Wednesday 20 December 2017

Ecex Exchange Assignments Trading Platform

Het doel van PlanetZiggurat is om opdrachten die Ecex.Exchange (Electronic Claims Exchange) uitwisselt, te versnellen. We vullen het gat in door een marktsituatie te creëren, het kader voor een dynamische uitwisselingsfase van taakintenties. Dit impliceert het veranderen van houders van een groot aantal toestemmingen en bescheiden, bijvoorbeeld claims, verzoeken en het vinden van inzichten bij elke gezamenlijke taak.
Het standaard ding wat iedereen uitwisselt, is koopbegrip. Het is eenvoudig, elke financiële specialist kan aandelen kopen en hij verwachtte dat dit gaande is achter het elektronische marktkader, hoe de uitwisselingscoördinatie plaatsvindt en wat de uitkomsten zijn, dan zijn de regelingen eindelijk voltooid.
Hoe dan ook, in het biologische systeem dat over het algemeen hetzelfde is als geldmarkten en dat alleen voor gevallen, rechten en vorderingen wordt gefabriceerd, wordt gewerkt aan het begrip van vooropgestelde taken, zijn er ongelooflijke potentiële uitkomsten wijd verspreid en winnen de klanten overal.
Bovendien stelt onze Ecex.Exchange ons in staat om vooruitgang te boeken bij onszelf. Wat rivaliteit tussen banken mogelijk maakt, kan de beste voorwaarden bieden. Onze klanten bevinden zich in een voorbereidende positie aan de twee kanten van de beurs. Wat is er beter voor onze klanten?
Ziggurat-token (ZIG)
We gooien tokens om onze oefeningen te financieren, zoals bleek uit het Witboek en de Roadmap. Wij bieden hen ten koste van 0004166667 ETH. Op het moment dat onze Ecex.exchange werkt, bieden we een voordeel op afbetaling aan ten bedrage van 1 ZIG, gelijk aan 1 euro. We plaatsen tokens op beurshandel en geven showcase-leden de kans om tokens te kopen en aan te bieden.
De ICO (Original Coin Offering) spreekt fundamenteel tot een wereld die verbonden is met een biologisch systeem in verband met bakstenen huizen, en geeft leden de kans om hun vereiste eenheden te delen en speculatie te ontdekken.
"Juiste eenheid" is niet toevallig. Er zijn veel redenen waarom ik deze ontwikkeling van zinnen gebruik.
Het token, in het licht van de overeenkomst ERC20 Ethereum, kan zo breed worden gebruikt in het rechtmatige perspectief dat we niet kunnen zeggen dat het een obligatie- of cadeaubon of een aanbieding is ... Hoe dan ook, elk teken wordt geïdentificeerd met een andere overeenkomst .
Wat meer is, als het nodig is om het token te beoordelen, is het belangrijk om na te denken over de overeenkomst en op dezelfde manier te handelen en te kiezen waar het old school-apparaat op de overeenkomst valt.
Bovendien zal de behoefte om het token te beoordelen voor een ieder van ons opkomen.
Gratis marktwijzers
Onze uitwisselingsstadium biologische systemen maken het gebruik van tokens in elke uitwisseling mogelijk als de bijeenkomsten toestemming geven om tokens in een gemeenschappelijke nederzetting te gebruiken. Wat meer is, er is een onderzoek naar de indicaties van Ziggurat, evenals naar elk teken, muntstuk of ander instrument dat spreekt over de waardering die de bijeenkomsten vervullen en overeenstemmen. Het is duidelijk dat op het ruilstadium alle kosten kunnen worden betaald met behulp van Ziggurat-tokens en we geven er de voorkeur aan dat uitwisselingen ook in het Ziggurat-token worden uitgevoerd.
De wereld is een ongelooflijke plek en elke denkbare boodschap, inclusief claims, het berekenen van instemming,
Schuldvorderingen, promesses, kredietwaardigheid en andere geavanceerde middelen worden uitgegeven in verschillende geldvormen en het is absoluut noodzakelijk dat ons handelsplatform al deze uitwisselingen door onze klanten mogelijk maakt. Ecex.Exchange kan en kan niet deelnemen aan de regeling van de afspraak, wat het uitgangspunt is van onze handelsfase, en dit betekent dat elke geïnvesteerde persoon die vrije markeringen wil beheren, welkom is.
KANS OP POSTS OM CLAIMS TE VERKOPEN
De essentie van het Ecex.Exchange Trading Platform is de opstelling van de randbevestigingen, wat impliceert dat de overdrager ons uitwisselingsstadium binnengaat in zijn onderneming. De toewijzer is een onderdeel dat impliceert dat dit deel door elk individu kan worden ingevuld en zelfs de accounthouder kan met haar / zijn specialisatie spreken.
Het uitwisselingsstadium kan eveneens de boeking van de vordering bij de schuldenaar betreden, wat inhoudt dat de rekeninghouder een vordering hiertegen kan registreren. Hij ontkracht alle kredietwaardigheid. In werkelijkheid betekent dit dat leners hun ontberingen op zichzelf leggen op het handelsplatform en strak zitten voor aanbevelingen van leningbazen. Ze kunnen de waarde leggen waarnaar ze op zoek zijn en banken moeten vechten om het te krijgen. Het visuele beeld is als de beurs, maar de instrumenten zijn buitengewoon.

Bovendien is de aanvraag / aanvraag voor deze situatie vervuld om de samenkomsten aan de schuldenaar en de samenkomsten te vragen naar de tarieven van de leenspecialist. Omdat we zien dat de fase onderscheidende melanges van klanten mogelijk maakt en antwoorden biedt voor verschillende financiële specialisten.
Ecex.Exchange als een instrument van de schuldenaar
Taak van de rechten onder de overeenkomst is de volledige uitwisseling van rechten om voordelen te krijgen die door een van de bijeenkomsten bij deze regeling zijn verzameld. Als partij A bijvoorbeeld samenvalt met partij B om een ​​partij een auto te bieden aan partij B voor 100 euro, kan partij A in die zin het voordeel van de overeenkomst uitwisselen - dat wil zeggen, het voorrecht om $ 10 aan partij te betalen C. Voor deze situatie is partij A een rekeninghouder / cedent, is partij B een persoon met een schuld en is partij C een wettige opvolger. Zo'n richting kan donatief zijn (eigenlijk wordt het gegeven als een zegen), of het kan worden gecontracteerd om na te denken. Het is echter van cruciaal belang nota te nemen van het feit dat partij C geen buitenstaander is van de ontvanger van de buitenstaander, aangezien de overeenkomst zelf niet werd opgesteld met het voordeel om partij C te begunstigen. Op het moment dat de taak is voltooid, regeling wordt constant uitgevoerd nadat het onderliggende contract is gevormd. Task wisselt gewoon rechten / voordelen uit aan de nieuwe eigenaar. Verplichtingen blijven bij de vorige of vorige eigenaar.Token Info.

    
Token Naam: Ziggurat
    
Token Symbol: ZIG
    
Totale emissiehoeveelheid: 531 000 000,00 ZIG
    
Beschikbaar voor openbare ICO: 350 460 000,00 ZIG
    
Plaatsen na de komma: 18
    
Geen extra uitstoot van het oorspronkelijke bedrag.
ICO.

    
ICO-prijs: 1 ETH = 2400 ZIG / 1 ZIG = 0,00041667 ETH
    
ICO Start: 20 november 2017, 12:00 UTC (middag)
    
ICO Duur: 150 dagen
Bedragbonus (toegepast op singe-transactie).

    
Aankooptransactie bedraagt ​​10.000 ETH en meer extra 100% tokens toegevoegd aan de bovenkant
    
Aankooptransactie bedraagt ​​1 000 ETH en meer dan 50% tokens toegevoegd aan de bovenkant
    
Aankooptransactie bedraagt ​​100 ETH en meer dan 25% tokens toegevoegd aan de bovenkant
    
Aankooptransactiehoeveelheid 10 ETH en meer extra 12,5% tokens toegevoegd aan de bovenkant
    
Aankooptransactie hoeveelheid 1 ETH en meer dan 6,25% tokens toegevoegd aan de bovenkant


My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
 

No comments:

Post a Comment