Monday 6 November 2017

Een nieuw platform voor handel en investeringen

In deze recente jaren worden de cryptocurrencies en ICO populair over de hele wereld en er zijn veel nieuwe cryptocurrencies en ICO worden geïntroduceerd en gelanceerd. Dit heeft voor beleggers een groot probleem veroorzaakt om te beslissen in welke ICO ze willen investeren en welke cryptocurrencies moeten worden gekocht, met name voor de nieuwkomer die op dit gebied wil investeren maar geen kennis op dit gebied heeft. De nieuwe kijker zou kunnen voelen dat ze verloren waren in een enorme jungle zonder navigatiehulpmiddelen om hen te begeleiden het bos te verlaten. Hoewel er veel forum zoals Bitcointalk is dat informatie biedt om te onderzoeken of weet over de cryptocurrency, maar er zijn nog steeds valse informatie daar. Daarom kunnen ze een fout maken of een slechte beslissing nemen over het beleggen van hun geld in het verkeerde project of op de verkeerde timing.
Deze enorme markt en probleem is het probleem geworden voor de investeerders en ook voor het projectteam van de ICO of de cryotocurrency. Vanwege de onzekerheid van beleggen op ICO en munten, is de belegger bang om te beleggen en ervoor te kiezen om niet te beleggen in een van deze beleggingen. Vandaar dat de ICO en de munt hun potentiële investeerders verloren en ook de investeerders verliezen zeker hun grote kans om een ​​hoog rendement uit de investering te halen als de ICO en de munt succesvol zijn.
In dit geval heeft een innovatief team met ervaring op het gebied van beleggingen en handel een project ontwikkeld als oplossing om het bovengenoemde probleem op te lossen. Dus laat me de naam van het project introduceren, dat vandaag de hoofdrolspeler van dit artikel zal zijn,
## INVESTY - Een nieuw platform voor handel en investeringen
Investy is een nieuw platform dat door een ervaren team is geïntroduceerd en waarvan de leden deskundig zijn op het gebied van handel en investeringen, waarbij gebruik werd gemaakt van het gedecentraliseerde systeem. Investy is speciaal ontwikkeld voor gedecentraliseerde investeringen waarmee de gebruikers van het systeem kunnen investeren in cryptocurrencies, fondsen, portefeuilles, ICO en particuliere handelaren. Met het gedecentraliseerde systeem zijn alle activiteiten traceerbaar, transparant en toegankelijk. Dit helpt de gebruikers ervoor te zorgen dat ze op een veiliger manier investeren.
Door Investy te gebruiken, kunt u op een meer veilige manier investeren in cryptocurrency. U kunt één manager of meerdere managers kiezen die ervaren zijn in het investeren in cryptocurrency om u te helpen bij de investering. Het portfolio van de managers wordt getoond in het profiel van de managers om u een duidelijk beeld te geven van hoe hij ervaart. Vanwege het gedecentraliseerde systeem dat in dit platform wordt gebruikt, worden alle activiteiten van de managers op het platform getoond. Daarom kunnen de toepassingen een duidelijk beeld hebben van wat er gaande is. Door de investeerders te helpen bij het beleggen, zullen de managers reputatie krijgen als een betrouwbare winstgevende handelaar wanneer hij of zij een succesvolle investering en de statistiek maakt. Vandaar, verhoogde de winst. In deze situatie kunnen we zien dat beide partijen winstgevend zijn.
Niet alleen dat, Investy ook rekening houdend met betrekking tot andere zaken zoals nieuwkomers weet niet hoe het systeem te gebruiken. Daarom heeft het team een ​​gebruikersvriendelijk systeem geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat zelfs nieuwkomers weten hoe het systeem moet worden gebruikt. Momenteel heeft het team een ​​demoversie van het systeem ontwikkeld en is het zeer eenvoudig te gebruiken (klik hier om de demoversie te proberen http://demo.investy.io/)
Naar mijn mening is Investy een geïnteresseerd project dat veel beleggers kan helpen die zich zorgen maken over welke ICO of token waarop wordt geïnvesteerd. Ik ben ook een keer een nieuwkomer en was de weg kwijtgeraakt door te investeren in de verkeerde ICO en token. Daarom ken ik echt het gevoel van de behoeften van assistenten van de professional. Bovendien zijn er slechts een paar concurrenten die zich op dezelfde manier concentreren als de Investy en op basis van mijn onderzoek heeft Investy een betere kans dan zijn concurrenten.

Investy was al klaar met de pre-sale voor zijn medaille en het blijkt een succesvolle pre-sale te zijn en zal vanaf november tot december zijn symbolische verkopen lanceren. Voor meer informatie over de tokenverkopen, kunt u meer informatie vinden op hun website of de whitepaper. Ik zal een link plaatsen naar zowel de website als whitepaper als je geïnteresseerd bent in het project.

Voor meer informatie over Investy, kunt u uitchecken in:

Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
 

No comments:

Post a Comment