Thursday 21 December 2017

Descrow Platform voor Secure Crowdfunding is de lancering van de ICO-campagne

Descrow is het eerste ter wereld platform voor veilige crowdfunding met het ingebouwde mechanisme van de gedecentraliseerde escrow geeft beleggers de mogelijkheid om de uitgaven van de geïnvesteerde fondsen te beheersen, zodra de ICO voorbij is.
Investeren in ICO-campagnes is een buitengewoon opwindend avontuur. Ondertussen, als gevolg van het krankzinnige succes van de meeste ICO's, verdringen oplichters de markt en creëren zwendelmunten in honderden. Blockchain is een unieke technologie die mogelijk de aanleiding kan zijn voor vele nieuwe multimiljarden dollar-bedrijven. Het kan beleggers echter niet verzekeren tegen oplichting en fraude.
Descrow is het eerste ter wereld platform voor veilige crowdfunding met het ingebouwde mechanisme van de gedecentraliseerde escrow geeft beleggers de mogelijkheid om de uitgaven van de geïnvesteerde fondsen te beheersen, zodra de ICO voorbij is. De missie van het project is om van ICO de minder risicovolle manier van beleggen te maken en het buitensporige wantrouwen van de potentiële dragers voor de nieuwe startups weg te nemen, waardoor de verdere groei van de ICO-markt een boost krijgt.
Het besluit over de verdere financiering van een bepaalde campagne zal worden genomen door de meerderheidsstem van de investeerders in het kader van het stapsgewijze financieringsmodel. Met deze procedure kunnen de oplichtingsprojecten, die niet bedoeld zijn om een ​​afgewerkt product te ontwikkelen, worden uitgesloten en diegenen aan het licht worden gebracht die klaar zijn om hun routekaart te volgen en hun missie te voltooien.
Descrow zal ook gunstig zijn voor startups, omdat het als teken van kwaliteit van de ICO-campagne zal dienen en grotere fondsen kan verzamelen vanwege grotere loyaliteit en vertrouwen van de kant van de investeerders.
Het Descrow-project lanceert zijn eigen ICO-campagne op 29 november. In de loop van de campagne wil het project ongeveer 20 miljoen dollar ophalen voor de verdere ontwikkeling van het platform en de wereldwijde uitbreiding van zijn diensten. Met behulp van dit geld zal Descrow ook een verzekeringsfonds oprichten voor de investeringen van de eerste tranche.Hoe werkt het?
Na de sluiting van crowdsale ontvangen startups, die de Descrow-functionaliteit gebruiken voor hun campagnes, de eerste tranche van financiering en beginnen ze hun routekaart te implementeren. Na de uitvoering van de gedefinieerde stadia van werken leveren ze gedetailleerde rapporten op basis van hun prestaties. Het besluit over de verdere financiering van een campagne zal worden genomen door de meerderheidsstem van de beleggers, op basis van de verslagen.
Deze procedure zal het elimineren van oplichtingsprojecten, die niet bedoeld zijn om een ​​afgewerkt product te ontwikkelen, mogelijk maken en degenen aan het licht brengen die klaar zijn om hun routekaart te volgen en hun missie te voltooien.
DES-token is een essentieel onderdeel van het Descrow-ecosysteem, dat als een rekeneenheid en betaalmiddel binnen het platform zal dienen en een aantal voordelen biedt voor de houders ervan, zoals 30% korting voor de Descrow-services en meer.
Het Descrow-project sloot met succes zijn eigen pre-ICO-campagne en bereidt zich nu voor op de volgende openbare fase van fondsenwerving. In de loop van de ICO-campagne die op 29 november zal worden gelanceerd, is Descrow van plan om ongeveer $ 13 miljoen bijeen te brengen voor de verdere ontwikkeling van het platform en om zijn diensten wereldwijd uit te breiden. Met behulp van dit geld zal DES een verzekeringsfonds oprichten voor de investeringen van de eerste tranche, als de meest risicovolle beleggingen.DES-gemeenschap
Descrow zal een gedecentraliseerde gemeenschap van toegewijde deelnemers vertegenwoordigen, waarbij donateurs gemotiveerd worden door een mogelijkheid om veilig te beleggen en startups worden aangetrokken door de mogelijkheid om grotere fondsen te werven tijdens ICO, dankzij meer vertrouwen van de kant van de geldschieters, wat betekent dat het product zal veel vraag hebben op de markt. Onze potentiële gebruikers zijn zowel investeerders als startups van over de hele wereld.ICO

    
Start ICO: 29.11.2017
    
Harde kap: 66 666 ETH
    
Prijs: 1 ETH = 1000 DES
    
DES-norm: ERC20


My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E


No comments:

Post a Comment