Monday 18 December 2017

FintruX - Een op Ethereum Blockchain gebaseerde Financiering Marktplaats & Administratie

FintruX is 's werelds eerste op blockchain gebaseerde online marktplaats en een geautomatiseerd administratieplatform voor het financieren van verbindende leners en investeerders, waardoor ze in real-time elk lenerscontract kunnen configureren en automatisch opbouwen.
Traditionele automatisering is één systeem voor alle leningen / hypotheken / leases ("Financiering"), dit gedistribueerde P2P-financieringsplatform is één programma ("Smart Contract") voor elke Financiering en wordt in realtime in blockchaintechnologie gegenereerd en geïmplementeerd via een configureerbare interface.FintruX creëert een marktplaats en een geautomatiseerd administratieplatform voor lening / hypotheek / lease
( “Financing”). Ons doel is om de manier waarop financiering wordt gecreëerd en beheerd te verstoren. Dit artikel geeft een overzicht van onze aanpak.
Traditioneel is het systeem eigendom van investeerders en worden voorwaarden gedefinieerd door beleggers. Gegevens zijn gecentraliseerd, veranderlijk en downtime is soms onvermijdelijk. Op FintruX zijn gegevens veilig gedecentraliseerd, onveranderbaar en de uptime is bijna gegarandeerd. Leners stellen standaardvoorwaarden voor die kunnen worden geselecteerd uit een lijst en beleggers bieden aanbiedingen in vertrouwen. Ons platform is beschikbaar voor het publiek met volledige openbaarmaking. Het doel is niet alleen om leners en investeerders bij elkaar te brengen om deals te sluiten ("Contract"), maar ook om het lenerscontract te genereren met volledige transparantie, zodat de partijen vertrouwelijk kunnen handelen, met volledig geautomatiseerde administratie.website link: http://www.fintrux.com

Target Metrics
• Leners worden binnen enkele uren gefinancierd
• Termijnen betaald binnen enkele minuten
• Rapporten over activiteiten binnen enkele seconden
the.png
De meeste financiering is afkomstig van derden, zoals makelaars en andere tussenpersonen. Dit voegt kosten, tijd en complexiteit toe aan het proces. Bovendien is het administratieve proces meestal arbeidsintensief. De meeste financieringscontracten zijn moeilijk te begrijpen en speciale instructies zoals inruil, uitkoop, herfinanciering, vooruitbetaling, verwerking op de einddatum etc. worden grotendeels handmatig op spreadsheets uitgevoerd.
De meeste systemen die door investeerders worden gebruikt, zijn niet volledig geautomatiseerd, records zijn muteerbaar, gecensureerd en onderworpen aan de vaderlandslievende act van het land van vestiging.
De financieringsindustrie heeft nog geen nieuwe technologie ingevoerd of omarmd om aan de vraag naar nieuwe producten te voldoen en de toenemende bezorgdheid over gegevensprivacy, toegenomen concurrentie en veranderingen in consumentengedrag zet hen in deze richting.
Financieringsprocessen die risico's, premies en claims beheren, omvatten doorgaans een aanzienlijke gegevensuitwisseling tussen meerdere partijen. Momenteel zouden de verschillende partijen hun eigen kopieën van gegevens opslaan en deze afzonderlijk verwerken. Dit maakt het moeilijk om te synchroniseren en samen te werken via een gedeeld proces.
Online financieringsportalen die de intermediairs probeerden te omzeilen, hebben de bovengenoemde problemen niet aangepakt.

* Toegang tot betaalbaar krediet.* Superieure leenervaring.* Transparantie en eerlijkheid.* Verlaagde transactiekosten.* Snelle en efficiënte financiering.* aantrekkelijk contract.*Zelfbediening.Voordelen voor investeerders
* Toegang tot innovatieve activaklassen gemaakt door leners.* Superieure uitleenervaring.* Aantrekkelijk rendement.* Geen kosten vooraf aan de belegger.* Geen onderhoudskosten voor beleggers.* Meer tevreden klanten.
DoelgroepDe FintruX-marktplaats is bedoeld voor deelnemers aan de financieringsindustrie en het belangrijkste voordeel voor onze gebruikers is de
vermogen om te zoeken en matchen met de verschillende behoeften als lener of belegger.
● Kredietnemer voor het MKB. Krijg een lening of lease om de behoeften van de organisatie te financieren.
● Persoonlijke lener. Ontvang een lening of lease om de behoeften voor persoonlijk gebruik te financieren.
● Persoonlijke belegger. Lenen aan individu of MKB om te profiteren van direct beleggen.
● Institutionele belegger. Lenen aan individuele of MKB op basis van portfolio-belangen en risicoprofielen.
● Makelaars bieden op maat gemaakte advies- en andere diensten.
Om bepaalde dingen zoals het plaatsen van financieringsverzoeken te doen, zal er een Know-Your-Customer KYC-proces zijn.De FTX-token wordt gebruikt om het FintruX-platform van stroom te voorzien en werkt als een middel om te worden beloond of beloond voor deelname aan de markt. Elke activiteit op het platform heeft bijbehorende kosten die zijn gespecificeerd in FTX. Aangezien activiteiten worden uitgevoerd op het platform, wordt FTX overgedragen van de ene deelnemer naar de andere. Als gevolg van het uitvoeren van deze activiteiten, zal het platform een ​​vergoeding worden toegekend.* FTX wordt uitgegeven tijdens onze crowdsale. Als dit is voltooid, worden er geen tokens meer gegenereerd. De verkoop duurt drie wekenvan 8 november tot de 29e van dezelfde maand.* Er worden maximaal 100.000.000 FTX-tokens gegenereerd, van die 25.000.000 tokens worden als reserve bewaard.* Een maximum van 75.000.000 FTX zal tijdens de crowdsale worden verkocht, alle resterende tokens zullen worden verbrand

   

No comments:

Post a Comment