Monday 4 December 2017

[ICO] FAST INVEST - Real FinTech Business, meer dan 8500 klanten, 50 team

Wat is snel investeren?
Innovatief FinTech-bedrijf dat zijn klanten de mogelijkheid biedt om te beleggen in op consumenten gebaseerde leningen die zijn uitgegeven in Europese landen. Alle leningen op onze marktplaats zijn met terugkoop- en standaardgaranties.
Bij Fast Invest zijn we er vast van overtuigd dat iedereen vandaag toegang moet hebben tot de digitale beleggingswereld. De technologie is de afgelopen jaren zo geëvolueerd, dat een soepeler, snellere en betrouwbaardere geldstroom mogelijk is. Onze missie is om grensoverschrijdend investeren mogelijk te maken voor elke Europese burger. We zullen dit bereiken door een stabiel en veilig platform te bouwen voor gebruikers die in verschillende landen, leentypen en leningontwikkelaars willen investeren. Onze gebruikers kunnen een keuze maken uit de pool van beursgenoteerde leningen en investeren in het voldoen aan hun voorkeuren.Hoe Fast Invest-platform werkt?

    
Een persoon vraagt ​​een lening aan bij een bruikleengever. Bereidt alle benodigde documenten voor en vult de juiste formulieren in. De originator van de lening controleert zijn credit score, evalueert het risico en verleent de lening.
    
Kredietinstellingen verstrekken leningen voor investeringen. Fast Invest Compliance en afdeling kredietrisico keurt de voorwaarden van de kredietovereenkomst goed en plaatst deze op onze leenlijst voor investeringen.
    
Een geldnemer maakt maandelijkse aflossingen volgens de voorwaarden van de kredietovereenkomst en het betalingsschema. Uitbetalingen worden proportioneel verdeeld volgens het bedrag dat voor elke belegger in die specifieke lening is belegd.
    
Zodra de lener van wie u de lening hebt belegd zijn lening terugbetaalt, ontvangt u betalingen voor zowel de hoofdsom als de rente voor die beleggingsperiode. Fondsen worden automatisch overgezet naar uw Fast Invest-account. U kunt deze gelden opnieuw beleggen in een beschikbare lening met behulp van de Auto Invest-tool.
Fast Invest Tokens
Een Fast Invest-token is de sleutel tot het eigendom van de crypto-community. Om lid te worden van Fast Invest Premium crypto-account, moet u minimaal 1000 Fast Invest-tokens ontvangen. De eerste 1000 leden met zullen Fast Invest Special Edition-betaalkaarten krijgen. Alleen leden van een crypto-account hebben toegang tot elk crypto-product dat in deze white paper wordt gepresenteerd. De community heeft een beperkt lidmaatschap.
6 Redenen om een ​​Fast Invest token-houder te zijn:

    
Een beperkt aantal token-houders wordt Fast Invest-gebruiker van cryptorekeningen;
    
Leden hebben toegang tot alle crypto-services op hetzelfde platform;
    
Exchange cryptocurrency naar andere digitale of fiat valuta, met behulp van een web of mobiele app;
    
Volledige transparantie van klantgegevens en transacties;
    
Fast Invest tokens worden verhandeld op wereldwijde beurzen;
    
Geen client-identificatie vereist.
Informatie Token Verkoop Fast Invest
zal Fast Invest tokens (FIT) uitgeven. FIT smart tokens worden geïmplementeerd op de openbare Ethereum blockchain-technologie als ERC20-tokens. Om een ​​slim contract te maken, gebruikten we het openZeppelin-raamwerk.
Er worden in totaal 777 000 000 tokens gegenereerd. Van dat bedrag gaat maar liefst 50% van de gegenereerde tokens naar crowdsale deelnemers. Fast Invest tokens crowdsale vindt plaats op 4 december 2017 om 10:00 uur in Londen en zal worden gedistribueerd tot 31 januari 2018 15.00 uur.
Tijdens ICO worden Fast Invest-tokens met een kortingsstructuur verdeeld: 20% bonusfiches tot een soft-cap is bereikt.
Fast Invest token ratio is 1 000 FIT = 1 ETH. Alleen Ethereum wordt geaccepteerd als een betaalmethode tijdens ICO Er is geen minimale investering nodig. Ter ondersteuning van de ontwikkeling van ons bedrijf, zal een adres voor het verzenden van Ethereum-valuta (ETH) worden aangewezen.
De levering van FIT uit het slimme contract zal plaatsvinden onmiddellijk nadat de ETH is ontvangen. De FIT wordt verhandeld en omgewisseld zodra de tokenverkoop is geëindigd. We verwachten dat FIT in juni 2018 op belangrijke beurzen zal worden verhandeld.

Voor meer informatie, bezoek Link hieronder:
My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
 

No comments:

Post a Comment