Sunday 10 December 2017

[ICO] Network Units - Multiplayer gedecentraliseerd

Netwerk Units
Netwerkeenheden zijn een manier om gaming voor meerdere spelers te decentraliseren en ontwikkelaars een eenvoudige manier te bieden om multiplayer-functionaliteit te integreren. We zullen de Ethereum-blockchain en de slimme contractfunctionaliteit gebruiken om een platform te creëren waarmee hardwareleigenaren (serviceproviders) hun ongebruikte bandbreedte en CPU-bronnen kunnen delen met ontwikkelaars die traditioneel hun eigen servers nodig hebben om hun multiplayerfunctionaliteit te gebruiken en tokens verdienen voor dat doen. Gamers kunnen tokens van het platform mijnen door hun wallets aan hun spelaccounts aan te sluiten en actieve klanten te worden. Daarom heeft Network Units een uniek mijnproces met twee heel verschillende, maar interessante manieren om tokens te delven.

Waarom multiplayer-gaming?
Games met multiplayer-aspecten houden gamers langer bezig. Realtime First Person Shooters hebben over het algemeen singleplayer- en multiplayer-modi en de toevoeging van multiplayermodi kan de gemiddelde speluren met maximaal een factor 7 verhogen.

De problemen

    
Verspilde bronnen voor computergebruik
    
Een groot deel van de pc's en de rekenkracht en bandbreedte van de gehuurde servers worden niet optimaal benut. Serverplannen die niet echt geschikt zijn, waarvoor u zich moet abonneren op een hoger plan dan nodig is, of de gemiddelde overmatig beheerde computereigenaar die deze gebruikt voor het surfen op het web, het schrijven van documenten en de occasionele game of candy crush zijn hier bijzondere voorbeelden van.
    
Multiplayer-functionaliteit kan lastig zijn en duur om te integreren
    
Het schrijven van uw eigen netwerkcode kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Het beheer van uw eigen servers kan net zo ingewikkeld en ook duur zijn. Als game-ontwikkelaars begrijpen we dat hoe meer tijd je hebt om aan het creatieve aspect van het spel te werken, hoe beter.
    
Het stimuleren van gamers kan lastig zijn
    
Zonder de juiste stimulering kunnen gamers zich snel vervelen van een potentieel geweldige game. Integratie van multiplayer zal helpen, maar een ander niveau van incentivatie, vooral met betrekking tot het genereren van inkomsten, zou het een stuk verder kunnen brengen. Helaas zou dit een erg dure functie kunnen zijn, omdat de ontwikkelaars het zouden moeten financieren.
    
Het is geen eerlijk gevecht
    
Gamers verwachten een eerlijke match en een goede uitdaging. Helaas krijgen de meesten het niet. Valsspelen of gebroken matchmakingsmechanismen verpesten hele gamegemeenschappen. Gamers raken gedemotiveerd, stoppen met het uitgeven aan inhoud en het volledige economische potentieel van het spel wordt gemist.
    
Enorme games vergen enorme infrastructuur
    
Beperkte infrastructuur bij het lanceren van een game kan van een goede game een mislukking maken. Netwerklatentie of down-time doodt game-ervaring en het optimaliseren van resource-efficiëntie maakt game-ontwikkeling steeds duurder. Het daaropvolgende verlies van omzet en reputatieschade is aanzienlijk. De Xmas DDOS-aanval van 2014 op Sony is hiervan een bijzonder berucht voorbeeld.

Onze oplossingAlle bovengenoemde problemen kunnen worden opgelost of sterk worden verbeterd door het platform Netwerkunits.

    
Prullenbak veranderen in schat
    
Er is veel ongebruikte verwerkingskracht en bandbreedte beschikbaar, Network Units is van plan het te gebruiken in een gedecentraliseerde, blockchain-gestuurde infrastructuur die wordt gebruikt voor multiplayer-gaming, die kosteneffectief en betrouwbaar is.
    
Multiplayer-functionaliteit kan eenvoudiger en goedkoper worden geïntegreerd
    
Met onze eenvoudig te integreren Unity Asset-ontwikkelaars kunnen geen ingewikkelde netwerkcodes meer worden geschreven en hoeft de infrastructuur die deze code drijft niet te worden geschreven. Het zal beschikbaar zijn in de Unity Asset Store, een zeer populaire externe marktplaats voor de Unity Engine.
    
Spelers kunnen mijn tokens winnen door te spelen
    
Netwerkeenheden zijn uniek in die zin dat het verificatieproces gamers beloont die hun portemonnee verbinden met hun spelaccounts met tokens, omdat ze de serviceproviders helpen verifiëren. Dit helpt niet alleen om het aantal actieve gebruikers te verbeteren, maar het kan ook nieuwe spelers naar je spel sturen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om mijn tokens te ontginnen en veel plezier hebben in het proces.
    
Een reputatiesysteem
    
Het netwerkunits-framework zal een ingebouwd platform voor reputatiesystemen hebben. Op deze manier, wanneer je een samenwerkende speler bent in één game, zal je waarschijnlijk worden gekoppeld aan collaboratieve spelers in alle games die je speelt op de NU-infrastructuur.
    
Netwerkeenheden zijn gedecentraliseerd
    
Omdat het NU-platform gedecentraliseerd is, kunnen we een veerkrachtige oplossing bieden die wordt ondersteund door zijn automatische failover in het geval van een catastrofe of opzettelijke misstanden. Dit zorgt ervoor dat spelers naadloos worden verplaatst naar een nieuwe provider, zodat hun spel zonder onderbreking kan doorgaan.

Technische kenmerkenMasternodes / dienstverlenersMasternodes zijn vereist om een ​​inzet uit te reiken en de hosttoepassing uit te voeren. Deze hosttoepassing biedt verzoeken op basis van ons multiplayer-framework. Masternodes kunnen fungeren als relais voor andere masternode-hosts en als nieuwe host overnemen in het geval van een fout. Masternodes zijn ook verantwoordelijk voor het verifiëren van peers. Cliënten (gamers met verbonden portefeuilles) zullen ook verifiëren dat ze in feite hun middelen leveren.
Gamers / actieve klantenActieve klanten zijn gamers die hun portemonnee verbinden met hun spel dat het NU multiplayer-framework gebruikt. Hierdoor kunnen ze deelnemen aan ons verificatieproces dat op de achtergrond wordt uitgevoerd. Dit helpt niet alleen om de infrastructuur sterker en betrouwbaarder te maken, maar Actieve klanten kunnen tokens verdienen om aan dit proces deel te nemen.

Proof-of-Service

    
Masternode / serviceproviderverificatie
    
Online verificatie wordt aangevraagd bij een knooppunt door een willekeurig aantal controleknooppunten die een kleine netwerkfunctie zullen proberen door de serviceproviderapplicatie die op het knooppunt is geïnstalleerd. Een mismatch of time-out leidt ertoe dat het controlerende knooppunt of de knooppunten klagen met behulp van ons slimme contract. Dit wordt geactiveerd door de toepassing van de serviceprovider.
    
Niet alleen de reputatie wordt beïnvloed, maar ook het knooppunt Nodes (NU-tokens) kan worden beïnvloed. In het geval van een verificatie waarbij de uitkomst negatief is (waarbij de uitkomst niet hetzelfde is als de meerderheid), zal het knooppunt een boete van zijn inzet en reputatie in rekening worden gebracht. Als de uitkomst positief is (het merendeel van de knooppunten verifieert met hetzelfde resultaat) krijgt het knooppunt een reputatie en in sommige gevallen NU-tokens.

    
Samenvatten
        
Verificatie wordt willekeurig uitgevoerd tussen knooppunten of op verzoek
        
Meerdere knooppunten zijn betrokken bij het verificatieproces
        
Reputatie kan worden beïnvloed door de verificateur en de verificatieaanvraag
        
Reputatie wordt positief beïnvloed door duur zonder klachten (positief) en negatief met klachten (negatief)
        
Time-outs, oneerlijkheid en slechte knooppunten tellen mee voor een negatieve reputatie.
    
Actieve klantverificatie
    
Actieve klanten zijn gamers die hun portemonnee verbinden met hun spelaccounts. Dit gebeurt via ons dashboard in plaats van het spel zelf om mogelijke problemen met spelmarkten te voorkomen. De game biedt een unieke code die de gebruiker kan indienen bij ons slimme contract om te worden beloond voor het spelen. Op de achtergrond voegt de client een andere verificatielaag toe die erg lijkt op de hierboven beschreven collegiale verificatie.

    
met infrastructuur
        
Strikte verificatiebeleid
        
Verbeterde betrouwbaarheid
        
Host-applicatie
        
Game-ontwikkelaars
        
gebruikers
        
integratie

Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E

  

No comments:

Post a Comment