Monday 25 December 2017

Ntok: een nieuw tijdperk in online onderwijs

Het traditionele onderwijssysteem kent een aantal problemen en wordt door de jaren heen steeds ouderwets. Je moet veel geld betalen om naar school en universiteit te gaan, waar je niet altijd krijgt wat je wilde. Daarom moeten studenten zoeken naar online cursussen of tutors om de gewenste kennis te verkrijgen.
Tutoring, een van de grootste segmenten van de onderwijsmarkt, zal naar verwachting in 2022 US $ 227 miljard bereiken. Momenteel is online tutoring slechts goed voor 3-5% van de tutoringmarkt, maar er wordt verwacht dat het snel groeit en mainstream wordt op het vakgebied. van taalstudie, voorschoolse voorbereiding, aanvullende instructie voor K-12 studenten, voortgezette beroepsopleiding.Significante problemen van de tutoringmarkt:
· De meeste cursussen zijn offline en studenten moeten uren doorbrengen om bij het bestemmingspunt te komen;
· De prijs van de cursus kan te hoog zijn en komt niet overeen met de opgedane kennis;
· Middlemen (commerciële scholen en studiecentra) rekenen aanzienlijke markups;
· De docenten van vandaag geven voornamelijk les via Skype, wat sterk afhankelijk is van de kwaliteit van het internet en daardoor kan het leerproces ingewikkeld worden;
· De waardering van de docent kan nep zijn, omdat deze vaak wordt gemodereerd door negatieve beoordelingen te verwijderen;De NTOK heeft een oplossing.
Het team ontwikkelt een gedecentraliseerd peer-to-peer platform, waarvan het NTOK crypto-token centraal staat. Dit elimineert de behoefte aan commerciële scholen en studiecentra die tot 75% besparen op de kosten van een lessen.
Studenten en docenten vormen de basis van het ecosysteem. Ze communiceren met elkaar via de NTOK-platformlessen en het beoordelings / beoordelingssysteem. Studenten betalen rechtstreeks tutoren voor de lessen met behulp van NTOK tokens.Is het systeem getest?
Ja! Momenteel wordt de alfaversie van het NTOK-platform gebruikt in de online tutor-ninja.com voor de Engelse taal. Dit is een pilootproject voor een nieuw peer-to-peermodel voor interactie met gecentraliseerde online scholen.
Ook ondertekende voorlopige overeenkomsten met partners in verschillende landen (met name China), die het NTOK-platform zullen gebruiken bij het bouwen van hun eigen operationele activiteiten. Dit zal het mogelijk maken om wereldwijd een educatief ecosysteem sneller te ontwikkelen.Functionaliteiten van het toekomstige NTOK-platform:

    
Tutor zoeken en selecteren. Let alleen op het belangrijke: onderwerp, profiel, taal, beoordeling, prijs, enz .;
    
Online schema voor docenten en studenten. Kies een gratis slot in het schema van de leraar en plan uw aanwezigheid;
    
Rechtstreekse betaling aan docenten met behulp van crypto-tokens op de blockchain van Ethereum. Vergeet de aanzienlijke opmaak van de tussenpersoon en betaal rechtstreeks aan de tutor;
    
Interactief studiegebied. Geniet van geweldige kwaliteit van audio en video, chatten, bestanden delen, een interactief whiteboard, en profiteer ook van een interactief testsysteem dat unieke soorten oefeningen biedt voor elke onderwerpcategorie;
    
Beoordelingssysteem op basis van blockchain. Geen nep-recensies meer en oneerlijke leraren. Alleen degenen die een les hebben gevolgd, kunnen feedback op deze tutor achterlaten. De algemene beoordeling zal gebaseerd zijn op een groot aantal parameters die zullen helpen bij het maken van de juiste keuze;
    
Videolessen. Bekijk de lessen op elk gewenst moment en plaats afzonderlijke beoordelingen. Ook hebben docenten een extra marketingkans binnen het ecosysteem en kans om meer NTOK-tokens te verdienen.Ga voor meer informatie naar:

My Ethereum wallet: 0x5AF12557F63145357a5752f861BCF7F27B3EDd3E


No comments:

Post a Comment