Tuesday 12 December 2017

CrowdMachine - 's werelds meest geavanceerde gedistribueerde computer

Cloudservices zijn services die in een cloud worden uitgevoerd. Dat wil zeggen, ze hoeven niet op uw computer te worden geïnstalleerd en zijn vanaf elk exitpunt toegankelijk. Online (cloud) opslaggegevens worden opgeslagen op meerdere gedistribueerde netwerkservers en worden aan klanten geleverd, voornamelijk derde partijen.
In tegenstelling tot het model van gegevensopslag op hun eigen dedicated servers die specifiek voor dergelijke doeleinden worden gekocht of verhuurd, is het bedrag of de interne structuur van de server voor de client in het algemeen niet zichtbaar. Gegevens worden opgeslagen en verwerkt in de zogenaamde "cloud", die vanuit het oogpunt van de klant één grote virtuele server vertegenwoordigt. Fysiek kunnen deze servers zich geografisch op afstand van elkaar bevinden. Een van de meest populaire cloudservices: Dropbox, Miicrosoft OneDrive, Google Drive, iCloud, Yandex.Disk.
Wie en waarom maakt gebruik van cloudservices?
Commerciële en overheidsbedrijven gebruiken cloudservices voor een verscheidenheid aan applicaties en infrastructuurbehoeften, zoals CRM, databases, computergebruik en opslag. In tegenstelling tot de traditionele IT-infrastructuur, waar de Stichting van hardware en software maandenlang is bijgewerkt, leveren cloudservices de it-resources binnen enkele minuten of uren, maar de kosten zijn afhankelijk van het daadwerkelijke gebruik.
Hierdoor kunnen organisaties snel gegevens verwerken en kosten optimaliseren. Evenzo gebruiken consumenten clouddiensten om applicaties, opslag, verzending en bescherming van inhoud te vereenvoudigen, terwijl ze toegang hebben tot de dienst vanaf elk apparaat dat op het netwerk is aangesloten.
Nu op de markt planning om een ​​krachtig project Crowd Machine te krijgen op basis van blockchain-technologie, die de beste apps, cloudservices en mobiel, en vele anderen zal combineren.

Crowd machine app-studio maakt het aanzienlijk sneller en goedkoper om traditionele en blockchain-apps te bouwen voor diegenen die logische en op regels gebaseerde processen begrijpen. Bovendien kunnen zowel onboarding- als training-coders en niet-codeerders snel gebeuren en op hun beurt leiden tot een explosie van nieuwe en opwindende apps.

De wereld heeft een nieuwe methode nodig om gedecentraliseerde apps snel te maken om aan de vraag te voldoen. Om die apps te ondersteunen, heeft het een efficiënte manier nodig om toegang te krijgen tot en gebruik te maken van gedistribueerde rekenkracht.

Een model voor decentralisatie is afhankelijk van toegang tot rekenbronnen voor de uitvoering van de app. Dit netwerk moet in staat zijn elk type app-complexiteit uit te voeren en antwoorden te leveren die voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker. Het moet voldoende zijn om tegen reductie van het aanbodaanbod in te spelen om de beschikbaarheid te waarborgen en zeer veilig te zijn.

Crows machine is er ook op gericht om ervoor te zorgen dat de apps die blockchain-acceptatie stimuleren, de niveaus van verfijning en schaalbaarheid kunnen leveren die nodig zijn om hun wijdverspreide adoptie binnen de bedrijfsomgeving tot stand te brengen. Hierdoor kunnen ondernemingswaardige apps worden ontwikkeld en nauw worden geïntegreerd in elk blockchain-netwerk, waar ze kunnen fungeren als sidechain-oplossingen en de blockchain-consumptie stimuleren.

De combinatie van een wereldwijd app-uitvoeringsnetwerk in combinatie met de mogelijkheid om blockchain-apps sneller dan ooit te creëren en in gebruik te nemen, zal het bereik en het tempo van de acceptatie van blockchacin-netwerken en gedecentraliseerde apps aanzienlijk vergroten.





Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E  

No comments:

Post a Comment