Friday 15 December 2017

Hdac is 's werelds eerste IoT Contract- en Betalingsplatform op basis van Blockchain

We hebben geen veiligheid op internet
Wat we doen als dit gigantische systeem genaamd internet niet werd ontdekt? Zeker, we hebben veel voordelen met het uiterlijk van internet en we kunnen mensen, services, apparaten en alles wat we willen verbinden. Veel professionals zijn ervan overtuigd dat er tot 2025 bijna 30 miljard apparaten zijn die met elkaar verbonden zijn. De overgrote meerderheid van deze apparaten zal dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. De wereld zal zo ontwikkeld zijn dat slimme auto's en huizen of horloges voor niemand verrassend zijn.
Maar voor en in de eerste plaats moeten we nadenken over onze veiligheid, niet alleen op straat, maar ook op internet. Ja dat is waar. Wanneer je op straat loopt, kent niemand je leeftijd, je woonplaats, persoonlijke gegevens over jezelf, maar wanneer je op internet 'wandelt', weet iedereen veel meer over je dan je je ooit kunt voorstellen. Daarom zal, rekening houdend met veiligheid, het HDAC-team een ​​geweldig blockchain-platform bieden dat je veilig houdt.
Cybercriminelen worden verspreid via internet en HDAC is van plan om ze te stoppen. Maar wat nog indrukwekkender is dat ze zelfs hun uiterlijk op internet willen voorkomen, het is veel gemakkelijker dan cybercriminelen te stoppen.Tokenverkoop en toewijzing
HDAC-token wordt Hdac genoemd en het totale aantal tokens is 12 miljard. 7% van Hdac is gepland om te worden gebruikt voor kapitaalreserve, 7% zal worden gespreid over HDAC-voorverkoop en deelnemers. En de rest Hdac-hoeveelheid van 86% tokens kan worden verdiend met de hulp bij een rechtvaardige mijnbouw. En de eerste deelbeloning is 5.000 Hdac. Iedereen die de komende 170 jaar deel wil nemen aan de Hdac-mijn, kan het nu.
Veel toonaangevende en populaire bedrijven werken al samen met HDAC vanwege het vertrouwen en de betrouwbaarheid van dit platform. HDAC beschouwt de leider in de Blockchain-technologie en doet er alles aan om nog veel meer partners en krachtige resultaten te bereiken om meer mensen aan te trekken.
HDAC weet zeker dat virtueel geld niet door een derde partij kan worden beheerd, omdat het vertrouwelijke en zo belangrijke gegevens zijn die alleen voor de eigenaar moeten worden bewaard. Daarom is dit platform gemaakt om mensen te beschermen en ondersteuning te bieden voor veilige microbetalingen met een hardwareportefeuille die zeer strikt is voor virussen.Hdac Lucky Draw
HDAC belooft als je lid wordt van de officiële website hdac.io, het bedrijf dree 50 dac zal geven aan 1000 mensen. The Lucky Draw Zelfs begonnen op 11 november, maar je hebt nog steeds de tijd tot 24 november om je geluk te beproeven.
Token Event begint over 11 dagen op 27 november om 9:00 en duurt tot 22 december. HDAC suggereert alle tokengebeurtenissen waarin geïnteresseerde gebruikers eerst alles bespreken met betrekking tot cryptocurrency met hun land om verdere problemen te voorkomen. Omdat deelname aan de HDAC-tokenverkoop mogelijk is verboden als zich een probleem voordoet.
HDAC doet alles, de rest is jouw beslissing, als je je geld en informatie veilig wilt houden, aarzel dan niet om HDAC te verkennen.

 

No comments:

Post a Comment