Saturday 4 November 2017

SimplyVital Health - Zorgt voor True Care

Dit platform maakt gebruik van blockchain-technologie voor het vereenvoudigen van medische dossiers. Simply Vital Health is de naam van het project met zijn aanstaande ICO volgende maand 31 oktober 2017.
Wat is gewoon vitale gezondheid?Zoals eerder gezegd, is SimplyVital Health een health-startup-service die gebruikmaakt van blockchain-technologie om medische dossiers te vereenvoudigen. In detail is SimplyVital Health een blockchain-georiënteerd gedistribueerd systeem dat speciaal is ontwikkeld voor de gezondheidszorg. Bestaande blockchain-gedistribueerde systemen zijn niet geschikt voor de gezondheidszorg, het doel van SimplyVital Health is om een ​​blockchain-systeem te creëren dat de veiligheidsverwachtingen en -vereisten van de gezondheidszorg kan doorstaan ​​door te zorgen voor betere gegevensintegriteit, encryptie en door een valideringssysteem te bieden om de mijnwerkers te laten werken dit netwerk is compliant entiteiten.SimplyVital Health zet ware zorg in gang en stimuleert de zorginfrastructuur vooruit. Met een steeds meer verbonden wereld en een wereldwijde verschuiving van betalingen op basis van het volume in de gezondheidszorg, streven aanbieders en patiënten naar meer efficiëntie in zorgcoördinatie. Wanneer aanbieders over klinische grenzen heen samenwerken, is de patiëntenzorg beter, gestroomlijnder en goedkoper. Bestaande vuile infrastructuur vormt echter een enorme barrière, waardoor het vermogen van de zorgverleners om de zorg te verbeteren wordt verlamd
WAAROM DE BEHOEFTE AAN EEN ENKELE VITALE GEZONDHEID?Gezondheid ziet historische veranderingen door middel van betalingshervorming. Ondoeltreffende coördinatie van zorg zal resulteren in financiële boetes voor dienstverleners. De provider kan niet slagen met de bestaande technologie-infrastructuur. Ons platform helpt serviceproviders in deze nieuwe omgeving.
HOE HET WERKTSimplyVital Health gebruikt een gedistribueerde hashtabel in combinatie met een Ethereum-basisblokkoppeling om, naast vele andere functies, een mogelijkheid te bieden voor het delen van wrijvingsloze gegevens en toegang tot nieuwe inkomstenstromen. Dit wordt bereikt via een upgrade naar gegevensintegriteit en beveiligingssysteem en de toevoeging van een uitvoerend governancesysteem voor knooppuntvalidatie.Bestaand platform biedt beveiliging Hun huidige platform op de markt, ConnectingCare, is een realistisch, praktisch gebruik van blockchaintechnologie. Een opzettelijk eenvoudige introductie van blockchain-technologie in de gezondheidszorg, deze tool vergroot de infrastructuur van hun huidige klanten met behulp van bestaande gegevens om zorgpadflexibiliteit te creëren, prospectief financiële gegevens bij te houden, onveranderlijke records bij te houden en analyses nauwkeurig te bewaken.

GEZONDHEID NEXUS?
Gezondheid Nexus stuwt de zorginfrastructuur naar voren en stelt machtigen via de efficiënte en betrouwbare grootboekketen in staat wereldwijd over te stappen op waardegebaseerde zorg, ongeacht hun klinische verwantschap. De eenvoud van veilig delen van gegevens maakt het hele zorgteam van een patiënt, van chirurgen tot specialisten, in staat om de zorg bij elke stap te coördineren.
Tot slot, met betrekking tot het voornoemde, van de kwestie Ondoeltreffende coördinatie van zorg leidt meestal tot financiële boetes voor dienstverleners zullen worden opgelost. In de eerste plaats zal alleen vitale gezondheid effectiviteit en coördinatie in de gezondheidssector teweegbrengen, naast andere voordelen.

OVER TOKEN VERKOOP EN DISTRIBUTIE

Tokennaam: HLTH-token.
HLTH Token Verkoopdetails:
Early Bird-bonus: 20%
Minimumdoelstelling: $ 500.000 USD
Maximumbedrag: $ 40.000.000 USD
Max. HLTH totale aanvoer: 200.000.000 HLTH
Max. HLTH verkocht door crowdsale: 120.000.000 HLTH

Hieronder staan de links naar Simply Vital Health,

WEBSITE  WHITEPAPER  TELEGRAM  DISCORD  TWITTER

SimplyVital ANN thread LINK
 
 
 

ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360 


No comments:

Post a Comment