Wednesday 22 November 2017

Refereum - Game marketing en beloningen

Blockchain achtergrond
Blockchain is een relatief jonge industrie, maar de inherente vrijheid van geografische beperkingen en legacy betalingssystemen, vaardigheid in het weerstaan ​​van censuur, het vermogen om tussenpersonen te omzeilen, evenals andere technische hoogstandjes, [16] heeft het vandaag een waarde van $ 140 + miljard in de industrie overtroffen [ 17]. De waarde van een cryptocurrency ligt in de fundamentele waarde die het biedt als een hulpmiddel. De videogamesector heeft specifieke en systemische problemen die met blockchain kunnen worden opgelost. De $ 427 miljard die gewoonlijk aan reclame wordt uitgegeven, kan in plaats daarvan via Refereum worden herverdeeld aan individuele consumenten.
Stel je snel een spel van hoofden of staarten voor. Twee mensen kunnen een contract schrijven om geld in te zetten op de uitkomst van een toss. Wat als het contract werd geschreven op - of beter gezegd, in - de omgedraaide munt?
Dit is een slim contract. Een Ethereum (ERC20) token is geprogrammeerd met de informatie van het contract, de wallets van potentiële ontvangers en een manier om objectief de uitkomst te bepalen.
Refereum blockchain-contracten zijn gebaseerd op echte wereldinvloed en aanbevelingen van plezier. Refereum is een slimme contractgebaseerde oplossing; gebruikers maken een verwijzing of voldoen aan een aantal criteria, en de beloning wordt automatisch verdeeld onder alle betrokkenen. Het was onmogelijk om spelers met fiat-valuta te belonen vanwege ingewikkelde wettelijke en geopolitieke beperkingen, maar deze blockchain-oplossing verwijdert dergelijke barrières. Het maakt niet alleen engagementbeloningen mogelijk, maar verbindt ook en draagt ​​waarde over voorheen gescheiden gamewerelden. De wereldwijde marketingindustrie is rijp voor verstoring door deze slimmere, gedecentraliseerde technologie.roadmap
Open-source demo op basis van Refereum voor openbaar gebruik op het testnet, waardoor Refereum in games kan worden uitgegeven. Voorbereiding voor tokenverkoop in samenwerking met juridische partners en adviseurs.
Q2 2018 - Voltooiing van de kernfunctie Earn.Refereum.com met open source technische implementaties en documentatie voor ontwikkelaars van games.
Q3 2018 - Uitgebreide Twitch API-integratie met Unity asset store-hulpmiddelen (en andere engines), met gedetailleerde open-source documentatie voor optimale engagementopties voor ontwikkelaars.
Q4 2018 - Aanvullende functies en marketing met topgames voor Earn.Refereum.com. Door samen te werken met iedereen, kan iedereen Refereum kopen met creditcards.
Q4 2018 - Om het gebruik van tokens verder te stimuleren, werken we samen met en stimuleren we top Twitch-games en streamers om het Refereum-ecosysteem te maximaliseren.
Q1 2019 - Verdere exclusieve Refereum-content voor partners en fondsen met eSport-sponsoring en het maximaliseren van Twitch API-integratie met onze Unity-plug-in.
Q1 2020 - Versnellen van uitbreiding naar aanvullende industrieën met behulp van Refereum. Te beginnen met andere high-use verwijzingsindustrieën (van dapps tot mode) zullen we onze affiliate-traffic-backend voor elke branche snel verbreden.

Token specificaties

Valutacode: RFR

Type: Utility-token

Plaatsen na de komma: 4

Herhaalbaar: Ja

Totale tokenpremine bedrag: 5.000.000.000

Verkoopbedrag token: 2.500.000.000

ICAP-valutacode: RFR

ICAP-organisatiecode: RFRM

Tokens kunnen tijdens de verkoop op Refereum.com worden gekocht. Verdere details van de verkoop worden bekendgemaakt. Tokens worden gekocht met Ethereum en Bitcoin. Tokens zijn vereist voor de belangrijkste waardevoorstel van het platform. Tokens zijn inherent functioneel in zowel hun nut voor de voorgestelde waardepropositie als in ons voorbeeldspel vandaag.

Bron



Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
  

No comments:

Post a Comment