Tuesday 19 December 2017

GIMMER De slimme manier om te investeren in digitale valuta's

Gimmer is de creatie van intriges en frustraties, het begon toen twee goede vrienden van blockchain-fans besloten om te kijken naar de handel in kriptocurrency. Hoe verder ze er echter uitzien, hoe verwarder het wordt. De inkomende ingang is enorm en de leercurve is nog groter. Met achtergronden in hun User Experience Design en Full Stack Development heeft een visie om een ​​dynamisch crypto trading platform te creëren. Het is erop gericht om te laten zien hoe we de expertise van ons team gebruiken om het verhandelen van cryptocurrency eenvoudig en toegankelijk voor iedereen te maken. Tot nu toe werd Gimmer (momenteel in beta-werk) door het team zelf gefinancierd.Er zijn al een aantal geautomatiseerde platforms voor trading bots, maar ze zijn zo complex in gebruik en moeilijk te begrijpen. Ze vereisen diepgaande handel in kennis en programmeervaardigheden, die nieuwe klanten vervreemden en tijdrovend blijken te zijn voor meer ervaren handelaren. Gimmer lost dit probleem op, dat snel en gemakkelijk kan worden opgezet zonder diepgaande kennis van vereiste handels- of programmeervaardigheden.
Ons doel is om het beste blockchains beschikbare crypto trading platform te bieden dat snel en gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk is voor alle klanten, ongeacht hun handelsachtergrond of ervaring. Met Gimmer hoeft u geen deskundige handelaar te zijn of een programma te kennen. verbinden met een cryptografisch uitwisselingsaccount van een klant en klant en vervolgens een geavanceerde algoritmische bot-handel gebruiken om namens de klant te handelen op basis van de parameters die door de klant zijn ingesteld. Bots heeft geen programmeervaardigheden nodig, geen eerdere handelservaring en geen diepgaande kennis vereist cryptocurrencies Gimmer is geschikt voor iedereen die wil handelen en investeren in de cryptocurrency-markt en geen relevante vaardigheden of tijd heeft ombekijk de hele dag de markt. Bezoek de officiële website https://token.gimmer.net/
HOE GIMMERS WERKENIn een markt die nooit slaapt, hoeven ervaren handelaren en crypto-fans niet langer te worden vastgeketend aan hun 24/7 monitoren. Gimmer bots voor alle kopen en verkopen voor hen. Bots trading wordt geconfigureerd via een eenvoudig punt en selecteert de interface, zodat u geen programmeerervaring of nieuwe vaardigheden hoeft te leren om uw strategie te maken. U kunt bot-trading configureren om een ​​willekeurig aantal indicatoren, beveiligingen en valuta's op te nemen die u wilt. Na de installatie kunt u backtests uitvoeren om te zien hoe uw strategie tijdens de vorige handelsperiode zal worden uitgevoerd. Dit werkt met behulp van historische gegevens. Wanneer u klaar bent, vult u uw bots in met Gimmer tokens, leunt u achterover en ontspant u de Gimmer trading bs die op Gimmer handelen, elimineert de mogelijkheid van menselijke fouten, vermijdt dure emotionele beslissingen en vooral, u moet een complexe handelsstrategie voor uzelf onthouden.
We hebben een snel en eenvoudig aanmeldproces gemaakt. Omdat Gimmer nooit een valuta aanhoudt, hoeven we geen lange identificatiecontroles uit te voeren, zodat klanten binnen enkele minuten aan de slag kunnen. Maak eenvoudig uw account aan, valideer uw e-mailadres, download de app en volg de eenvoudige stap-voor-stap instructies om Gimmer te synchroniseren met uw Ethereum-adres en uw exchange-account door twee API-sleutels in te voeren.

GIMMER TOKENSHet Gimmer-ecosysteem heeft zijn eigen valuta, Gimmer Tokens (GMR). Elke aankoop, huur, verkoop, uitwisseling, beloning of vergoeding gemaakt in het ecosysteem vereist het gebruik van GMR-tokens. Dit omvat, maar is niet beperkt:• Betalen voor de verhuur van crypto-trading, crypto-lending en crypto-arbitrage bots• Aanpassen van uw handelsstrategie met extra valutaparen, indicatoren en beveiligingen• Verhuur van handelsstrategieën van andere klanten• GMR-tokens verdienen voor het creëren van inhoud in het geïntegreerde sociale netwerk van Gimmer• Als beloning voor het uitbreiden van de Gimmer-gemeenschap door vrienden uit te nodigen• Als beloning voor het optreden in het community 'Best Bot' leaderboard
TOKEN VERKOOP1 FEB 2018 - 28 FEB 2018Ticker: GMRToken type: ERC20 ICOToken Prijs: 1 GMR = 0.27 USD (0.00040 ETH)Fondsenwervingsdoel: 23.300.000 USD (35.000 ETH)Totaal tokens: 110.000.000Beschikbaar voor Token Sale: 90,9%Bonus voor de eerste: TOT + 20%Min / Max persoonlijke kap: 0,1 ETH / TBAToken-uitgave: 1 FEBRUARI 2018Accepteert: ETHMinimale tokenaanvoer: 50.000.000 GMRHard-cap voor verkoop van token: 100.000.000 GMRVoorverkoop harde cap: 15.000.000 GMRZachte dop voor tokenverkoop: geen zachte dop. Aangezien Gimmer een werkend product is, zal alle ingezamelde financiering gericht zijn op het versnellen van productontwikkeling.Maximale tokens voor premies, adviseurs, team en reserves 10.000.000 GMR (Bounties: + 4% van totaal uitgegeven tokens.) Adviseurs, reserves & team: + 6% van totaal uitgegeven tokens)

Website: https://token.gimmer.net
My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
 

No comments:

Post a Comment