Saturday 25 November 2017

Alfatoken: creëer en ontwikkel snel uw eigen ICO met experts

Zonder enige twijfel is 2017 een jaar dat werd gekenmerkt door de hausse van de verschijningen van de ICO van de meest uiteenlopende mogelijkheden van adoptie van blockchain-voorstellen. En achter elke ICO bevindt zich een team van consultants dat alle technische aspecten ontwikkelt en dat de levensvatbaarheid van elk project verzekert, zodat het niet alleen in een fata morgana is, maar ook in een realiteit. Een van de bedrijven die dit heel duidelijk zegt, zijn de mensen van Alfatoken, die we in dit artikel zullen bespreken.
Crowdfunding is een methode om veel kleine bijdragen te verzamelen, via een lijn om een ​​organisatie te financieren, te financieren of kapitaliseren. Het nieuwe fenomeen van fondsenwerving - Initial Currency Offering, ICO - wordt gevoed door een synergetische convergentie van blockchain-technologie, nieuwe rijkdom door digitale valuta, ondernemers en investeerders met crypto-ideeën. Ondernemers werven geld door hun eigen tokens of munten te maken. Deze worden aangeboden tegen gereduceerde prijzen op digitale activa vóór uitwisselingen van cryptocurrencies. Dit creëert een digitale asset, met een bepaalde waarde en op basis van consensus bereikt door de investering, de waarde wordt opgelost door een netwerk van deelnemers en niet door een centrale autoriteit of overheid. In deze cyclus kunnen we het crowdfundingsfenomeen en de ICO's samenvatten.
AlfaToken is een service die is ontwikkeld om tokens en contracten te creëren voor alle soorten zakelijke relaties, inclusief het aanbieden van eerste munten - ICO'S -. De blokketens die worden ondersteund door de Alfatoken-service zijn Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, NEM, Ethereum Classic, Waves en BitShares. Het is een platform waarmee u uw eigen tokens kunt uitgeven en slimme contracten kunt maken in verschillende blockchains voor bedrijven zonder programmeerkennis die investeringen willen verkrijgen via het initiële valutadienstenaanbod - ICO's -.
Het doel van Alfatoken op lange termijn, zoals ze in hun Witboek zeggen, is om een ​​eenvoudig te gebruiken service te bieden voor het maken van tokens en contracten voor elk type zakelijke relatie. Ze bouwen een service-ecosysteem dat bedrijven helpt om zich voor te bereiden op Pre ICO- en ICO-campagnes vanuit technisch oogpunt. Klanten kunnen hun eigen tokens uitgeven en een slim contract maken voor ICO in verschillende blockchains van hun keuze, waaronder Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, NEM, Ethereum Classic, Waves en BitShares. Er zijn geen speciale programmeervaardigheden vereist en het hele uitzendproces duurt slechts enkele minuten vanaf het platform. AlfaToken biedt klanten ook een geautomatiseerde lokaliseringsservice aan beleggers die bereid zijn om investeringen in verschillende cryptocurrencies te verhogen, evenals een service die helpt bij het beheren en uitvoeren van andere gerelateerde programma's.

Alfatoken van zijn kant is zijn platform aan het ontwikkelen en om het beste daarvan te bereiken heeft het een PRE ICO gelanceerd. Alfatoken tokens, ALFA, zullen een hulpmiddel en methode voor uitwisseling binnen het platform zijn, niet de basis van toekomstige voordelen. Er worden slechts 100 miljoen ALFA-chips gemaakt.

De voorverkoop begon op 29 september en eindigt op 29 oktober 2017 om 10:00 uur. De referentieprijs is 1 ALFA = 0,002 ETH; 1 ETH = 500 ALPHA.

Al in oktober 2017 zal er een lanceerplatform zijn waarop iedereen tokens kan uitgeven en slimme contracten kan maken voor Pre ICO / ICO in Ethereum blockchain.

Je kunt het Alfatoken-platform volgen in hun sociale netwerken en vooral in hun Twitter-account, waar ze op de hoogte kunnen blijven van al hun nieuws.

TWITTERTELEGRAMREDDITFACEBOOK
Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
 

No comments:

Post a Comment