Saturday 9 December 2017

[ICO] 🔑 Keyrpto - Blockchain-gebaseerd e-commerceplatform 🔑

KEYRPTO is een op blockchain gebaseerd e-commerce platform waarmee kleine bedrijven hun producten en diensten kunnen verkopen met elke grote cryptocurrency.

KEYRPTO creëert een medium tussen verkoper en koper om producten met cryptocurrency uit te wisselen met een minimaal risico op oplichting en fraude door een volledige betalingsbescherming te bieden en door het product / de service als bemiddelaar van een derde partij af te leveren.

VISIE
KEYRPTO wordt een vooruitstrevend blockchain-gebaseerd online bedrijfspodium dat klanten in staat stelt hun meest geliefde digitale valuta te gebruiken om de administratie-items van de verkoper te kopen.
We geven verkopers de beveiliging en huisvesting van het accepteren van activa en bieden de kopers de beste kopersgarantie door als een vertrouwde tussenoplossing te handelen.
Regeling zullen we waarschijnlijk een voortgestuwd podium vormen waarmee kopers hun meest geliefde digitale geld kunnen gebruiken om items en administraties met zekerheid te kopen bij dealers, schildmakelaars van showcase-onvoorspelbaarheid en het gevaar van cryptografisch geld verminderen.
KEYRPTO STRUCTUREN
    
KEYRPTO is volledig aanpasbare website, online winkelen. Gebruik van geavanceerde technologie en moderne ontwerpprincipes.
    
• KEYRPTO Regelmatig klanten aantrekken en de verkoop verhogen door naamsbekendheid te vergroten, SEO te optimaliseren, social-mediacampagnes te starten en cryptocurrency voor hoofdbetalingen te accepteren.
KEYRPTO-PLATFORMPLATFORM STRUCTUURSlimme contracten beschouwen betrouwbare uitwisselingen en afspraken tussen verschillende mysterieuze bijeenkomsten zonder dat er een focale expert, een legitiem raamwerk of een extern machtigingsinstrument vereist is. Ze maken uitwisselingen traceerbaar, rechttoe rechtaan en onomkeerbaar.Blockchain is een innovatie die aanvankelijk voor Bitcoin is gemaakt, maar de innovatie van blockchain is ver verwijderd van de omvang van virtueel geld.
PLAATS JE WINKELSStel uw winkel in op KEYRPTO en begin met het aanbieden van uw artikelweb op basis van ons eenvoudig te gebruiken lijstinstrument.Sit return en betrouwbaar KEYRPTO stelt klanten in staat om uw item / voordeel te ontdekken.We brengen onze uitgaven in mindering zodra de overeenkomst is voltooid en wisselen crisiscrypto specifiek uit naar uw record.
KEYRPTO KEY PURPOSE
• PERONOm een ​​fase te creëren die onafhankelijke ondernemingen in staat stelt om hun items en administraties met een definitieve crypto aan te bieden.• VEILIGHEIDUitwisseling in deze fase is eenvoudig, snel en solide.• VERLOREN KLANT GELUKKIGBekwame administraties om u te helpen bij elke voortgang van de deal of kopen op internet.
REDENEN VAN DE KEYRPTO:Kopers beginnen vaak op internet te zoeken.KEYRPTO is een uitgebreid extra dealskanaal.KEYRPTO stelt kopers in staat uw imago te ontdekken.KEYRPTO is een open markt.KEYRPTO SEO, berekening van site-verbetering is bedoeld om het voordeel voor verkopers te vergroten en het voor kopers eenvoudig te maken om hun items te ontdekken.Uw online winkel is uw thuisbasis en KEYRPTO is uw kans om klanten te bereiken.VOORDELEN VAN KOPERS• Meer assortiment in artikelenaanbod,• Koop slim• Veilige betaling met aanzienlijk cryptografisch geld• Speciale aanbiedingen en kortingen
KEYRPTO MERCHANT• Besparing in opzet en operationele kosten• Makkelijk te gebruiken overzicht van instrumenten• Een wereldwijde bijeenkomst van mensen realiseren• Begin met uitwisselen met expansieve digitale valuta
BELANGRIJKE HANGER• de helft van de set-up inschrijving• de helft korting op wisselkoerskosten• Upgrade uw SEO-winkel• Speciale aanbieding voor Token key-inkoperKeyrpto begint aan hun nieuwe kruistocht over overvloed, die twee maanden zal aanhouden. Om meer over hun onderneming te weten te komen, kunt u de bovenstaande verbindingen opvolgen.Het aantal tokens is beperkt tot 25.000.000 KEYTotale tokens te koop 18,750,000 KEYOnverkochte tokens tijdens de ICO worden verbrand.doelwit: 5357 ETH1 ETH = 3500 KEY10% Team75% verkoop te koop5% Advisors & Bounty-programma10% marketing

 

No comments:

Post a Comment