Wednesday 20 December 2017

Fittoken de toekomst van de fitness- en sportindustrie

Invoering
De voortdurende groei van fitness- en fitness- en sportcentra voor gewone mensen en professionele sporters is de afgelopen decennia veranderd. De meer professionele sport- en sportprofessionals veranderen van technologie en hoewel het Fitness & Sport Industry Center niet altijd meegaat met trends op het gebied van digitale technologie. Dit Fitness & Sportcentrum doet het achter.
FIT voorzag in een gedecentraliseerd lidgebaseerd op Blockchain gebaseerd datawarehouse om optimale beveiliging, portabiliteit en persoonlijke voordelen te garanderen. Blockchain is een zeer transparant systeem waarbij klanten FIT-tokens kunnen gebruiken om voor lidmaatschap te betalen. FIT zal daar een gedecentraliseerd en revolutionair app- en fitnesscentrum zijn. FIT zal het volgende generatie Fitness & Sport Center-platform bouwen op basis van blockchain-technologie. We zijn ervan overtuigd dat blockchaintechnologie een enorm potentieel heeft om de sport- en sportindustrie te helpen versnellen. Dus, wees de reden om het crowdsale-token-mechanisme te gebruiken voor pre-sales en financiële ontwikkelingsproducten die in conflict zijn met traditioneel zakelijk kapitaal.
Introductie van FIT Token
Nu alle uitdagingen en statistieken worden gepresenteerd, rijst de vraag Wat is het:
(1) FIT-token en hoe het is
(2) doneert Blockchain- en Crypto-valutagemeenschappen.
Wat is FIT-token
FIT is het eerste gedecentraliseerde fitness- en sportplatform, gebouwd op het Ethereal-netwerk. COCOK-tokens zijn ontwikkeld om Fitness & Sport Industry te verstoren door Smart and Innovative Concepts te ontwikkelen die passen bij gewone mensen in Blockchain.
Fit Token is een gedecentraliseerde mogelijkheid voor leden van blockchain-community's om lidmaatschap en bestelling bij Fitness & Sport Entertainment Center te kopen vanuit het gemak van hun mobiele app of webgebaseerd platform.
De FIT Token-app zal een belangrijk hulpmiddel zijn voor elk Fitness & Sportcentrum om hun dagelijkse taken uit te voeren. Fit tokens zullen een geavanceerde applicatie zijn voor het Fitness & Sport Center Management System dat gebruik zal maken van het Blockchain-netwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat blockchaintechnologie een enorm potentieel heeft om het lidmaatschap van het Online Membership voor het Sport- en Entertainmentcentrum te versnellen.Wie is fit?
Wij zijn een groep professionals die in de Fitness & Sport Industry hebben gewerkt met meer dan 10 jaar ervaring, met een goed begrip van de Fitness & Sport-industrie.
Het FIT Token-concept is om een ​​sport- en entertainmentcentrum wereldwijd te creëren en dit in de Blockchain-community op te nemen.
Maak een nieuw pad voor liefhebbers van fitness en gezondheid.

Eerste muntaanbod (ICO)
FIT Tokens zal zijn eigen ICO (Initial Coin Offering) lanceren op 24 november 2017. De ICO-periode loopt tot 24 januari 2018, waarna de tokenverkoop wordt geblokkeerd. Het opnemen van een verkoopfiche zorgt ervoor dat FIT-tokens mogelijk niet worden gedevalueerd als gevolg van inflatie. Onze ICO is een inzamelingsactie op basis van het Smart Ethereum-contract. Om deel te nemen aan ICO moet u een crypto-valutamunt hebben, waarmee u onze tokens kunt kopen.
Hier is een kort overzicht van de ICO-parameters:
ICO-parameters
De totale voorraad Token wordt beperkt door 400.000 FIT
Te verhogen bedrag
- Minimum: 3500 ETH
- Verwacht: 45 000 ETH
- Maximaal: 300.000 ETH
Token FIT - Verkooptoken in Pre ICO-uitverkoop
Onze pre-ICO begint op 30 oktober 2017 en duurt ongeveer 4 weken tot 30 november 2017. In de pre-ICO-verkoop verkopen we ongeveer 10% van het totaal van 12, 500.000 tokens tegen $ 0,10 per FITFondsallocatie tijdens Pre ICO-uitverkoop
Fondsen die worden toegewezen tijdens Pre-ICO zullen worden gebruikt voor marketing- en ontwikkelingsdoeleinden. COCOK-munten zullen veel geld uitgeven voor marketingdoeleinden en zullen langetermijn marketingplannen implementeren door een aantal digitale marketingbenaderingen te plannen, zoals banneradvertenties, persberichten, handtekeningscampagnes en sociale media.ICO FIT hoofdtoken
In dit stadium zijn we van plan om een ​​grote ICO te lanceren om fondsen te werven en een onmiddellijke uitwisseling van FIT-tokens uit uw bijdrage te initiëren. De totale voorraad van het token wordt beperkt door 400.000.000 FIT, bijvoorbeeld 400 miljoen FIT.
➢ Mensen die willen gebruiken of doneren om het nieuwe FIT-token te ondersteunen, zullen deelnemen aan crowdfund door FIT-tokens naar het projectadres te sturen.
➢ Aan het einde van ICO Utama zal elke deelnemer een FIT-token ontvangen in overeenstemming met de hoeveelheid ether of de waarde in Amerikaanse dollars die ze doneren. Hoe meer FIT-tokens in de crowdfund, hoe belangrijker elk teken is.
➢ Nadat het crowdfund is geëindigd, wordt het token verhandeld op verschillende beurzen waar de waarde wordt bepaald door vraag en aanbod.
➢ Tokens worden vervolgens verkocht om geld te verschaffen voor investeringen in toekomstige projectgroei, het betalen van teamleden voor de ontwikkeling van hun bedrijf en om dit project te promoten dat verder genoemd wordt in Pre ICO.
➢ We gebruiken sleutelbegrippen als pet, floor, escrow, audit, bonus en incentives om crowdfund-deelnemers te beschermen tegen gewetenloze projecten en om FIT-tokens te vermijden voor inflatie. Bovendien zal de implementatie van deze regel ervoor zorgen dat degenen die proberen de tokenhouders van de Fit Tokens te bedriegen van hun zuurverdiende FIT Token, onsuccesvol blijven en tokenhouders worden beloond voor het tonen van enthousiasme voor het project. De hard-capwaarde wordt gehandhaafd op 100 miljoen FIT-tokens.
Verdeling van tokens

    
200.000 FIT of 50% van het totaal wordt verkocht aan crowdsale deelnemers. Dit omvat tokens die beschikbaar zijn tijdens pre-sales en grote verkopen.
    
75.000.000 FIT of 20% van het totaal zal worden uitgegeven om het Platform te ontwikkelen en prikkels te bieden aan de belangrijkste belanghebbenden, het Platform te promoten en de eerste adapters te belonen. Onder voorbehoud van blokkeerperiodes.
    
75.000.000 FIT of 20% van het totaal zal worden gebruikt voor marketing, adviseurs en eigenaren
    
50.000.000 FIT of 10% toegewezen aan beloningen voor platformgebruikers.

Token verkoopstructuur

Portemonnee voor bijdragen: BTC, ET, DASH, ZCASH, GOLVEN

Pre-sales: 10% = 12 500 000 pre-sale tokens voor $ 0,10

Initiële publieke verkoopkapitalisatie:

Fase 1: 25 000000 FIT-token @ $ 0,20 per token (0.00075 ETH)

Fase 2: 25 000000 FIT-token @ $ 0,25 per token (0,00095 ETH)

Fase 3: 25.000.000 FIT-token @ $ 0.30 per token (0.001 ETH)

Fase 4: 25.000.000 FIT-token @ $ 0.35 per token (0.0013 ETH)

Fase 5: 42 500 000 FIT-tokens @ $ 0,40 per token (0,0015 ETH)

Fase 6: 42 500 000 FIT-token @ $ 0,50 per token (0,0019 ETH)

Bounty: prijs wordt gelanceerd om FIT Token te verwijzen en verkopen. 20% wordt toegevoegd aan premie-deelname. Minimum FIT-token te koop bij Pre-sale: 3000 FIT

Dividend-token

Alle early adopters die tokens kopen, ontvangen een bonus van 20% van een aantal tokens die privé zijn gekocht en zullen worden afgeleverd op hun FIT-platform wanneer deze functioneert.

Voor meer informatie over hun project, kunt u de onderstaande links bekijken:
 
 

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E
 

No comments:

Post a Comment