Friday 3 November 2017

Nitro: Μια μη συμβατική πλατφόρμα για έναν λαϊκό που θα συμμετάσχει στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών βίντεο

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών βίντεο κέρδισε έσοδα ύψους περίπου 101,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το έτος 2016, γεγονός που δείχνει τεράστιο δυναμικό για επενδύσεις στον τομέα αυτό. Παρόλο που οι παίκτες κυλούν δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως, όμως δεν είναι ευκολότερο για ένα κοινό άτομο να εισέλθει στον τομέα αυτό για να συμμετάσχει και να επωφεληθεί από τα έσοδα που παράγονται αλλά αγοράζει το παιχνίδι. Ένας από τους παραδοσιακούς τρόπους συμμετοχής στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών είναι η κατοχή μετοχικού κεφαλαίου, αλλά ο περιορισμός είναι ότι πολλές εταιρείες επιτρέπουν αυτό το είδος επένδυσης, δεδομένου ότι οι πρώτες εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών δεν κατέχουν τέτοιους πόρους για να έχουν πρόσβαση στις δημόσιες εμπορικές αγορές. Τα εμπόδια όχι μόνο δυσχεραίνουν τις επιχειρήσεις να κερδίζουν έσοδα, αλλά και περιορίζουν τις ευκαιρίες για έναν κοινό άνθρωπο να επενδύει στη βιομηχανία.
Οι επιχειρηματικοί άγγελοι ή οι ανεπίσημες επενδύσεις σε ιδιωτικούς οργανισμούς είναι ένας άλλος τρόπος συμμετοχής στον τομέα τυχερών παιχνιδιών βίντεο. Ωστόσο, τα περιουσιακά στοιχεία είναι εξαιρετικά μη ρευστοποιήσιμα σε αυτή την περίπτωση, γεγονός που οδηγεί σε αυξημένες πιθανότητες κινδύνου και οι συνηθισμένοι άνθρωποι δεν δείχνουν ενδιαφέρον για την προσαρμογή αυτής της επιλογής. Όλοι αυτοί οι παράγοντες περιορίζουν σοβαρά τις επενδυτικές ευκαιρίες για το κοινό στον τομέα των τυχερών παιγνίων. Σας παρουσιάζουμε μια νέα, καινοτόμο και μη συμβατική πλατφόρμα βασισμένη στην τεχνολογία blockchain ως εναλλακτική λύση στις τρέχουσες διαθέσιμες επιλογές. Το προσφερόμενο σύστημα πρόκειται να είναι το πρώτο σύστημα κρυπτογράφησης που έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία blockchain και θα υποστηρίζεται από μια αναγνωρισμένη δημόσια εταιρεία "iCandy Interactive Limited" (λειτουργεί μια ομάδα κινητών τηλεφώνων για την ανάπτυξη παιχνιδιών και κατατάσσεται στο Australian Exchange Securities). " (https://www.nitro.live/about-us.html). Το στούντιο παιχνιδιών για κινητά υποστηρίζεται επί του παρόντος από έμπειρους προγραμματιστές και επενδυτές του τομέα τυχερών παιχνιδιών βίντεο. Η χρήση της τεχνολογίας blockchain προσθέτει επιπλέον παράγοντα διαφάνειας στο σύστημα για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη όλων των στοιχείων του συστήματος.

Η πλατφόρμα μας, η Nitro, διαθέτει τη δύναμη της τεχνολογίας blockchain και της κρυπτογράφησης για να λειτουργήσει ως ένα ισχυρό και αυτόνομο σύστημα για μέγιστη άνεση των χρηστών της. Το όραμα πίσω από το σχεδιασμό αυτού του συστήματος δεν ήταν μόνο να καθορίσει τα υπάρχοντα πρωτογενή προβλήματα εντός του τομέα, αλλά και να προσφέρει μια εύκολη και χωρίς τριβή είσοδο στον κοινό άνθρωπο και γυναίκα, καθώς είναι πολύ δύσκολο για ένα λαϊκό να επενδύσει και να επωφεληθεί με τη μορφή έσοδα από αυτή τη βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων. Δεδομένου ότι μόνο λίγες εταιρείες κυριαρχούν στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών αυτή τη στιγμή και η έλλειψη ποικιλομορφίας και ανεπαρκών πόρων επικοινωνίας μεταξύ παικτών και παραγωγών παιχνιδιών έχουν περιορίσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών βίντεο.Το Nitro δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες συμβόλων σε όλο τον κόσμο να συμμετέχουν και να κερδίζουν τα μέγιστα έσοδα από την οικονομία των τυχερών παιχνιδιών βίντεο (https://www.nitro.live/whitepaper.html). Οι ορισμένοι τρόποι απόκτησης του οφέλους μέσω των μαρκών NOX είναι:
• Οι ιδιοκτήτες μπορούν να λάβουν μέρος στην ανάπτυξη υπόσχεσης παιχνιδιών υπό ανάπτυξη.• Οι κάτοχοι μαρκαρίσματος μπορούν να λάβουν ανταμοιβή μετά την επιτυχία των παιχνιδιών στα οποία έχουν επενδύσει και χρηματοδοτούνται από το σύστημα Nitro.• Οι μάρκες NOX διευκολύνουν τη συμμετοχή των ιδιοκτητών συμβόλων με τους παραγωγούς παιχνιδιών, τους προγραμματιστές, τους χρηματοδότες και τους εμπόρους στην αγορά ή τον κόμβο μέσω ανταλλαγής μαρκών ΝΟΧ.Βρισκόμαστε ακόμα στην πορεία μας προς την επιτυχία και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά.

ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
 

No comments:

Post a Comment