI4ZmNjOTQ5ZWFhNGQ3YTBiNjkyYzg
Telegram: https://t.me/joinchat/EgIZbBDLYGHlhtbSS58i-Q
Reddit: https://www.reddit.com/r/4NEW/
Github: https://github.com/muditgrover/4new-crowdsale
Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360

No comments:

Post a Comment