Wednesday 22 November 2017

ERVARING TRANSPARANT CRYPTOCURRENY INVESTEREN MET MIROCANA PLATFORM.

De zakenwereld ontwikkelt zich snel van zijn elementaire laag naar een niveau van hoge verfijning in bijna alle vertakkingen. Ongeveer elk onderdeel van het menselijke streven is om een ​​beetje globalisering te krijgen met de toepassing en het gebruik van de computer als instrument voor transactie, management en archivering. De online markt is meer beleggers dan ooit waargenomen in de geschiedenis van de mensheid in de huidige realiteit. Dit komt overeen met het feit dat de beschaving centraal staat in de zaken van de moderne mens, vandaar het vormgeven en opnieuw vormgeven van hoe de huidige wereld handelt en reageert op de onmiddellijke en vooruitstrevende marktomgeving. Uiteenlopende en convergente platforms worden gebruikt om de bedrijfsdoelstellingen van elke bedrijfsorganisatie naar huis te sturen met de bedoeling winst te maken op de lange termijn en in bedrijf te blijven. Beursanalyse, makelaars en beleggers vertrouwen op de automatisering van de digitale markt voordat een dubbeltje wordt uitgegeven in de vorm van een investering. Dit betekent impliciet dat digitale technologie een zeer fundamentele rol speelt in het marktsysteem van de 21e eeuw.
Uit onderzoek is echter gebleken dat de meeste computer-gemedieerde analyses en beurstreviews en -kansen tot nu toe niet digitaal zijn gegaan, aangezien de meeste beleggers nog steeds afhankelijk zijn van analoge technieken om vergelijkende marktanalyses te maken en hetzelfde resultaat te behalen, waardoor de online markt in sommige kwartalen lijken oninteressant en ver van de verwachtingen van de moderne tijd. In dezelfde geest ervaart de cryptocurrency-industrie een in-balans in de toepassing van de digitale aanbevelingen van de markt, vanwege het slechte gebruik van digitale technologie. Als een belegger in de cryptocurrency-industrie, is mijn ervaring niet ver verwijderd van het bovenstaande. De uitdaging van efficiënte indexrapporten en gearticuleerde valuta-tot-valuta-analyse is een van de meest prominente in de toplijst, precies waarom sommigen er vierkant achter blijven staan ​​dat het systeem niet betrouwbaar, veilig en toegankelijk is. Op https://mirocana.com/ ontdekte ik echter een beter cryptocurrency-platform dat voorraad-, valuta- en crypto-valuta-naar-valuta-analyse moeiteloos kan voorspellen.
Mirocana is een geavanceerd, zichzelf versterkend systeem gebaseerd op diepgaande neurale netten en andere moderne apparatuur, een eruditiemodel dat markten voor aandelen, munten en cryptocurrency voorspelt. Het op het Ethereum Blockchain-platform gebouwde platform assembleert, accumuleert, ontwikkelt en verkent enorme hoeveelheden geldelijke gegevens. Het gehele systeem is ontworpen om de nauwkeurigheid van voorspellingen continu te vergroten. Ten behoeve van dit platform zijn er drie hoofdmethodologieën om de voorspellingen en analyse van de online markt te verbeteren, inclusief transparantie, consistentie en veiligheid. Het platform gebruikt AI-power-systeem om analyses en voorspellingen te doen.

Het token-gebruik met het oog op deelname aan het platform is de MIRO-tokens. Een van de kernvisies van het platform is om kansen te bieden aan nieuwe leden van de markt voor cryptocurrency. Voor de hoofdfunctie van voorspellingen van aandelen, valuta en crypto-naar-crypto valuta markt realiteiten zal de 'historische extrapolatie' worden gebruikt. Gegevensinterpretatie in het systeem wordt strategie genoemd terwijl simulatie, gegevensbronoverwegingen en een huidig ​​onderzoeksproject wordt uitgevoerd door professionele wetenschappers, wiskundigen en kwantitatieve analisten die interesse in het concept hebben aangegeven. Voor informatie uit de eerste hand over de technische details van het platform en andere gedetailleerde informatie over het platform, downloadt u 'White Paper' op https://static.mirocana.com/documents/en/WhitePaper.pdf.
Om de routekaart van het platform te realiseren en de deelnemers deel te laten uitmaken van de inherente voordelen van dit op blockchain gebaseerde technologisch gestuurde platform, is de verkoop van ICO gepland. Er zijn 200, 000, 000 tokens als eerste levering met een headcap van 130, 000 ETH. 1 MIROCANA-token is 0,001 ETH-equivalent. De verkoop van het publiek begint om 19.00 uur GMT op 19 november 2017 en eindigt op 19.00 uur GMT op 19 december 2017.
Om sociaal te worden met het platform en contact te maken met andere deelnemers en leden van de sociale-mediacommunity, klikt u op;
https://www.facebook.com/mirocana/
https://twitter.com/mirocana
https://medium.com/@mirocana/
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2158272.0

Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360 


No comments:

Post a Comment