Sunday 26 November 2017

PAYPRO - lanceert de eerste echt gedecentraliseerde financiële marktplaats

Toen Bitcoin naar voren kwam als een alternatief voor het huidige piramide-betalingsnetwerk, was iedereen verbaasd over de industrie door een nieuw gedecentraliseerd betalingsnetwerk te beloven. Dit werd de tweede internetrevolutie genoemd, maar Blockchainnog steeds gevonden Met de opkomst van Ethereal vonden we Blockchain niet alleen in staat om het huidige betalingsnetwerk te veranderen en ook om het algehele ecosysteem te veranderen. Dezelfde Blockchain-principes kunnen worden toegepast op eigendomskenmerken, digitale identiteiten, toeleveringsketens, verzekeringen of klinische proeven, bijvoorbeeld. Vanuit mijn perspectief is een nieuw begrip van hoe Blockchain kan worden gebruikt dankzij slimme contracten het uitgangspunt voor het bouwen van een digitaal rechtssysteem.
PayPro werd in 2015 geboren als een online tool om betalingen te doen in 25 valuta-besparingen tot 90% op verborgen bankkosten. We worden bestuurd door de Financial Conduct Authority, die twee totale fondsen van 750 duizend pond verzamelt en iets meer dan een jaar op de markt doorbrengt. We hebben met succes € 500.000 per maand verwerkt, wat helemaal niet slecht is in vergelijking met de initiële start van Kantox of Transferwise

Wat is PayPro?
PayPro is een gedecentraliseerde bank die is opgezet om met een nieuw ecosysteem om te gaan, waarvan de waarde dankzij Smart Contracts in een nieuwe vorm wordt weergegeven. We hebben ook een Wallet ontwikkeld waar gebruikers crypto-valuta en ERC-20-tokens kunnen opslaan

Nadat we PayPro hebben gebouwd, kunnen gebruikers bijvoorbeeld ETH, BTC of GAS opslaan en de markt gebruiken om te investeren in crowdfundingplatforms. Zo worden bijvoorbeeld aandelen die zijn ontvangen van die investeringen in Token Shapes ook opgeslagen in PayPro. Als gevolg hiervan worden alle activa van Crypto en Individual Liability weergegeven op PayPro.

HET PRODUCT
We begrijpen dat de kernfunctionaliteit van PayPro de capaciteit moet zijn om valutawaarde op te slaan en te besteden. Anders heeft het geen zin om waarde op te slaan als het niet kan worden gebruikt. Om die reden hebben we eerst het bankplatform gebouwd.
Portemonnee
PayPro zal de meeste vormen van crypto-valuta accepteren. Met Ethereum kunnen gebruikers ten minste de 100 meest gebruikte valuta's per transactie volume per dag opslaan. Natuurlijk, PayProToken wordt onze hoofdvaluta en kan gemakkelijk worden ingewisseld met elke andere valuta.Tot nu toe hebben we een iOS-app ontwikkeld waarmee BTC kan worden opgeslagen, maar dit is slechts een bewijs van het concept dat is gemaakt voor gebruikerservaring.Je kunt het hier downloaden in de AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/paypro/id1225181484?l=ca&ls=1&mt=8
Marktplaats (niet beschikbaar tot juli 2019)
Aan de ene kant kunnen gebruikers hun PayPro-tokens, ook wel bekend als PYP's, gebruiken voor het kopen van een dienst in demarktplaats. Deze diensten variëren van leningen of kredieten tot investeringen. Zodra de gebruiker zijn PYP's heeft uitgegeven, zal er een token zijnontvangen en opgeslagen in de applicatie als gevolg van het gebruik van een Smart Contract. Bijvoorbeeld als een gebruiker wil investeren in crowdfundingplatform, kan hij bladeren naar crowdfundingplatforms, een campagne selecteren, betalen in PYPs en het token ontvangen in ruil voor PayPro.

DApp-beheer
Wij zijn ervan overtuigd dat PayPro geen eigendomsrechten heeft over dApp. Anders zal de essentie van wat dApp zal worden gecorrumpeerd.Van de uitgegeven 100% token, verdelen we slechts 40% van deze hoeveelheid ICO. Hoewel er werd gevraagd naar de mogelijkheid om de resterende tokens te branden, denken we dat het platform door het token zal worden geleidhouders die onze langetermijndoelen niet prioriteren, maar uitsluitend op speculatie. Zoals David Jonhston aanbeveelt, wordt het eigendom van dApp steeds minder gecentraliseerd na het delen van hun tokens door fondsenwerving en samenwerking.
TOKEN VERKOOP
Beheer dApp
Wat is tokenverkoop?
Wanneer verdere ontwikkeling van het bedrijf vereist is, kan een door het bedrijf gemaakt bewijs worden verstrekt in de vorm van een fondsuitwisseling.
Voordelen van dubbele tokenverkoop; vanuit een bedrijfsperspectief,Het grote voordeel hiervan is dat bedrijven sneller toegang hebben tot de traditionele route van vestiging. Vanuit het perspectief van een belegger is er een groter aantal redenen waarom deze methode aantrekkelijker kan zijn dan traditionele investeringen;
- Hoewel traditionele fondsen bestaan ​​uit aandelenruil met geld, die in veel gevallen niet kunnen worden verhandeld, kunnen de meeste tokens op elk moment op de markt worden doorverkocht. Door dit te doen, kunnen beleggers hun middelen in een meer liquide actief verdelen.
- Er is een toenemend aantal individuen dat meestal wordt blootgesteld aan crypto-valuta en daarom is het nodig om resultaten te produceren in ecosystemen.
- Iit biedt een veilige tool om overal ter wereld te beleggen zonder dat u te veel betrokken raakt bij het lokale rechtssysteem en de jurisdictie van conflicten die hieruit voortvloeien.

Maken van tokens
ERC20-standaard wordt gebruikt voor alle tokens die op Ethereum zijn gemaakt.
Er wordt 20.000 ETH geplaatst en 40% van alle PayPro-tokens worden uitgegevenin de eerste verkoop.
Het slimme contract is zo ingesteld dat de aflevering van de PayPro-tokens automatisch verlooptgebeuren direct nadat de ETH zijn ontvangen.
De toewijzing van tokens is als volgt:
- 5% wordt na verloop van tijd als beloning aan de gemeenschap uitgedeeldvoor R & D en premies.
- 15% wordt toegewezen aan vroege investeerders en financiers en toekomstige partnerschappen.
- 20% is gereserveerd voor het huidige team en het belangrijkste, de toekomstmotivatiepakketten van teamleden.
- De laatste 20% zal in handen zijn van PayPro, onder toezicht van de gemeenschap,om toekomstige duurzaamheid te bereiken via netwerkomzetverdelingen.
De levering van PayPro Tokens (PYP) uit het slimme contract zal plaatsvindenonmiddellijk nadat de ETH is verzonden.
Token verkoopperiode
De token-uitverkoop start op 22 november 2017 om 21.00 uur GMT en eindigt op 22 december om 21.00 uur GMT of wanneer de doelwaarde van 20.000 ETH wordt bereikt.

Tokens aangeboden via ICO - 40%

De ingezamelde gelden zullen worden gebruikt om de ontwikkeling van het platform voor de komende 4 jaar te financieren.

Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
     

No comments:

Post a Comment