Tuesday 12 December 2017

ugChain - het ecosysteem van de gedecentraliseerde game

Waarom koos ugChain voor de gamingindustrie?
De gaming-industrie heeft een enorme gebruikersbasis. De huidige grootte van de Chinese gamer-gebruikersbasis is bijna 507 miljoen. Afgezien daarvan zal de marktomvang van de gokindustrie in de nabije toekomst een triljoenschaal bereiken. Er is ruimte voor een enorme winstmarge.
Wij geloven dat bestaande problemen in de game-industrie kunnen worden opgelost met de juiste implementatie van blockchain-technologie. Vandaar dat blockchain in de nabije toekomst zal worden beschouwd als een onvermijdelijke trend voor de ontwikkeling van de game-industrie.Wat zijn de concurrentievoordelen van ugChain?

    
ugChain is het eerste op games gerichte ecosysteem op basis van blockchain-technologie in China. In april 2017 heeft ugChain het eerste blockchain-gebaseerde applicatieplatform voor gaming voltooid.
    
ugChain push slimme contractattributen van de blockchain om de huidige mico-transactieproblemen en haperingen in de branche op te lossen.
    
Op blockchain gebaseerd gamingplatform heeft niet alleen het vermogen van technology empowerment, het versterkt ook de resource-integratie.
Met de onberispelijke ervaring in de ontwikkeling van blockchain-gebaseerde applicaties en gaming-industrie, heeft ugChain al een samenwerking opgezet met een aantal grote game-bedrijven en platforms.Crowdsale
Honderd miljoen (100.000.000) UGT's worden gemaakt als UGT's totale token-aanbod.Het UGToken-aanbod wordt als volgt verdeeld:

    
45% van UGT's (45.000.000) wordt gedistribueerd via de crowdsale
    
30% van de UGT's (30.000.000) zal worden toegewezen aan gemeenschapsinitiatieven met betrekking tot bedrijfsontwikkeling, evenals academisch onderzoek en onderwijs
    
10% van UGT's (10.000.000) wordt gedistribueerd naar marktpromotie en -uitbreiding
    
10% van de UGT's (10.000.000) wordt verdeeld onder oprichters en het ontwikkelingsteam
    
5% van de UGT's (10.000.000) wordt verdeeld onder early backers en consultants.Nieuw bloed van ugChain Team
Als onderdeel van de ugChain-bedrijfsontwikkeling, is ons team voortdurend bezig met upgraden en uitbreiden. De goede toekomst en technische sterkte van dit project trokken ook steeds meer opmerkelijke talenten aan.
In de strategische lay-out van ugChain zal het Chengdu-kantoor dienen als een landingsplaats en een ontwikkelingscentrum. Ondertussen werkt ugChain actief aan andere overzeese vestigingen, waaronder die in het Verenigd Koninkrijk; om gloednieuwe veranderingen in projectintroductie, samenwerkingspartners en ontwikkelaarsbijeenkomst te realiseren.




Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360

No comments:

Post a Comment