Monday 13 November 2017

4NEW - 's Werelds eerste tastbare Waste to Energy Blockchain

4NEW - De gemeenschap heeft de afgelopen jaren een toename van de afvalverwerking ervaren die van binnenuit kwam. Dit komt natuurlijk omdat ze goederen of apparatuur gebruiken die veel afval genereren.
Daarnaast gebruiken mensen ook veel energie die van de aarde komt, zoals Minyal en anderen. Vooral om de elektriciteitsbehoeften te leveren die ze dagelijks gebruiken voor thuis, op kantoor, op het bedrijf en voor anderen. Alle soorten van dit slechte fenomeen zullen zeker doorgaan, zo niet de mensen die erom geven.
Over het algemeen zijn er twee problemen die vandaag al streng zijn, namelijk het probleem van de hoeveelheid afval- en energietekortprobleem op aarde. En uitgaande van dat probleem probeert 4NEW deel te nemen aan het redden van mensen uit afval en het vergroten van de energievoorziening.
Integratie tussen afvalverwerkingsfaciliteiten om gunstige elektrische energie te genereren4NEW Limited werd de eerste ter wereld, die blockchain-technologie gebruikte om afvalverwerkingsfaciliteiten te integreren om lucratieve elektrische energie te genereren.
Het 4NEW-blockchainplatform wordt gebouwd op infrastructuur die ten grondslag ligt aan de verwerking die de volledige supply chain bestrijkt, van afvalinzameling tot energieopwekking. Waar zal de elektrische energie worden verkocht aan het nationale netwerk of tussen consumenten en branchecollega's.
4NEW heeft zelf een missie om geïntegreerde, schaalbare, gelocaliseerde blockchain-integratie te kunnen bieden als een oplossing om Waste to Energy te converteren met realtime feedback voor alle 4NEW-klanten. Door de afvalleveringsketen te integreren voor de levering van energie aan het blockchain-netwerk.
4NEW creëert schaalvoordelen en transparantie voor de consument, wat resulteert in besparingen en vertrouwen en blijft verantwoordelijk.
Het toekomstige doel is om 4NEW als een groothandel te laten functioneren, waarbij het team afval verzamelt en energie genereert door zich bij de consument te positioneren. Dit maakt het mogelijk om de volledige supply chain van afval en energie te beheersen.
4NEW creëert een geïntegreerd geïntegreerd platform, waarmee consumenten elke maand directe of getimede betalingen voor afvalinzameling en energieverbruik kunnen doen.
Het blockchain-platform zal ook worden geïntegreerd met de 4NEW Smart Meter om constante feedback te geven over het energieverbruik van de consument. Dit zal het vermogen van 4NEW om zijn klanten te volgen, te monitoren en te voorzien van een stabiele energievoorziening verbeteren.
4NEW revolutioneerde en standaardiseerde de twee industrieën door een open wisselmarkt te bieden die integreert met gedecentraliseerde blockchain. Hiermee kan 4NEW-munten wereldwijd worden verhandeld tussen industrie en consumenten. 4NEW-bedrijfsstrategie bevordert de activiteit tussen de volgende soorten consumenten:
1. Business to business2. Zakelijk naar consument3. Consument tot consument
4NEW EcosysteemHet 4NEW-ecosysteem omvat:1. 4NEW Coin Limited - biedt "Coin as a Service" aan branchegenoten, consumenten en vroege gebruikers. Het platform integreert een gedecentraliseerde open grafiek, die de uitwisseling vergemakkelijkt van transacties tussen Business to Business (B2B), Business to Consumer (B2C) en Consumer to Consumer (C2C) met betrekking tot de afval- en energiemarkten.2. 4NEW Limited - Afvalverwijdering Bedrijf voor energie.3. 4NEW Smart Meter Limited - Smart Meter voor verhuur en exploitatie.4. Beperkte activa - De moedervennootschap van onroerende goederen omvat materiële vaste activa.
Meer informatie over dit project is te lezen in Whitepaper en Lightpaper
4NEW Coin Token Sales (FRNC)

Totaal aangeboden token is 300.000.000 FRNC. Waar zoveel als 100.000.000 FRNC zal worden toegewezen aan elke fabriekslocatie. Als er maar één fabriekslocatie wordt gelanceerd, worden de resterende 200.000.000 munten in de cash van het bedrijf geplaatst totdat het managementteam klaar is om extra eigenschappen te verwerven om extra fabrieken te bouwen.
In dit geval zal 4NEW nooit toestemming geven voor de uitgifte van extra munten zoals hierboven vermeld van 300.000.000 FRNC's die werden gelanceerd op het moment van de aanvankelijke aanbieding van de munten. Daarom zal een eventuele groei in 4NEW in de toekomst altijd afhankelijk zijn van het aanbod munten dat in deze aanbieding wordt uitgegeven.
De 4NEW-partij verkoopt slechts vijfentwintig miljoen munten om de eerste fabriek op te zetten, waardoor dit project goed zal werken. Vervolgens kan elke 4NEW-muntenhouder die in de voorverkoop en directe introductie in 2017 koopt, ervoor kiezen om op elke beurs tegen de geldende marktprijs op dat moment te verkopen.
Insiders 4NEW en oprichters mogen geen munten verkopen tot 1 januari 2019. Geplande, onverkochte 4NEW-munten worden verbrand. Bovendien, om enige twijfel te voorkomen, als er slechts 50 miljoen munten werden verkocht, zullen er 25 miljoen munten worden ingezameld door Insiders en de rest zullen 25 miljoen munten worden verbrand.
Voor de andere twee fabrieken zullen tweehonderd miljoen munten worden gereserveerd in de Schatkist voor toekomstige ontwikkelingsdoeleinden. De verwerving van 4NEW via het initiële aanbod van munten is niet-restitueerbaar. 4NEW-munten worden alleen gebruikt in verband met 4NEW-goederen en -diensten binnen het ecosysteem. Elke acquisitie en gebruik van 4NEW-munten brengt aanzienlijke financiële risico's met zich mee, waaronder het gebruik van experimentele software.
Uit de uitleg denk ik dat je kunt beslissen om mee te doen of niet in dit project. Maar in mijn persoonlijke mening is dit project buitengewoon en het is jammer om het te missen. Je kunt de verkoop van de munten te weten komen, samen met de volgende bonussen:
Datum: 17 - 23 oktober 2017Prijs: 1 ETH = 264 FRNC (met 55% bonusmunten)
Datum: 24 - 31 oktober 2017Prijs: 1 ETH = 242 FRNC (met 40% bonusmunten)
Datum: 1 - 14 november 2017Prijs: 1 ETH = 220 FRNC (met 30% bonusmunten)
Datum: 15 november - 15 december 2017Prijs: 1 ETH = 170 FRNC

Website: https://4new.co.uk

Whitepaper: https://4new.co.uk/4new_whitepaper.pdf
Lightpaper: https://4new.co.uk/4new_lightpaper.pdf

Explorer: https://ethplorer.io/address/0x1e89b045e633c80d2bd1e0dd6bb69a5e7fdfb21a

Facebook: @4newcoin
Twitter: https://twitter.com/4newcoin
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCaShD0BaK_qRCzBiqokyOFQ
Linkedin: https://linkedin.com/company/4new
Instagram: https://instagram.com/4newcoin
Medium: https://medium.com/@4newcoin
Slack: https://join.slack.com/t/4new/shared_invite/enQtMjUzNTYzNDUxODU2LWNkNzI0NGMzYWQzMjRmZDRiNTZiNzllYjVjYTA5ZjZiMmJlYTIyYzczNWI4ZmNjOTQ5ZWFhNGQ3YTBiNjkyYzg
Telegram: https://t.me/joinchat/EgIZbBDLYGHlhtbSS58i-Q
Reddit: https://www.reddit.com/r/4NEW/
Github: https://github.com/muditgrover/4new-crowdsale


Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360

No comments:

Post a Comment