Monday 25 December 2017

Credito - Een gedecentraliseerd Credit Intelligence Network op Blockchain

Credito bouwt een Credit Intelligence Network voor de kredietsector om kredietrisico te voorkomen door frauduleuze transacties te identificeren terwijl deze zich voordoen, waardoor de industrie goed geïnformeerde beslissingen kan nemen. Hoewel financiële instellingen doorgaans bekend staan ​​als een van de strengst gereguleerde sectoren, zijn ze nog steeds een doelwit voor fraudeurs. De gevolgen van fraude zijn niet onbetekenend, met financiële ellende voor zowel banken als klanten tot gevolg. Hoewel de financiële instellingen actief zijn in het zoeken naar fraude en het verminderen van de kosten van fraude, missen ze nog steeds een echte wereldwijde intelligentie van alle bekende fraudes en compromissen.
Credito introduceert een gedecentraliseerde markt voor gecrediteerde leningen en maakt verbindingen mogelijk tussen kredietverstrekkers en kredietnemers overal ter wereld. Dit verwijdert fysieke beperkingen en verlaagt de traditionele leenkosten en beheerskosten, waardoor er een betere kredietmarkt ontstaat dan alles wat vandaag beschikbaar is.
Decentralisatie biedt meer veiligheid en vertrouwen. Het is een methode om alles te organiseren op een manier die geen vertrouwen op derden vereist. Het vertrouwen wordt geëlimineerd door code uit te voeren die geen gecentraliseerd beheer, beheer of servers vereist. Door leningen te decentraliseren, hebben we geen banken of andere tussenpersonen nodig voor het uitvoeren van een leningstransactie.
Decentralisatie door het gebruik van Smart Contracts verwijdert ook elke vereiste van vertrouwen tussen kredietnemers en kredietverstrekkers, waardoor een trustloze en transparante kredietomgeving wordt geboden die niet beschikbaar is in de huidige markt.
Smart Contracts bereiken dit via hun vooraf gedefinieerde parameters, waardoor de behoefte aan vertrouwen tussen de deelnemende partijen wordt weggenomen. Ze zijn ook volledig transparant en zichtbaar voor iedereen die een Ethereum-blockexplorer gebruikt

Credito Design Principles and Values.Decentralisatie.
Decentralisatie is niet alleen de basis van de fraudebestendige eigenschappen van blockchains, maar de basis van hun autoritaire aard. Door door te gaan met het bouwen van gedecentraliseerde systemen, streven we ernaar de licentievrije ontwikkeling binnen Credito verder mogelijk te maken. Wij geloven dat decentralisatie een cruciale component is voor een wereldwijd bloeiend ecosysteem met duurzaamheid op de lange termijn.Modulariteit voor eenvoudig en flexibel systeemontwerp.
We waarderen de filosofie van het bouwen van kleine gereedschappen die één ding goed doen. Eenvoudige componenten kunnen eenvoudig worden gemotiveerd en dus veilig worden gecombineerd tot grotere systemen. Wij zijn van mening dat modulariteit niet alleen uitbreidbare systemen mogelijk maakt, maar ook decentralisatie mogelijk maakt.Veilige, transparante en uitbreidbare systemen.
Credito is gebouwd voor de gemeenschap. We waarderen de community en zullen voortdurend samenwerken met data scientists, domeinexperts, academici en beveiligingsexperts voor peer review. We moedigen tests, audits en formele bewijzen van beveiliging aan, allemaal met het doel een platform te creëren waarvan de robuustheid en veiligheid toekomstige innovaties kunnen ondersteunen.

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
 

No comments:

Post a Comment