Saturday 16 December 2017

LoanBit: de nieuwe gateway to meet voor investeerders en de kredietnemers

LoanBit is een innovatief, uniek en ongeëvenaard online platform dat de best mogelijke professionele diensten levert in de sectoren van leningen en investeringen. Niet alleen dat, maar LoanBit houdt zich ook bezig met de multi-valuta opties en biedt multidirectionele opties gepland en ontworpen door de beste professionals in de markt. Het platform is ontwikkeld met behulp van de nieuwste blockchain-technologie, dus de gegevens en uitwisselingen die door LoanBit worden uitgevoerd, zijn de veiligste en de veiligste in alle opzichten. Ons systeem biedt de beleggers en de kredietnemers de mogelijkheid elkaar de hand te schudden en kan het geld lenen op basis van een overeenkomst met wederzijds goedvinden die de voorwaarden bevat die door beide partijen zijn overeengekomen. Het platform helpt bij het opvullen van de hiaten en het opbouwen van een brug van vertrouwen tussen de investeerders en leners, zodat zij elkaar kunnen vertrouwen om zichzelf te helpen zonder bang te hoeven zijn voor fraude. LoanBit claimt het unieke systeem te zijn in termen van zijn tools en professionele services, omdat investeerders kunnen investeren op hun eigen voorwaarden en de individuen die geïnteresseerd zijn in het lenen van geld, toegang kunnen hebben tot leningen bij hen thuis in de vorm van grote cryptocurrencies of fiat valuta's, afhankelijk van de behoefte en het comfort van de lener (https://indd.adobe.com/view/38df3e7f-7bcd-407b-80aa-f2b19b82c571).
Een andere uitzonderlijke en onconventionele optie aangeboden door het LoanBit-platform is de mogelijkheid van een online portemonnee waarin elke deelnemer van het systeem de mogelijkheid heeft om een ​​storting te doen in de vorm van cryptocurrency of fiat-valuta. Deze multifunctionele online portemonnee helpt de individuen dus om valuta's te kopen of verkopen die op de beurs worden ingezet en beleggers kunnen hun geld op de meest comfortabele en de veiligste manier beleggen. Aan de andere kant kunnen mensen die geld willen lenen een lening krijgen op de manier zoals het hen uitkomt.
Ons waardevolle team bestaat uit ervaren en bekwame professionals uit verschillende sectoren die goed hebben gekeken voordat ze een dergelijk systeem hebben ontwikkeld en ze hebben een beter idee van de behoeften van gebruikers en hoe ze aan de behoeften van het uur kunnen voldoen. Bepaalde functies zijn gepland en ontworpen om te worden opgenomen in het BitLoan-systeem om het systeem zo goed mogelijk te maken. Hier nemen we enkele kernattributen in dienst.

    
LoanBit biedt lening- en investeringsopties: wij brengen eenvoudige investeringen en leningstoegang met de beschikbaarheid van een veiligheidsfonds. Bovendien heeft LoanBit samenwerking en samenwerking met de arbitrage van over de hele wereld.

    
LoanBit presenteert zijn eigen uitwisseling: met LoanBit kunnen individuen alle valuta van de ene naar de andere valuta wisselen met slechts een paar klikken en deze valuta's kunnen vanuit alle vormen worden verzonden.

    
LoanBit heeft het beste verificatiesysteem: we hebben een beter proces voor volledige verificatie van de identificatie van leners gebracht. Niet alleen dat, maar de verificatie kan ook worden gedaan voor andere professionele diensten.
    
Opmerking: het belangrijkste ICO-evenement (Initial Coin Offering) is nu live en zal doorgaan tot 24 december 2017 (https://ico.loanbit.org/).



No comments:

Post a Comment