Sunday 19 November 2017

StopTheFakes.io [STFcoin] ⚡Anti-Sahtecilik ve Telif Hakkı İhlali

StopTheFakes, Ethereum akıllı sözleşme platformunda oluşturulan fikri mülkiyet haklarının sahteciliğini ve ihlalini tespit etmeyi amaçlayan Blockchain tabanlı bir yerel olmayan hizmettir. Blockchain teknolojisi, açık kaynak lisansı kullanılarak uygulanmıştır. Projenin kendi çerçevesi içinde tek ödeme yöntemi olan kendi belirteçleri vardır. Temel düşünce, kullanıcılardan sağlayıcıya veri aktarabilecek tamamen şeffaf ve güvenilir bir sistem oluşturmaktır. Gerekli altyapıyı sağlamaya ve haklarının ihlali konusunda öğrenmek isteyenlere ve bu bilgileri coğrafi konumlarına veya diğer faktörlere bağlı olarak sağlayabilecek kişileri bir araya getirmekle yükümlü olduk. Müşterilerin sağlayıcılardan ücret almalarını ve ücretin bir kısmını komisyon ücreti olarak muhafaza etmelerinden sorumlu olacağız. Müşterilerin ücret karşılığı satın alacakları tek ödeme aracı tarafımızdan verilen işaretler olacaktır. Miktarları sınırlıdır ve Blockchain teknoloji ilkeleri sahteciliğe karşı koruma sağlar. Ethereum'un akıllı sözleşmeleri taahhütlerin yerine getirilmesini sağlar. Sistemin çalışma prensipleri ve teknik özelikleri, belirteçlerin toplam miktarı, ihraç zaman çizelgeleri ve satın alım koşulları aşağıda açıklanmaktadır.
Cryptocurrencies
Bitcoin, Ocak 2009'dan beri faaliyet gösteren ilk merkezi olmayan kriptokrasiyete sahipti. Bunu iki yıl sonra Nisan 2011'de başlatılan Namecoin takip etti. Şimdi, binlerce çeşitli kripto para birimi var, ancak bunların sadece küçük bir kısmı borsalarda ve ticarette aktif olarak işlem görüyor. fiat para birimi için. Mart 2017 itibarıyla, toplam şifreleme piyasası aktifleştirmesi 25 milyar doları aştı. Yaklaşık 18 milyar dolarla, Bitcoin bu pazardaki aslanın payını yakalar. Dramatik bir büyüme izledi ve pazar altı aydan kısa bir sürede beş kat büyüdü. Coinmarketcap.com verilerine göre, 16 Eylül 2017 itibarıyla:

Bir ödeme yöntemi olarak kripto para birimleri
Müşterilerin, hizmet verenler için ödeme yapması için ücretlendirme aracı olarak belirteçleri kullanmaya niyetli olduğumuzdan, şimdi bunları kullanmanın bu yönünü inceleyeceğiz. Kripto para birimlerinin fiat para birimleri üzerinden bir ödeme yöntemi olarak en önemli avantajları şunlardır:

    
Ödemeler, yılda 24 saat, 365 gün yapılabilir.
    
İşlem yapmak için çok daha az zaman gerekiyor.
    
İşlemler için yasal veya coğrafi engeller yoktur.
    
Düşük işlem maliyeti, ekstra komisyon ücreti veya aracı bulunmaması.
Yukarıda sözü edilen faktörler, çoğu ödemeyi kripto para birimlerinde ulus ötesi olarak yapmaktadır. İşlemlerin% 46'sına 100 dolarla 1.000 dolar arasında değişir ve işlemlerin% 34'ü bu tutarları aşar.
Pazar ve Sanayi
Yüzyıllar boyunca, insanlık, daha fazla ürün elde etmek için teknolojiler icat etti ve çaba ve kaynakların daha az israf edilmesini sağlamak için süreçleri düzene koydu. Tarih, bir sanayi devriminden diğerine döneme ayrılabilir. 20. yüzyılda bir atılım meydana geldi. Bilim ve teknolojinin gelişimi giderlerin minimuma indirilmesine yardımcı oldu. Şirketler reklamda daha fazla para harcmaya ve üretimde daha az harcamaya başladılar, bu nedenle 20. yüzyılın Bilginin Çağı olarak bilinmesi sağlandı.
Kripto Saklama Durumu Piyasası
2017'de, en başarılı (bugün itibarıyla) şifreli eşzamanlılık olan Bitcoin, döviz kurlarında fiat para birimi ile ilgili olarak her zaman en yüksek değerine ulaştı. 'Sanal para' popülerliğinde patlayıcı benzeri bir artış, bu eğilimin hükümet organları ve kamu kurumları tarafından mali teknolojilerdeki canlılığının fiilen tanınmamasına neden oldu. Başlangıçta kripto para birimleri, meraklıların, geliştiricilerin ve meraklıların ayrıcalığıydı, dolayısıyla sayısız efsane. Bu stereotipi reddetmek ve bilimsel olarak kanıtlanmış güvenilir, güvenilir isimlerle uğraşmak için, bu belgede sunulan kriptokrasitesi piyasasındaki tüm veriler, Cambridge Üniversitesi tarafından yayınlanan Dr. Garrick Hileman ve Michel Rauchs tarafından yapılan bir Küresel Kriptokrit Oran Karşılaştırması Araştırmasından alınmıştır. Nisan 2017. VISA bu araştırmacılara çalışmalarında yardımcı oldu. Diğer kaynaklardan gelen veriler ayrı ayrı gösterilir. Halihazırda, etkin kriptokrasi cüzdan kullanıcısı sayısı 2.900.000 ila 5.800.000 arasında değişiyor. 5,800,000 ila 11,500,000 cüzdan sahibi.

Yukarıdaki tablo, bazı noktalar üzerinde açıklamalara işaret etmektedir; bunlar, hemen görünür olmayabilir, ancak projenin iç yapısını anlamak için önemlidir. Sistem, yalnızca miktarlarını değil, ek kayıt ve karşılaştırma amacıyla her bir dosyanın boyutunu ve adını da kaydeden Uyarı'daki Doer'den alınan dosyaların karma bir miktarını HS'yi yapılandırır. Buna ek olarak, Doer's Modülü, Alert'ten gelen bilgileri içeren Blockchain'e gönderilecek bir bloğu yapılandırır, yani: 26 İstenilen Kullanıcı Modülü Başvuru Modülü IPFS tabanlı merkezi olmayan veritabanı Uyarı - Cep telefonu, PC Faturalandırma Sistemi İşlemesinin Etüm Kaynağı Sunucu Kayıt tarihi ve saati; Gönderilme tarihi ve saati; Ihlalin GPS koordinatları; Davanın kimliği; İsteğin kimliği; HS girişi ve daha fazlası. 27 IPFS şebeke düğümleri, büyük miktarda veriyi depolamak için dağıtılmış bir dosya sistemi oluşturan, içerik hedefli, eşler arası bir hiper medya iletişim protokolü olan IPFS'yi kullanır. Bu mimari çözüm, birlikte çalışırken işlem maliyetlerini düşürmeye yardımcı olacaktır. dağıtılan hizmet StopTheFakes.io Dahili bir faturalandırma sistemi dış ödemeleri yapmak ve Doors ve Requestors'ın SUB cüzdan oluşturmasına izin vermek için geliştirilmiştir.Bu sayede bir tıklama ile oluşturulmuş akıllı sözleşmelere atıfta bulunarak dahili ödemeleri ve işlemleri denetlemek yeterlidir Blockchain Ethereum.
Token
Hizmetin tam işlevselliğini sağlamak için etere dayalı simgeler oluşturulmaktadır. Mevcut Ethereum blok zincirini kullanmayı düşünüyoruz; kendi blok zincirimizi yaratma planımız yok. Akıllı sözleşmeler, hizmeti yetkisiz erişime, dolandırıcılık ve diğer yasadışı müdahalelere karşı korur. STF, StopTheFakes.io platformunda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış işlevsel bir simge. Başka bir deyişle, StopTheFakes.io platformundaki katılımcıların ihlalleri bildiren sinyaller alması ve göndermesine izin verir. Toplam 29.000.000 jeton düzenlenecek. Tekrarlanan veya ek ihraçlar planlanmamıştır. Değişim oranı: 1 Ethereum = 520 STFCoins Verilen simgelerin dağılımı:

Bu Siteyi Ziyaret Edin Daha Fazla Bilgi İçin:
Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
   

No comments:

Post a Comment