Tuesday 26 December 2017

Symmetrie: 🌐 Het Safer Cryptocurrency Fund met een maandelijks dividend

Over SYMM
Met de mogelijkheid om op verschillende niveaus te beleggen, veilig geld op te slaan en input te hebben voor de manier waarop een cryptocurrency beleggingsfonds wordt beheerd, biedt Symmetry Fund (SYMM) beleggers de mogelijkheid om blootstelling te verkrijgen aan de cryptocurrency-markt zonder de complexiteit van persoonlijk handelen. het zelf. Als onderdeel van de Ethereum (ETH) blockchain, is SYMM een ERC20-conform slim contract. Het fonds betaalt maandelijks dividenden in ETH. Met een conservatieve structuur en aanpak voert SYMM zijn transacties en investeringen uit met een gebalanceerde langetermijnvisie voor groei.
Het kapitaal van het fonds zal worden gebruikt voor de handel in verschillende cryptocurrencies en het percentage van het fonds dat aan elke valuta wordt toegewezen, zal worden bepaald door specifieke valuta- en signaalrisico's te analyseren. Eén enkel aandeel in het beleggingsfonds vertegenwoordigt één SYMM-token. Het beleggingsfonds handelt en belegt in ICO's en cryptocurrencies waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dash en Litecoin. Aandeelhouders kunnen hun tokens met peers verhandelen op basis van markttarieven. Dit zal aandeelhouders in staat stellen om uit te betalen aangezien de fondswaarde in de loop van de tijd toeneemt, in combinatie met het ontvangen van een maandelijks ETH-dividend.
Een fundamenteel element van de risicobeperkende strategie van SYMM is het aanhouden van kapitaal in fiat-valuta's (USD / EUR) wanneer fondsen niet in een transactie handelen. Hoewel dit kan betekenen dat het fonds niet wordt blootgesteld wanneer grote prijsstijgingen plaatsvinden in cryptocurrencies, betekent dit ook dat het fonds niet wordt blootgesteld wanneer zich vluchtige neerwaartse bewegingen voordoen. Dit houdt de blootstelling van het fonds aan blockchain-activa tot een minimum beperkt en zorgt voor een stabiel en gemeten groeitraject voor het fonds.Naarmate de ICO van start gaat naar de handelsfase en het fonds meer ingeburgerd raakt, zal SYMM verdere mogelijkheden onderzoeken om het fonds uit te breiden en investeerders een verscheidenheid aan investeringen te bieden voor alle risicobereidheden.

 
Symmetry Fund (SYMM) ICO
Een onbeperkt aantal SYMM-tokens wordt vrijgegeven in de SYMM Initial Coin Offering (ICO). De ICO is geopend voor een periode van 60 dagen tegen de wisselkoers van 0,1 ETH per SYMM. Eén SYMM-token vertegenwoordigt één aandeel in het fonds. Van ICO, zullen het grootste deel van de fondsen worden gebruikt voor handelsdoeleinden. Een klein percentage van de aangetrokken fondsen (tot 10%) zal door het fonds worden aangehouden voor voorzichtige reserves en administratie. Het achterhouden van deze fondsen maakt deel uit van de risicobeperkende maatregelen van SYMM. Een onbeperkt aantal SYMM-tokens is beschikbaar voor aankoop met een snelheid van 0,1 ETH per SYMM tijdens de ICO. Door Ethereum naar het slimme contractadres van de ICO te sturen, kunnen beleggers SYMM-tokens kopen. Nadat de ETH naar het adres is verzonden, wordt de rekening van de belegger gecrediteerd met het overeenkomstige aantal SYMM-aandelen. Er is geen limiet op het aantal keren dat beleggers SYMM-tokens kunnen kopen in de ICOVerhuizen van ICO naar de handelsfase
De ICO sluit aan het einde van 60 dagen handmatig. Het kan worden afgesloten door een benoemd beheerdersaccount. Na sluiting van de ICO worden de fondsen uit het contract gehaald en in fiat-valuta's ingewisseld. Om ervoor te zorgen dat SYMM geen nadelige invloed heeft op de markten die het zal verhandelen, zullen intrekkingen van de ICO-fase over een periode van dagen of weken worden voltooid. De uitbetalingen zullen op verschillende beurzen worden voltooid om mogelijke marktimpacten verder te verzachten.

 
Samenvatting van de SYMM ICO

 
-Een SYMM-share is gelijk aan één ERC-20 compliant token.
- De duur van de ICO is 60 dagen van 30 november 2017 tot 30 januari 2018 ..
- Tijdens de ICO kost 1 SYMM-aandeel 0,1 ETH.
- De ICO-softcap is 3000 ETH.
- Er is geen hard-cap voor de ICO.
- Transacties in BTC, LTC, DASH, ETH en XRP zullen worden uitgevoerd met gebruik van 70% van het kapitaal van het fonds.
- 20% van het fonds zal beleggen in high-potential ICO's. SYMM verzekert een diepe korting (tot 50%) op

 
- ICO's die nog niet zijn vrijgegeven voor openbare verkoop.
- 10% van het fonds wordt door het fonds in een reserve gehouden om ervoor te zorgen dat het hele fonds nooit wordt blootgesteld op enig moment.
- Elke maand wordt 50% van de maandelijkse handelswinsten in dividenden uitgekeerd aan beleggers. Dividenden worden uitbetaald in ETH.
- 50% van de maandelijkse handelswinsten worden gehouden voor de samengroeiingsgroei.
- Om het risico te verminderen en de stabiliteit van de waarde van het fonds te waarborgen, zullen SYMM-fondsen worden aangehouden in USD en EUR.
- Risicoverminderingsstrategieën zullen worden vastgesteld.
- Er worden geen beheerskosten in rekening gebracht als er geen winst is.
- Op basis van Symmetry-scenario's en fondsprojectie wordt verwacht dat de geschatte jaarlijkse ROI voor SYMM-beleggers meer dan 50% zal zijn.
- Alle aandeelhouders zullen de mogelijkheid hebben om te stemmen over belangrijke fondsbeslissingen, waarbij het vertrouwen en de transparantie tussen het fonds en zijn aandeelhouders verder worden bevorderd.
- Alle transacties die SYMM uitvoert, worden gedetailleerd beschreven op de relevante beurzen.
- Fondsen die in het bezit zijn van SYMM worden elke maand onderworpen aan externe audits.

- Accountsaldi en SYMM-fondswaarde worden dagelijks aan de aandeelhouders gerapporteerd.
- Totdat SYMM is genoteerd aan de belangrijkste beurzen, zullen alle aandeelhouders de mogelijkheid hebben om hun belegging te verkopen voor onmiddellijke liquidit
De handelsfase
Nadat de ICO met succes is afgesloten en geld van de ICO is opgenomen, begint de handelsfase. De handelsfase zal voor onbepaalde tijd worden voortgezet met wijzigingen in handelsactiviteiten zoals paren verhandeld en fondstoewijzing waarover door aandeelhouders moet worden gestemd.
Aan het begin van de handelsfase zal de kapitaalwaarde van SYMM afkomstig zijn van 90% van het kapitaal dat in ICO is opgehaald. Dit kapitaal zal worden omgezet in fiat-valuta's en worden genoteerd in USD.Risk Management in Trading
Risico wordt proactief beheerd door SYMM. Een belangrijke strategie die SYMM gebruikt om het risico te beperken, is het opslaan van het kapitaal van SYMM in fiat-valuta's wanneer het niet in een transactie betrokken is. SYMM-fondsen worden alleen gedurende de hele duur van de transacties in cryptocurrency gehouden.
Het aanhouden van fondsen in fiat-valuta betekent dat de waarde van het fonds een consistente groei zal kennen zonder voortdurend blootgesteld te worden aan de, vaak volatiele, schommelingen van cryptocurrencies.dividenden
Wanneer SYMM een maandelijkse winst maakt, worden de dividenden via een slim contract op de derde dag van de maand aan de aandeelhouders in ETH uitbetaald. Dividenden zijn onmiddellijk beschikbaar voor SYMM-beleggers wanneer de betaling wordt verzonden naar het dividendcontract. Beleggers kunnen dan geld opnemen op een door hen gekozen tijdstip.Technologie
Als technologiebedrijf biedt SYMM individuen de mogelijkheid om blootstelling te verkrijgen aan de markt voor cryptocurrency zonder de complexiteit van het beheren van hun eigen transacties en bijbehorende technologie. Ingebed in de ETH-blockchain, is SYMM een ERC20-compliant token.

 
Het is ingebed in de ETH-blockchain als een slim contract. Andere financiële functies van SYMM zullen ook worden ondersteund door contracten over de blockchain, waaronder het beheer van de ICO, dividendbetalingen, transparantiemaatregelen en stemmen.
Er zijn verschillende slimme contracten die in verschillende fasen van het SYMM-fonds van de ICO-fase tot de handelsfase zullen werken. Deze contracten hebben betrekking op verschillende delen van het fonds. Wanneer een belegger bijvoorbeeld SYMM-aandelen koopt in ruil voor tokens in de ICO-fase, zullen de contracten de actie uitvoeren om SYMM-aandelen te leveren in ruil voor tokens.De toekomst van SYMM
Andere basisvaluta's en tradingparen worden door SYMM gelanceerd naarmate het fonds meer ingeburgerd raakt en de handelsfase van deze initiële ICO is gerijpt.
Het doel van SYMM is om verschillende risiconiveaus voor beleggers te bieden, zodat er een oplossing is voor elke belegger die geïnteresseerd is in blootstelling aan cryptocurrencies. Naarmate we nieuwe investeringsmogelijkheden lanceren en het fonds uitbreiden, zal SYMM onderzoeken hoe het huidige beleggers kan voorzien van speciale aanbiedingen en voordelen voor nieuwe aanbiedingen.

 

No comments:

Post a Comment