Friday 3 November 2017

Worldcore: Nieuwe rand Betaaloplossing voor de wereld

Naarmate de wereld steeds meer digitaal wordt, moeten we ook digitaal worden om vooruit te kunnen gaan. De eerste online betalingsdienst was x.com opgericht door Elon Musk, die later zijn naam veranderde in PayPal. Dit was terug in 1999 en bijna 20 jaar later hebben we nog een spannende betalingsoplossingsdienst-Worldcore. Worldcore, gelanceerd in 2015, is een online betalingsdienst op basis van blockchain technologie die financiële oplossingen biedt. Het heeft zijn kantoor in Praag en is gelicentieerd door de Nationale Bank van Tsjechië. De belangrijkste klanten zijn freelancers, organisaties, online marktplaatsen en kleine bedrijven.

Waarom Worldcore?

Multi-curency betaling rekening

Worldcore is een geweldige optie voor degenen die geen bankrekening hebben. U kunt eenvoudig overschrijvingen accepteren zonder een bankrekening te hebben. Betalingen kunnen ook in verschillende valuta's worden verzonden / ontvangen. Voor elke storting die u in uw wereldkernrekening maakt, zal Worldcore 0% commissie opladen.

Worldcore Cards

 Worldcore biedt u drie kaarten:
WorldCore Prepaid Debit Card is een debetkaart met een dagelijkse terugtrekkingslimiet van 4.000 EUR of gelijkwaardig en terugtrekkingslimiet van 1.000 per transactie tegen transactiekosten van 2,25 EUR per ATM-terugtrekking. De kaart ondersteunt USD, EUR en GBP valuta. Deze kaart wordt geleverd met een speciale functie genaamd Mass Payment, waarmee een werkgever op één keer al zijn medewerkers kan betalen.
Worldcore Virtual Debit Card is een virtuele kaart die kan worden gekoppeld aan online winkels. Deze kaart kan direct worden afgegeven en kan een maximale saldo van 20.000 USD of EUR hebben. Deze kaart is een zegen voor iedereen die online winkelt of degenen die altijd onderweg zijn. Het enige wat u hoeft te doen is inloggen op u WorldCore account en betaal met uw virtuele kaart.
Payanycard is een betaalkaart die gebruikt kan worden om cryptocurrency naar een betaalkaart te sturen. Het kan worden gebruikt om cryptocurrency vanaf elke kaart te verzenden / ontvangen en vice versa.
Bulk of Massa Betalingen
Dit is een van de beste kenmerken van Worldcore, waardoor het verschilt van anderen. U hoeft alleen een spreadsheetdocument op te maken, het te uploaden naar de sectie voor massabetalingen en de transactie te verwerken binnen enkele seconden. Er is 0% vergoeding voor overdrachten naar andere Worldcore accounts.
Affiliate programma
Je kunt ook beginnen met verdienen door alleen partner te worden en zonder WRC-tokens te kunnen kopen. Je kunt een bonus ontvangen van Worldcore voor het promoten van hun betaalproducten. Als u een organisatie bent, moet u uw klanten vertellen om Worldcore te gebruiken en u krijgt een levenslange verdienst op basis van de inkomsten delen.
Veiligheid
Waarschijnlijk is het beste kenmerk van Worldcore haar veiligheid. Het biedt verschillende biometrische beveiligingsopties zoals Voicekey, Facekey en vingerafdrukken. Worldcore is PCI DSS niveau 1, dat is de hoogste rating. Worldcore volgt ook alle transacties en zoekt eventuele verdachte activiteiten.
Dedicated App
 
De app-versie van de app is uit en is vrij makkelijk te gebruiken. De app is toegankelijk via Voicekey, Facekey, vingerafdruk en wachtwoord. De app wordt uiterlijk eind oktober vrijgelaten.
ICO DETAILS
Presale vindt plaats op 2 oktober 2017 en de menigteverkoop vindt plaats op 14 oktober 2017. Het symbool is WRC en 1 WRC = 0,10 USD. Er worden in totaal 1,000,000,000 tokens gegenereerd. Alle onverkochte tokens worden verbrand.
WAAROM BELEGGEN IN WORLDCORE?
Pre-sale tokens worden verkocht tegen een korting die direct na de ICO kan worden verkocht om directe winst te maken. 30% van de jaarwinst van het bedrijf wordt op 31 maart elk jaar aan haar klanten verdeeld. Alle beleggers die tokens ter waarde van USD 50.000 of meer bezitten, hebben ook toegang tot de realtime financiële rapporten van Worldcore. De tokens kunnen ook worden verhandeld op online uitwisselingen.
BEOORDELING
Worldcore lijkt een geweldig product en ik denk dat het een groot potentieel heeft. Momenteel heeft het slechts 40 mensen in dienst, maar ik denk dat het maar een kwestie van tijd is voordat Worldcore een grote speler in de online betalingsmarkt wordt. Ik denk dat het beste kenmerk van Worldcore het massa- of bulkbetalingssysteem is. Het zou heel snel de universele manier kunnen worden om werkgevers hun werknemers te betalen. Als u een belegger bent, denk dan niet twee keer voordat u belegt in Worldcore.
Voor meer informatie bezoek:

 
ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
 

No comments:

Post a Comment