Sunday 29 October 2017

Hero Token - De Toekomst van Banking in Zuidoost-Azië

wat is de held?
Held is de toekomst van het bankwezen dat in de Zuidoost-Azië collateralised leningen verstrekt aan de onbevoegde en onderbank consument. Met de lancering van haar crypto-valuta-eenheid genaamd Hero Token, heeft HERO voornemens zich uit te breiden tot blokkerende onvoorziene leningen. Gesteund door risicokapitalisten zoals Softbank, Alibaba en 500 Startups, is de organisatie in 2015 in de Filippijnen gewerkt en heeft sindsdien duizenden Filipijnen geholpen om toegang te krijgen tot betaalbaar krediet.
wat is een heldeteken?
HERO is gebouwd als een ERC20 token op het Ethereum blockchain en wordt geïdentificeerd via het ticker symbol Hero.
De tokenverkoop is een evenement waarin het crypto-muntproject een deel van zijn tokens verkoopt aan vroege adopters en liefhebbers in ruil voor financiering.
Het Held Token stelt de gemeenschap in staat om deel te nemen aan het succesverhaal van PawnHero, in plaats van te beperken tot een klein, geselecteerd aantal traditionele risicokapitaalfondsen. Bij het uitgeven van Heldbonnen zullen tokenhouders profiteren van het toekomstige succes van PawnHero. Een tokenverkoop is snel, transparant en efficiënt voor dit doel.
VOORDELEN VAN DE TOKENHeld is gecreëerd om zowel financieel rendement als positieve sociale impact te creëren.
Een Heldtoken vertegenwoordigt het recht om een ​​beloning te ontvangen, die deel uitmaakt van de rentevergoeding die wordt verdiend. Alle tokens in totaal hebben het recht om maximaal 20% van het rentebaten te ontvangen.
De tokens worden proportioneel toegewezen aan het fonds dat wordt aangeboden tijdens de tokenverkoop. Tot 20% van het verdeelbare rentebaten wordt kwartaalbasis overgedragen aan de specifieke Ethereum (ETH) portemonnee. De ETH wordt dan opnieuw verdeeld aan alle houders van Hero-tokens volgens de slimme contractvoorwaarden (dwz het belang van rente-inkomsten wordt proportioneel ontvangen van het aandeel van de tokens in eigendom.) Langdurige held zal streven naar de verdeling van de beloningen in een kortere tijdsperiode , met het doel van de maandelijkse beloning verdeling.
Daarnaast kan het bedrijf een percentage van de winsten gebruiken om Hero-tokens te kopen van de open markt tegen de geldende marktprijs. Daarom moet de waarde van het token positief gecorreleerd zijn met het succes van Hero.
Heldbonnen zijn strategisch ontworpen om waarde toe te voegen aan het Hero-netwerk:
Beloningsdraagbonnen die renteinkomen genererenSociale gevolgen van het ondersteunen van onderdrukte toegang tot betaalbaar kredietTerugkoop: Het bedrijf kan een percentage winst gebruiken om Hero tokens te kopen van de open markt tegen de geldende marktprijs. Daarom moet de waarde van het token verder positief gecorreleerd zijn met het succes van het project
Maximaal 250.000 Ethereum (ETH) tokens worden geaccepteerd voor de aankoop van Hero tokens in deze tokenverkoop.
Elk heldeteken zal voor 1/200 ETH worden verkocht (1 HERO token is gelijk aan 0.005 ETH), wat betekent dat 1 ETH u 200 Heldtokens zal geven. Voor elke token en cryptocurrency ontvangt u Hero tokens in ruil, net alsof u ze in plaats van Ether of Bitcoin hebt gekocht. De wisselkoers die wordt gebruikt om dit te berekenen, zal gebaseerd zijn op het tarief van de valuta of token die u wilt gebruiken tegenover Ethereum.
TOTALE LEVERING VAN DE TOKEN
De hoeveelheid tokens die voor de Hero-keten zijn gemaakt, zijn allemaal afhankelijk van hoeveel munten worden verkocht tijdens de tokenverkoop. Het maximale bedrag dat bijgedragen wordt, vertegenwoordigt op zijn beurt 80% van alle Hero-tokens. Aangezien het totaal niet verkocht wordt, werkt de tokenverkoop gebaseerd op percentages om de eerlijkheid voor iedereen te waarborgen. Mocht het maximumbedrag worden bereikt voor het einde van de verkoop op TBD, dat is 4 weken na het begin van de tokenverkoop, dan verkort u de tokenverkoop. In het geval dat een dergelijk maximumbedrag niet volledig gefinancierd is tegen het einde van de tokenverkoop, wordt het percentage van 80% van alle tokens dienovereenkomstig aangepast, waarbij het verschil tussen een dergelijk lager bedrag en het maximumbedrag voor toekomstige tokenverkoop voorbehouden is.
Er zijn geen tokens voor het einde van het crowdsale evenement voorafgegeven. Na deze tokenverkoop worden geen extra Hero tokens gemaakt.
DE TOKEN SALE START
de exacte datum van de tokenverkoop binnenkort bekendmaken. Schrijf u alstublieft in op onze nieuwsbrief of email tokensale @ herotoken om van de eerste te zijn.
Op dat moment zal het heldetoken 80% van alle Hero-tokens aanbieden voor aankoop door het publiek in de Hero Token Sale onder het ticker-symbool Hero.
De overige 20% van alle Hero-tokens worden verdeeld aan premies, vroeggelovigen, adviseurs en oprichters om de belangen en inzet van de tokens en hun toekomstige waarde op lange termijn te garanderen.
Hero token distributie begint 2-3 dagen na het einde van de token verkoop.
HOE JE KUNNEN DIENEN IN DE TOKEN KOOP
Gebruik alleen het portemonneeadres dat beschikbaar is op onze website op www.herotoken.io voor de tokenverkoop.



No comments:

Post a Comment