Saturday 2 December 2017

[Pre ICO] NEREUS - MMORPG Platform met de grootste online

PLATFORM
Nereus is een nieuw gamingplatform voor MMORPG-volgers, dat in februari 2018 nog open zal zijn. Het zal meer dan 10.000 online spelers per dag verenigen! De lancering van het platform is gepland op 5 februari 2018. We zullen onze spelers de beste serverinstellingen en uitstekende technische ondersteuning bieden.WAAROM VRAAG NRC AANKOOP?
Alle vroege bijdragers zullen baat hebben bij bijna gegarandeerde winsten met betrekking tot aanzienlijke kortingen tijdens zowel de Pre-ICO als de ICO.
Zodra Nereus Platform wordt gelanceerd, zal de vraag naar NRC onvermijdelijk tot groei van hun prijs leiden. Als u deelneemt aan ICO, verhoogt u tegen het einde van 2018 uw investeringen met minimaal zevenvoudig, met een waarschijnlijke toename tot 11 keer tegen het einde van 2019, als de HardCap wordt verzameld.
Nu u deelneemt aan Pre-ICO, kunt u uw kapitaalminimum tegen het einde van 2018 op 14 keer verhogen met een waarschijnlijke toename tot 22 keer tegen het einde van 2019.NRC TOKEN
De NEREUSCOIN (NRC) is een ERC20 token en slim contractsysteem gebouwd op de Ethereum blockchain, ontworpen om te worden gebruikt door leden binnen het Nereus-platform. Volgens deze standaard kunnen NRC tokens worden gebruikt voor betalingen binnen het platform, ze kunnen eenvoudig worden overgedragen tussen gebruikers en platforms met behulp van ERC20-compatibele portefeuilles en kunnen soepel worden geïntegreerd in beurzen.
Er worden in totaal 800 000 NRC-tokens gegenereerd, waaronder 240 000 om een ​​Pre-ICO uit te voeren, en 405 000 om een ​​ICO uit te voeren. 15% van alle tokens wordt gedeeld tussen de oprichters en het team van het Nereus-platform. Niet-verkochte NRC die tijdens de pre-ICO en ICO te koop is gemaakt, zal worden verbrand. NRC-tokens worden niet gedolven door gebruikers of andere bedrijven.ICO
ICO zal worden gehouden op de nereus.io-website vanaf januari 2018. De verkoop van token gaat 20 dagen door.
Nereus is gericht op het accepteren van maximaal 1000 ETH van onze oorspronkelijke token-bijdragers. Het NRC slimme contract stopt met het accepteren van verplichtingen wanneer 1000 ETH HardCap is bereikt.BEOOGD GEBRUIK VAN ONTVANGSTEN
Vanaf het tweede kwartaal van 2018 zal 65% van de nettowinst van NEREUS Platform worden verdeeld onder de beleggers op basis van hun aandelen.

PRE-ICO GAAT VAN 18 JULI TOT EN MET 26 DECEMBER 2017 PLAATSVINDEN

     1 ETH = 600 NRC
     BEPERKT 240 000 NRC

PRE-ICO

Nereus biedt de mogelijkheid om tokens te kopen voorafgaand aan de Public ICO. Slechts 240 000 NRC wordt tegen een speciale prijs gedistribueerd voor het beperkte aantal bijdragers dat ons vroeg heeft ontdekt.

Op dit moment zijn we voldoende voorzien van voldoende faciliteiten en benodigdheden om ons project te starten en te promoten, maar een succesvolle Pre-ICO zou ons in staat stellen om het team van ingenieurs uit te breiden en de ontwikkelingssnelheid van het platform te verhogen.

Extra fondsen die op Pre-ICO worden ontvangen, zullen ons helpen om de marketingcampagne van het nereus.ws-platform uit te breiden, dat meer aandacht zal trekken zowel voor het platform zelf als voor de Public ICO.

Het is het meest voordelig voor deelnemers / medewerkers die in de vroege voorverkoop waren en die NRC voor de laagste prijs kochten

NRC Pre-ICO-bonusverhoging afhankelijk van de hoeveelheid toegezegde ETH.

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
Bitcointalk profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1048360
  

No comments:

Post a Comment