Wednesday 22 November 2017

PIKCIOCHAIN: DE VEILIGE UITWISSELING OP BASIS VAN BLOKKETEN VOOR PERSOONLIJKE GEGEVENS

Als er een technologiedraaiend blockchainplatform is om in te toetsen, is het Pikciochain. Pikciochain is er om je beter te dienen dan welke andere blockchain ooit. Je gegevensonzekerheid is voorbij! Pikciochain is een blockchain-systeem dat is opgezadeld met de verantwoordelijkheid voor het opslaan, beveiligen, verifiëren en certificeren van gegevens om ervoor te zorgen dat gegevensbronnen te allen tijde volledige controle over hun informatie hebben. Het werd opgericht door Didier Collin De Casaubon, een meester in de wiskunde, met 5 jaar ervaring in de banksector. Zijn teamleden zijn Fabien Bucamp, een beveiligingsexpert, dr. Jorick Lardigau, PhD en gastheer van andere professionals. Als gevolg van de geloofwaardigheid van de functionaliteiten van deze nieuwe blockchain hebben een aantal megabedrijven er mee opgezocht. Sommigen van hen zijn BNP PARIBAS, JOUVE, Telefonica, P2link, CARDIF en NTT Data.
Wat kan Pikciochain u als data-gebruiker of -eigenaar bieden? Pikciochain biedt authentieke en legale gegevens aan de gegevensgebruikers door het gebruik van de applicatie genaamd PikcioMe. Gegevensbezitters kunnen onderling gegevens uitwisselen en ook bepalen hoe en wie hun gegevens gebruikt met behulp van dit plateform.
Pikciochain voert deze functies uit door een gedecentraliseerde structuur te gebruiken waarmee gebruikers hun gegevensgebruik kunnen regelen, omdat gegevens volledig alleen op hun individuele apparaten worden opgeslagen. Deze modus operandi van Pikciochain maakt het ook mogelijk dat de datatransactiegeschiedenis niet kan worden gewijzigd. Het gebruik van gegevens gebeurt met de volledige toestemming van de eigenaar van de gegevens. Diefstal op grote schaal wordt door dit platform beperkt. Met PikcioMe kunnen eindgebruikers communiceren en veilig gegevens delen met hun externe partijen. PikcioPro laat bedrijven hun gecertificeerde gegevens uitwisselen op de Pikcio-marktplaats. PKC is het pakket dat wordt gebruikt bij het afhandelen van transacties op het platform.
De doelen van deze hightech blockchain zijn enorm! Pikciochain heeft zijn technologie gekanaliseerd om de negatieve KYC-ervaringen voor klanten en bedrijven in financiële dienstverlenende bedrijven weg te nemen.
Ook is het klaar om gecertificeerde identificatierecords en medische gegevens van de gebruikers te leveren in de ruimte van seconden tussen instellingen en over nationale grenzen heen.
Het ICO-schema wordt hieronder weergegeven:
ICO start op 24 november 2017.
De pre-ICO duurt 14 dagen.
In dit geval geeft een bijdrage van één Bitcoin 6000 PKC plus een tijdafhankelijke bonus in de volgorde: dag 1-3 trekt 20% aan, dag 4 tot 6, 20%, dag 7 tot 9, 15%, dag 10 tot 12 , 10% en dag 13 tot 14, 5%. Alles is afgetopt op 50% van het verkoopfiche.
De ICO zal 14 dagen duren. Hier is 1 bitcoin gelijk aan 6000 PKC plus een tijdafhankelijke bonus. De bonus (premium) wordt op deze manier verdeeld: dag 1 tot 3 heeft 10%, dag 4 tot 6, 7,5%, dag 7 tot 9, 5%, dag 10-12. 2,5% en 13 tot 14, 0%.
Het doel is 7,5 miljoen euro / 7, 657. 238 BTC en tijdafhankelijke bonus van maximaal 25 procent.
Wees een van de vroege vogels omdat de early adopters in de vorm van commerciële partners gratis tokens van de stimuleringsvoorraad zullen ontvangen. Ook kan bij aanmelding via een door het bedrijf ondersteunde website gratis tokens aantrekken voor de eigenaar van de website, een partner en een nieuwe gebruiker.
De technologie van Pikciochain heeft nergens ter wereld een replica! U kunt volledige controle krijgen over uw gegevensgebruik en genieten van het vertrouwen van uw gegevensgebruiker via Pikciochain !!
VOOR MEER INFORMATIE BEZOEK

Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360


No comments:

Post a Comment