Saturday 16 December 2017

Jincor ecosysteem en tokens

https://ico.jincor.com is bedoeld om de meest voorkomende problemen op te lossen die het onderwerp zijn van het crypto-project. Als u naar het cryptoproject kijkt, ziet u mogelijk dat het cryptoplatform de oplossing is voor de problemen die u vaak tegenkomt in uw digitale cryptografische valuta. In principe heeft Jincor hetzelfde principe, maar Jincor biedt dingen veel beter dan andere platforms. Jincor zal dienen als een gezond en veilig platform voor alle gebruikers en producten erin. Veel andere platforms zeggen dezelfde dingen, maar Jincor doet het beter.
Als u een bedrijf heeft, kunt u bedrijfsmodules gebruiken binnen het Jincor-platform. De module van het bedrijf is de webmicro-dienst, die het organisatieprofiel, informatie over het bedrijf, iedereen in uw bedrijf, enz. Bevat. Wanneer het bedrijf de module beheert, staat het platform het beheer toe, het creëren van suborganisaties, het sturen van uitnodigingen aan werknemers, en het bepalen van functionele rollen binnen de organisatie.
Om de nauwkeurigheid van elke organisatie binnen het platform te bepalen, gebruikt Jincor een unieke ID, URL, profiel en een of meer crypto-accounts. Door een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface over deze module te combineren, zullen gebruikers tevreden zijn om deze te gebruiken of ernaar te zoeken.Jincor Ecosystem
Jincor Ecosystem is een gedecentraliseerde webtoepassing waarmee iedereen een organisatie kan maken en beheren op persoonlijke blockchain op basis van hyper ledger-technologie. Net als wanneer u een telefoon gebruikt, hoeft u niet te weten wat en hoe de telefoon werkt, u hoeft deze alleen te gebruiken, evenals met Jincor. Jincor geeft alle dingen die de gebruikers nodig hebben om zaken te doen. Jincor biedt instrumenten die kunnen worden gebruikt om de effectiviteit van het management en de werknemers van bedrijven, cryptorekeningen, uitbetalingen en slimme contracten te vergroten. Jincor biedt ook zakelijke toepassingen van derden die kunnen worden verbonden met het ecosysteem van Jincor. Deze toepassingen bevinden zich in een "enkele schermmodus".

Binnen het Jincor-platform is er een combinatie van gedecentraliseerde apps en web-apps waarmee gebruikers organisatiedatabases kunnen maken en deze in blockchain kunnen beheren. Jincor heeft alles wat je nodig hebt. Jincor biedt tools die u nodig hebt om zaken te doen, crypto-betalingen en slimme contractsjablonen.JCR-token
Het plarform heeft een crypto-valuta of -token genaamd JCR. De prijs van het token hangt af van de populariteit en het aantal mensen dat lid wil worden van het platform door zich te registreren op https://ico.jincor.com. De prijs wordt ook beïnvloed door de voordelen van het ecosysteem van Jincor. Wanneer de gebruikers echter de digitale verificatiefaciliteiten willen gebruiken, betalen ze hun slimme contracten met het JCR-token.
Verzoeken om verhoogde JCR-tokens van de zakelijke gebruikers van het platform in combinatie met een vast totaal tokenaanbod (35.000.000 JCR's) zullen zorgen voor een stabiele JCR-prijsgroei voor een lange tijd. JCR-tokens worden gebruikt om de prijzen van de Jincor-service uit te drukken. Het token wordt berekend op basis van de succespercentages van de huidige tokenwaarde. De Jincor-gebruikers zullen worden belast met vlakke waarden en ze worden niet beïnvloed door de schommelingen van de JCR-prijs.









My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E

 

No comments:

Post a Comment