Wednesday 22 November 2017

MEETUP COINS / OUTMYSPHERE MOBIELE APP VOOR OUTING GOERS EN BAR OWNERS

Ben je een feestganger en wil je een werknemer een fooi geven? , Zou u een glas aanbieden aan een vriend met een mobiele app? Met de mobiele OutMySphere-app op iOS en Android kunt u bars, cafés, restaurants en nog veel meer bedrijven om u heen visualiseren, mensen in hun romantische omgeving visualiseren en contact met hen opnemen. MeeTip is een cryptocurrency die wordt gebruikt via OutMySphere. Met MeeTip kun je drankjes aan je vrienden, collega's en je soulmate aanbieden; en om de medewerker van uw keuze een tip te geven voor een instelling. Met deze app ziet u wie er in elke vestiging is en kunt u met hen communiceren. OutMySphere is een hybride project dat het meten en vergaderen van mensen combineert.
Met OutmySphere maak je je uitstapjes levendiger door
1. Het bekijken van de vestigingen om je heen, inclusief bars, restaurants, koffie, casino's, nachtclubs en fitnesscentra.
2. Het realistisch kennen van het aantal aanwezigen in het gekozen establishment, evenals hun naam en hun foto.
3. Identificatie of uw Facebook-vrienden aanwezig zijn in een vestiging.
4. Vind snel uw favoriete instellingen met het menu 'Favorieten'.
5. Door gebruik te maken van versleutelde berichtenservices waarmee u kunt chatten met andere mensen die aanwezig zijn in hetzelfde bedrijf als u.
Ben jij ook een café-eigenaar, restaurant of nachtclubmanager die vindt dat een gedecentraliseerd tipsysteem een ​​goed idee is? En wil je je menu weergeven in OutMySphere? Het OutMySphere-project is dan ook een investering die u absoluut moet doen om deel te nemen aan uw bar, restaurant, nachtclub of sportschool
Momenteel is de app goed voor meer dan 95% van de bars, restaurants en koffie over de hele wereld in OutMySphere.
Toegankelijk klantengedeelte voor elke eigenaar van deze vestigingen zou worden gemaakt. De eigenaren van de vestigingen kunnen een claim indienen via de mobiele applicatie. Er wordt een e-mail verzonden met een unieke code die moet worden ingevoerd in OutMySphereto om hun klantenzone te activeren.
In dit gebied kunnen cafébezitters de prijs in MeeTip van de 'vriendschapscocktail' en de 'cocktail of love' aangeven. Bij het bestellen ziet het etablissement onmiddellijk het bestelde verbruik, de voornaam en de foto van de besteller en de begunstigde. Alle brillenaankopen worden eerst verzonden via een hoofdaccount beheerd door OutMySphere, 1% kosten worden genomen en de rest wordt doorgestuurd naar de vestiging MeeTipwallet.
Met dit gebied kunnen barbezitters, restaurants en cafés hun werknemers registreren, zodat ze dankzij MeeTip tips van OutMySphere-gebruikers kunnen ontvangen. Dit zal alle werknemers in deze vestigingen aanmoedigen om OutMySphere te gebruiken om deze tips te ontvangen en te promoten bij de klant. Betalingen worden rechtstreeks verricht tussen de MeeTip-portefeuilles van OutMySphere-gebruikers en -medewerkers, dus zonder tussenpersonen en zonder kosten.
Bovendien biedt dit gebied de eigenaars van deze verschillende soorten etablissementen de mogelijkheid hun menu en hun prijzen te tonen.
In eerste instantie wordt alleen de cocktail van liefde en de vriendschapscocktail ter betaling aangeboden met MeeTip in de bars. Daarna kunnen de barmanagers en zelfs restaurants en cafés al hun consumpties in MeeTip verkopen dankzij het menu dat ze hebben geïnformeerd, waardoor de bestellingen en betalingen volledig gedecentraliseerd zijn.
Een unieke kenmerken van de OutMySphere mobiele app is een virtuele armband die de sentimentele status aangeeft van mensen om je heen. Ga naar https://www.outmysphere.com/ en download de mobiele app om het zelf uit te proberen.
Zou het niet leuk zijn om deel uit te maken van een project dat je leven mooier maakt met je geliefden bij je vingertoppen?
De MeeTip-portemonnee bevat uw munten en is toegankelijk via een webbrowser. Bovendien zal een portemonnee worden toegewezen aan elke gebruiker van OutMySphere in de app om ten volle te kunnen profiteren van de functies voor Drinken en Fooien. De lancering van de MeeTip-portemonnee is gepland in mei 2018. Een ICO van dit project staat echter voor de hand om in dit veelbelovende project te investeren.

Alle MeeTip die OutMySphere via de vergoeding maakt en die de barbezitters ontvangen na de verkoop van een bril, zullen via OutMySphere worden verkocht. MeeTip wordt verkocht voor ETH, BTC of via EUR / USD vanaf een creditcard. De snelheid van MeeTip zal de laatste drie dagen hoog zijn + 1%. Dit zorgt voor de constante stijging van de MeeTip-prijs.
Zodra een cafébezitter een MeeTip heeft verkocht, kan hij de cryptocurrency van de koper behouden of om een ​​conversie vragen, waarna hij via een overboeking wordt betaald.
Wat OutMySphere tot een goede investering maakt, is; Het aantal MeeTip-munten is beperkt tot 30.000.000 en er kunnen geen nieuwe munten worden gecreëerd vanwege de strikte wetten van slimme contracten.
Alle munten die worden verkocht binnen de pre-ICO en de belangrijkste ICO zijn de enige MeeTip die ooit in omloop zijn. Zodra OutmySphere compleet is en MeeTip-munten integreert, zal de vraag van MeeTip toenemen, omdat meer mensen het als een betaalmethode voor brillen en fooien eisen.
Als gevolg van ons terugkoopprogramma is de kans groot dat MeeTip een stijgende markt betreedt zodra het een ruil raakt. Als de bullish trend blijft hangen, zou de prijs van MeeTip gestaag moeten stijgen.
Bonustarieven worden aangeboden voor elke periode van de ICO. Voor de bijdrager die deelneemt tijdens de ICO betekent dit dat hij de basisrente van 1 ETH = 600 MTIP plus de huidige bonus die van kracht is, zal ontvangen.
Wees de eerste om MeeTIP @ http://www.meetip.io te bezitten en deel te nemen aan deze revolutie over vergaderingen en tips.
ICO PRESALE
ICO-voorverkoop begint op 17 november 2017 om 01:00 uur GMT en duurt 4 weken tot 15 december 2017 01:00 uur GMT. We accepteren alleen ETH valuta. Er zal wat bonustoewijzing zijn tijdens de ICO, de bonus zal in vier delen worden verdeeld;
First Day 1 ETH = 800 MTIP
Week 1 1 ETH = 750 MTIP
Week 2 1 ETH = 700 MTIP
Week 3 1 ETH = 650 MTIP
DE PRIJS VAN ICO

 
1 ETH = 600 MTIP Maximum te koop ICO: 27.000.000 MTIP Minimale transactiebedrag: 0.05 ETH Minimale doelstelling: 50.000 MTIP.
Uw investeringsfondsen zullen door het projectteam worden gebruikt om geld in te zamelen om OutMySphere te ontwikkelen.
-Eerste keer zullen een deel van het geld worden gebruikt om de herbouw van de app voort te zetten in de moedertaal op iOS en Android en het ontwerp te verbeteren om het 'vriendelijker' te maken. Integreer vervolgens de portemonnee in de app om de functies 'Drinken' en 'Tip' te activeren. Verschillende nieuwe ontwikkelaars zullen worden ingehuurd.
- Daarnaast zal marketing met vestigingsverzoeken worden toegewezen aan een deel van de ingezamelde fondsen. Campagne gericht adverteren, geholpen door Proxistore (zie Adviseurs) om de eigenaren van bars, restaurants en cafés te bereiken. Het promoten van de mobiele app op verschillende media zoals sociale netwerken en tv-reclame zal de geïnvesteerde middelen consumeren.
-Tot slot, het vervangen van de company Mongo DB database door de Bigchain DB blockchain om de data-opslag te decentraliseren.
Lees meer over het project @ https://meetip.io/pdf/WhitePaper.pdf
Een toegewijd team onder leiding van de CEO Tigran ARAKELIAN is een zeker succesvol project waarbij je jezelf engageert.
Tigran studeerde af aan de universiteit van Lille met een Master Degree in Digital Law. Hij heeft verschillende Fish & Chips-restaurants en een bar gecreëerd en beheerd voordat hij werd gelanceerd
OutMySphere. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het commerciële beheer van het project.
Klik voor meer informatie op de onderstaande links:

Website : https://outmysphere.com
ICO info : https://meetip.io 
BTCtalk : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2328623
Facebook: https://www.facebook.com/outmysphereapp/
Telegram: https://www.t.me/meetip
Twitter: https://twitter.com/outmysphere
Instagram: https://www.instagram.com/outmysphere/
Youtube: https://www.youtube.com/c/OutMySphere
Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
 

No comments:

Post a Comment